Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w czynszu jest woda, ogrzewanie, koszty utrzymania zarzadcy (czyli ich wyplaty) koszty utrzymania nieruchomosci, czyli sprzatanie,trwaniczki,smieci i cenzuraki, jakies ubezpieczenie. Ja mam 50 metrow i 600 stowek placimy.masakra Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie , podniesli nam fundusz remontowy do kwoty 120 zl bo chca dach w kamienicy remontować i jeszcze wspolnota chce wziac kredyt, ktory my bedziemy musieli splacac. I jakbym chciala sprzedac mieszkanie to nic mi po tym, ze dach wyremontowany, wartosci mieszkania mi nie zwiększy. A ja bede splacac nie wiadomo ile tego kredytu.Nie dlugo to bedziemy placic tyle co za wynajem. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.3dwhit...t-galeria.html?id=58
Będę bardzo wdzięczna Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o co Ci chodzi? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzies pozniej na stronce facebooka widzialam zarzuty pod adresem jednej z uczestniczek że ciagle wypisuje to samo i ile mozna to samo czytac, że idzie na łatwiznę i takie tam ble ble Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja tez nie mam zwrotki,wyslalam z drugiego telefonu, tylko ze to tez plus, bo nie mam innych i tez nie przyszla zwrotka. Kijowo, raz na ruski rok pojadę do Tesco by wziąc udzial w konkursie a tu mi takie kłody rzucają pod nogi Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurka ja z plusa, to może z plusem znowu jakies problemy są Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a z jakiej sieci wysylalas? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj własnie też szukalam na to odpowiedzi, nie dostałam zadnej odpowiedzi ani nawet potwierdzenie dostarczenia.nawet nie wiem czy doszedł mms Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja wspominam te czasy jak kiedyś sie wygrywalo na facebooku mając 12-u znajomych.
a wkurzam sie na dwóch takich co piszą głupoty na Froscie na facebooku Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chyba zaraz też zacznę narzekac, żeby odczarować zły urok. Kurka tylko żebym bardziej nie osiwiała od tego narzekania
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o sorry pisaliście wczesniej tylko ja teraz zobaczylam wiadomosci Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz piszecie!!!, ja głupia polecialam do sklepu i kupiłam herbatke przedwczoraj żeby miec paragon a i tak wtopiłam. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj i mnie , ale bedzie lepiej Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jest mi smutno, ze mój Kacperek po dwóch tygodniach choroby nie chciał dziś iść do przedszkola i płakal i była powtórka z września Wyświetl w wątku >>