Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlaśnie ja tez mam tylko kopie i pani z velvetu odpisala, ze ma byc oryginał. Więc nawet te farbki pójdą z dymem. Nie wiem czy ni etaniej kupic je samemu, zakup papieru plus wysyłka poleconego, to chyba w sklepie taniej jest kupic te farbki Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
działają, wytrzymalam 5 dni, troche sie wybieliły, choć u mnie duzej różnicy nie było widać, bo ja i tak w miarę biale mam Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja sie też dostalam do testu tych pasków blenda med tylko troszke wcześniej i dokladnie po trzech dniach tak mnie zeby bolały, że przez nocke myslalam ze mi powypadaja. Najgorzej ze musiałam nakręcac filmiki (mozna zobaczyć na stronie 3d white), a oczywiscie nie za bardzo mogłam tam mowic ze mnie bolaly zeby po nich Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja właśnie chciałam podziękować wszystkim tym, którzy pisali że zagłosowali, a tego nie zrobili i tym sposobem zwyciężyły osoby które praktycznie miały mniej punktów ode mnie. Sprawdza się stara zasada: Licz tylko na Siebie. Smutne stwierdzenie na nowy początek roku
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na moje tez nie moga, bo akurat babka jest na moim sposobie i co chcą kliknąc na sposób to klikaja na babkę, a on nie chce sie ruszyc Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie 2 sztuki doszły na męza a dla mnie nie przywiezli, dziwne Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie masz rację, zgrzewka piwa nie da mi tyle szczęścia co dzieci, moze trzeba z tej perspektywy na to popatrzeć Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj chyba nie będzie, juz chyba za stara jestem na konkursy brak weny, brak zdrowia do zbierania głosów, brak kasy na kupowanie promocyjnych produktów. po prostu kryzys na całego. Dobrze że chociaz męża mam, dzieci i mieszkanie.
Wyświetl w wątku >>