Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na facebooku pisali ze w przyszlym tygodniu dopiero Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po tej sprawie z tym donosem, Monika dzwoniła do organizatora tamtego konkursu i plakala do telefonu, że ona wcale tyle nie wygrywa, że to nie jest tak jak w tym donosie, ktoś napisał, ze ona wygrala tylko jeden samochód itp. Organizatorka poszukala w necie i znalazla przynajmniej informacje o 4 samochodach ktore Monika wygrała, dalej już jej sie nie chcialo szukać, choć internet aż huczy (tak napisala). Poczuła sie oszukana i odechciało jej sie dochodzić, kto właściwie ten donos wysłał i odmówiła współpracy w szukaniu winnego.
Ja myślę, że Monika wysyłając swoje prace, dodatkowo dzwoni do organizatorów z pytaniami czy praca doszła, czy się nie popsuła, czy organizatorzy wiedzą jak ja uruchomić, bo synek się martwi czy wszystko w porządku. Tym sposobem zwraca na siebie uwagę , przecież wiadomo, że nie zawsze liczy sie treść, tylko to co jest na około. Zwrócisz uwagę na mądrą dziewczyne i brzydką czy na piękną a głupia jak but. Czysta psychologia. Mnie jakoś brak odwagi dzwonić do organizatorów i sie dopytywać czy prace doszły. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byłam w realu, ale fakt nie wiedziałam dokładnie ile jest na karcie pieniedzy, próbowałam jedną kartą, ale odrzuciło transakcję. Wiec zaplacilam tą która jeszcze nie placilam wcale. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurde no to wina kasjerki, wiedziałam że czytałam tutaj że się da, ale nie potrafiłam sie wykłócić z kasjerką , buu szkoda, bo mam pozaczynane teraz karty i na każdej coś Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiolafasola wygrała na cin cin, zdjęcia były ładne i raczej nie plagiat.
kurcze nie chciałabym być w skórze wioli Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile kosztowała jedna? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tfu oczywiście przepis Okrasy a nie Pascala Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak sie od razu poddajemy? agencje w końcu też sie skończą, drugi raz w tej samej agencji moniau nie wygra. Ja uwielbiam cos wygrywać i z tej radości skakac pod sufit, Moniau już pewno dawno tego nie robi, bo sie przejadla (tego jej nie zazdroszczę).
Ja tam dalej wysyłam swoje zgłoszenia, nawet na Brittę poślę, choć pewno z góry przesądzone jest kto wygra. Cierpliwość i oczekiwanie kiedyś zostanie nagrodzone. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez wygralam pierwszego dnia, listonosz juz był ale nic nie przyniósł, więc karty chyba są losowo wysyłane Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Generalnie jest mi wstyd, że moje nazwisko widnieje pod takim donosem, który mógł napisać uczeń gimnazjum. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to prawda, ktos strasznie placze ze Monice się udaje a jemu/jej nie. Nic nie zdziałam na policji, oby ten donos nie mial znaczenia. Ja próbuje swoich sił w takich konkach jak Monika, choć bardziej w fotograficznych, nie chcialabym żeby później przez jakiś głupi donos miałabym nawet nie być brana pod uwagę jako potencjalny laureat (ale tego pewnie się nigdy nie dowiem) Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak umiesz to wklej, ja nie potrafie Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale co ja mam na tej policji powiedziec, mam same szczatkowe informacje. Z reszta na dobra sprawe, jak wpiszesz moje imie i nazwisko w goole to tez sie pojawiaja inne dziewczyny o tych samych danych. Jest ich troche w Polsce, jak ja udowodnie, że ktos pisząc ten list myslal wlasnie o mnie, (adresu,maila, nipu) nie mialam podanego w liscie. Moge tylko domnimywać ze chodzilo o mnie Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no trzeba pobrac i otworzyc za pomoca programu do otwierania pdfów Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane