Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie tez dopiero Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie ja tez sie czasami zastanawiam czy bardziej isc na intuicje i szybkośc i zaznaczac odpowiedz, czy lepiej doczytac do konca pytanie, juz trzy razy się przejechałam ze nie doczytałam i żle zaznaczyłam Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mnie wczoraj z telerankiem Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio na facebooku bodajże na stronce Lipolan akty urodzenia dziecka żądali aby wysłać jakiś kremik dla dzieci, więc bym się nie zdziwiła Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a połowa ludzi nie bedzie mogła spać, martwiąc się czy jednak poproszą o pesel czy nie, czy przepadnie nagroda czy nie, a jak poproszą to wymyślić czy nie, bo mogą przecież o akt urodzenia poprosić. Jak sprawdzą pesel dziecka? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie ja z pomocą google miałam problem, a miałby mi pomóc mój synek? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie dostałam z pierwszego dnia, chyba że to nie ja jestem Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja dla mamy mam Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie mam to samo,myslalam ze tylko u mnie, ładuje się i ładuje i nie chce się załadowac Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja przy pierwszej rundzie nie mam autouzupelniania ale juz przy nastepnych mam Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hej u mnie też nie działa ani w domu, ani w aucie. przez internet musze słuchac Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
screeny są , strona planero, a wpis powinien być na stronie italian fashion, ale organizator nie widzi i już Wyświetl w wątku >>