Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pani Karolino - my nie jesteśmy agencją tylko firmą które produkuje
suplementy diety.
List dostałam drogą pocztową z Poznania.. podpisaną różnymi
nazwiskami.
Ponieważ było nazwisko laureatki naszego konkursu - napisałam do niej i
lawina informacji się potoczyła.
Nie wiem o co chodzi ale ja się w to ani nie chce mieszać ani
angażować.
Czy ktoś tu kłamie - czy nie - nie nasza sprawa. Mnie na pewno okłamano!
- tylko nie wiem czemu bo chciałam dobrze.
Dlatego też ja się z tej sprawy wyłączam! Żadnych informacji
przesyłać nie będę...
Mam nadzieje, że Pani rozumie.
To naprawdę bardzo niemiłe i przykre że ktoś tak robi...
Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisalam do tej pani z tej agencji, choc ona napisala ze nie jest z agencji tylko z tej firmy od konkursu, kurde juz sama nie wiem skad ona jest. Namiary dostalam od moniki co byla jako druga podpisujaca list Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to wrzucilam http://www.wrzuc.to/wlBcD4FY.wt
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt nie dysponowal moim mailem i telefonem, w liscie jestem wymieniona tylko z imienia i nazwiska, moze byc to co prawda każda osoba o tych samych danych, ale smiem przypuszczac ze sa wymienione osoby ze srodowiska konkursowego.Ze mna sie nikt nie kontaktował, tylko z kolezanką ktora wlasnie w tej agencji wygrała.
Agencja Agencja Maspex Wadowice Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie, nie da rady tego edytowac,skopiowac, wkleja jako obraz Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak to jest jedna agencja, a do ilu zostało wysłane tego nikt nie wie Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie wiem, my się znamy tylko wirtualnie. nie sadze ze ktos kto wygrywa w jakims konkursie, do tej samej agencji pisalby donos, to bylaby glupota. Trzeciego nazwiska nie znam. Ktos mial pecha i dobrze nie sprawdzil, kto wygral w danej agencji i przez przypadek sprawa wyszla. Gdyby kolezanka nie wygrala w tej agencji to bysmy nawet moze nie wiedzialy, ze cos takiego ktos wyslal.
Ja mysle ze policja jest wstanie cos takiego sprawdzic i wykryc kto to pisal, jakby nie patrzec ktos dziala na naszą szkodę tez. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
list był wyslany mailem, wiec w nagłowkach muszą byc jakies namiary. po ip mozna chociaz sprawdzic z jakiego miasta ten ktos byl. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
list donos dostała kolezanka, ktora wygrala w konkursie od Pani zajmującej sie organizacja tego konkursu , ze wlasnie do niej do Agencji takowy list zostal wyslany, piekny donos na Monikę, ile czego powygrywala, w jakich konkursach, na jakie dane osobowe i podpisany list przeze mnie (komputerowo) i jeszcze dwa nazwiska Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na rosnecie do tej pory nie wiem co preferują, pisalam wierszyki,normalnie, od serca, wymyslne i nigdy nic. Na rmfie najwyrazniej prosto, od siebie chcą Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja na rmf wymyslałam cuda nie widy i sie nie udawalo, a dzis wygralam z najbanalniejszym tekstem jaki moglam napisać, że mój poranek smakuje twarożkiem ze świeżym szczypiorkiem i rzodkiewką i filiżanką zielonej herbaty. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiadomosci i pod spodem inne albo aktualizacje, jeszcze trzy inne nagrody mi przepadły, ale się wkurzyłam Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie ja wczoraj tam weszlam do tej zakladki i przepadl mi tygodnowy wyjazd do wloch na narty co wygralam z wyborowej. Po prostu nawet nie widzialam tych wiadomosci, wczoraj odczytalam dopiero Wyświetl w wątku >>