Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kaoa dziękuje Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
he he ja mam -1 , jakim sposobem to nie wiem, a mialam raptem 6 Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znaczy się swoją płeć jaką się zaznaczało? to bezsensu zupelnie, co ma moja płeć, do płci dziecka Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i do mnie dotarła plus aparat fotograficzny
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie ci ludzie, te dzieci podostają naprawdę kupę kasy,od rządu, od partii, z ubezpieczeń (bo nie wierze ze nie byli ubezpieczeni) i naprawdę wyciaganie od nas szaraczkow pieniędzy żeby im jeszcze dołożyć kasy to jest cios ponizej pasa. Naprawde ze dziecko jakiegos polityka nagle nie pójdzie do elitarnej prywatnej szkoly tylko pójdzie do zwyklej publicznej to tragedia mu się nie stanie i nie zamknie mu drogi do edukacji. Są dzieci których nie stać pójśc do jakiejkolwiek szkoly i takim powinnismy pomagac. Chyba Caritas przegiął trochę, mam wrażenie że robi to pod publikę Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osoby i instytucje, które chcą wspomóc akcję pomocy dzieciom osieroconym w wyniku katastrofy samolotu prezydenckiego mogą
- wysyłać SMS o treści POMAGAM na numer 72052
Bardzo mi smutno i przykro że zginęli ojcowie i matki tych dzieci, ale co jak co nie zginęły osoby biedne, wzięliby te akcje zrobili dla osób bardziej potrzebujących. Mam wrażenie że to juz śmieszne sie zaczyna robić. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na forum kasi napisali ze bede w tym tygodniu wysylac Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten na facebooku jeszcze dziś trwa, no to jajeczko pierwsze fajne, pomyslowe, te drugie tez (bo moje ) Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie wiem tak mi ta wycieczka gałki przysloniła, że nie moge o niczym innym mysleć, bo wiem ze jak nie wygram, to nie bedzie mnie stać zeby pojechać. Może dzis zly dzien mam, bo z monini znowu nici wyszly. no po prostu nic mnie nie cieszy. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlaśnie tego sie boję, odpukać mam nadzieje ze nie poszuka. na razie konki to moja praca i tak bardzo chcialabym że móc powiedzieć że mogłabym sie utrzymać za to, albo chociaż zapewnic rozrywkę rodzine. A tak szafy pelne kosmetykow tylko a mąż się wkurza ze wysylam go po nastepne do carefoura z nadzieja ze moze cos lepszego wpadnie, a ja znowu kosmetyki wygrywam. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba tak ja dostalam maila odnosnie ekspresu ale odnosnie kaw nie wspomniano wcale, wiec nie wiem czy to bedzie jakis osobny mail, czy jak Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wyczytalam ze do 11 kwietnia mozna bylo dodawac rymowanki , od 12 kwietnia miało być glosowanie
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane