Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i przed chwilką kocyk pomarańczowy happy (kurier ups)
Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz nie mozna zobaczyc, a wczesnie sie wyswietlalo
a w temacie wkurza mnie ze moj synek jest chory i mi caly dzien dezorganizuje juz o nocce nie wspomne, Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no raczej są punkty poobcinane, spróbujcie wpisać swoje nicki w wyszukiwarke w we-dwoje i na pewno nie bedziecie mialy tyle ile na koniec konkursu Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
he he i ja, ja 4 wyslalam Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raz wyeliminuja a raz nie. Na dwoje babka wróżyła. Nie dawno brała udział w konkursie volume na okladkę i tam jedna osoba ewidentnie nabijala sobie punkty tylko w nocy i co, nie zdyskwalifikowali jej. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz moj mąż mi go usunął , jakims programem look2me. Ten wirus to jakis swiateczny byl, uruchomil sie o konkretnej godzinie na obydwu kompach i strasznie neta zamulal. Więc jak komus internet chodzi jak krew z nosa to niech popatrzy czy go przypadkiem nie ma. Ale dzieki za porady. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym dodała jeszcze Tchibo.
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no czasami co londyńskie nie znaczy wcale lepsze Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no
średnio na jeża zadowolona jestem, no ale odrosną i naprawię to Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie sie wydaje ze na tle innych okladek strasznie staro wyszlam, bez porównania do tego co kiedys mi fotke pstrykneli. Cos z tymi glosami jest nie tak, niby glosuje ale ich nie zlicza. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
he he
u mnie tego starszego 3 latka nie moge zmusic do jedzenia a przed tym mlodszym 1 roczek to musze się chować z jedzeniem. Różnica między nimi 2 lata a w wadze tylko 1,5 kilogram.Mam nadzieję że wyrośnie z tego, bo straszny z niego kosciotrupek. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie zajeło mi to kilka sekund i wpisalam nawet schowek na klucze. A zrobilam to tylko, ze pisaliscie ze to widzieliscie gdzies, tak to nawet bym sie tym nie zainteresowala.
a zdjecie jest identyczne, wiec podejrzewam ze osoba ta nie kupila tego i ulozyla tak samo.
Tak samo jak na rossnecie pełno było ciastek z neta wziete. Mierzi mnie cos takiego, ze ktos nawet sie nie pokusi żeby własnoręcznie zrobić zdjęcie.
Wyświetl w wątku >>