Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za mile slowa, ale to tak przykro sie czyta.Ze mój mazurek nie ma pomarańczy i kiwi jak na wirtualnym tzn ze jest do cenzura.Ludzie jakos z godnoscia nie potrafia przyjac wyników i zawsze sie znajdzie ktos kto ci szpilkę wciśnie i bedzie wynajdował setki powodów, ze wygrac nie powinnam Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i powoli zaczynam sie wkurzać, że jutro czeka mnie chyba dzień porażek konkursowych, bo czekam na wyniki i pewno nigdzie mi sie nie uda wygrac, tam gdzie bym chciała , oj jak mnie to wkurza i juz dołuje Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez dostalam smsa a wyslalam swoje zgloszenie na dwie godziny przed polnoca, na pewno to bylo dla pierwszych?
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nooo czekamy, znając życie to będą tak jak ostatnio o 23-ciej wysylac maile Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja też, zwlaszcza że Monika ze Szczecina jest, cieszy podwojnie brawo Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i wkurza mnie ze ktos mi glosuje na zdjecie Lubie to na facebooku a pozniej po cichaczu to Lubię to likwiduje tak że mam znowu mniej głosów niż miałam. To po co głosuje!!1 Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o matko!!! ja już nie wiem co jest żartem a co nie. Jakby do mnie teraz zadzwonili i powiedzieliby ze wygralam wycieczke to bym nieuwierzyła, bo bym myslala ze to zart. Matko cięzki dzien widzę. A juz myślalam ze tyle samochodow wpadlo na forum, fajnie by było. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dojechał shaker i oliwa w spray i pędzelek z monini Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez ubolewam nad dove, powatpiewam juz w jakikolwiek swój talent, wkurza mnie to, ze nie umiem pisac pod gusta jury Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wyslalam zgloszenie na dwie godziny przed koncem konkursu,ale mam zaplon pewno nawet zestaw nie wpadnie. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
temat już walkowany był wiele razy, A na przyklad po to żeby sprzedać i sobie kupic to co się chce, po to zeby dac w prezencie i zaoszczędzić, po to, bo mąż je slodkosci, po to bo lubie grac i wygrywać i tych po to jest setki. I nie linczuj, ze to ja wygrałam paczke ptasiego mleczka i odebrałam na przyklad nagrode Tobie.
Wkurzają mnie takie teksty. Wyświetl w wątku >>