Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nic sensownego nie wygrywam ostatnio,ale sobie tłumaczę, że urlop mam od konkursów i sie nie wkurzam Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja zaznaczam produkty te co są w dwóch gornych rzedach, jak zaznaczalam okrągly krem do rąk i ten drugi to zawsze mi pokazuje ze nieprawidlowe produkty
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no kurde teraz sprobowalam wyslac i wysłało, nic nie rozumiem z tego Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mnie koleżanka tak mowiła więc doladowałam i dalej nie mogę puszczać smsów Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
acha dzięki, to pójdę Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz nieaktualne
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto ja na boże cialo bylam na dzikiej plazy na cieszynie lobeskim, blisko chociwla mielismy cisze ,spokoj, plaza prawie dla nas, po drzewko na ognisko do lasu chodzilismy, wędkowalisy, bylo ekstra. Wczoraj tam podjechalismy to była masa ludzi.teraz to chyba nigdzie sie spokoju nie za zna, podobno gdzies w czaplinku platne pole jest fajne Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehh tak strasznie nie chcielismy wyjśc na takich wapniaków, co to nie potrafią się bawić, ale widocznie granice też są jakieś.Sami przecież nie zawsze się zachowywalismy jak przystało.
A z autem gosciu probowal się dogadac, ale niestety naprawa musi byc gwarancyjna i pomimo tego że uszkodzenie nie duże ale kosztuje to 1200 zl. Gosciu sie wkurzył trochę. A nam sie odechcialo dalszego biwakowania i wrócilismy wczesniej. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem albo się zestarzałam albo nam naprawdę zaleźli za skórę. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja szyć strój na stylizacje grecką szkoda mi już meczyc palce by pisac o MU i ciagle tym samym Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak dla mnie mogą mnie zdyskwalifikować, nie o to grałam, nie mam szafek do trzymania tych garnków, a za 50 zl nie będę sprzedawać. Wysłałam zgłoszenie dla sprawdzenia co właściwie jest oceniane i sprawdziłam, w sumie nie ważne co napiszesz tylko ile zdjęć załączysz Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wiesz dokładnie, gdyby wygrała ciotka klotka z Wyszkowa, jakoś by mnie to nie ruszyło. Może jestem zazdrosna, może mnie wkurza, że jedni mają w nadmiarze, aż im uszami wychodzą, a inni marzą o wycieczce. Rusza mnie to i już i nie będę Panią Dulską, która będzie się zachwycać nad ślicznymi buziami dzieci Moniki w prezentacji, co dla mnie osobiście nie jest żadnym zaproszeniem na imprezę. Ale widocznie dzieci to dobry produkt, który trzeba wykorzystywać i sprzedawać (choc sama tego nie będę robiła). Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam ściągniętego na komputer regulaminu Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kupić makaron barilla i w paru slowach napisac zaproszenie na imprezę pt Vivanotta Italia Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczerze? świerzbiło mnie jak nie wiem co żeby wyslac na barillę prezentacje, lecz brakło mi niestety wloskich zdjęć, pomimo tego wyslałam oprocz tekstu (dla sprawdzenia) link do kolażu zdjęc, nad ktorym tez posiedzialam trochę czasu. Wyslałam też na męża zgloszenie bez linka do zdjęcia. wygralo moje, więc o czyms to swiadczy. Pomimo tego że pisali na face że przyjmuja teksty tylko, to na 100% uważam że sugerowali się także dodatkami, nie wierzę, że Monika nie wyslala prezentacji.
Masz racje Kalisto, to tylko mnie uczy by byc jeszcze lepszym i bardziej pracować, co skrupulatnie teraz robię i będę na każdy konkurs wysyłała teraz dodatki czy sa wymagane czy zabronione czy cokolwiek, az w końcu uda mi się wygrać ta wymarzona wycieczkę i będę skakać pod sam sufit ze ją wygrałam. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane