Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
he he ja czekam,jesli chodzi o gellewe babeczki rysunkowy Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale jezeli ktos mial najlepsze haslo przez facebooka to nie moglo ono byc az tak tragiczne zeby chociaz 100 zl nie dostac Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oddany juz Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale komus kto ma wicej niz nascie postów i kto wie o co chodzi w ipli, bo mi sie tlumaczyc nie chce, PW Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedy ja nie mam wykształcenia, doświadczenia, wychodzi na to że nic nie mam , tylko dwoje dzieci na karku i 40-tkę już prawie. Znów podłapuję depresję jeśli chodzi o robotę.Jakoś w Grecji nie musiałam nic umieć i mnie przyjeli do pracy i się świetnie sprawdziłam, a tu w Polsce nawet do sklepu się już nie nadaję. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
he he do mojej mamy dzwonili dzisiaj zeby sie zarejstrowala w koncu na paczkomatach bo chcą jej ten segregator przysłać. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no faktycznie wyniki z facebooka dalam na normalne wyniki,jakos nie podoba mi sie fakt dwoch watków z wynikami, wyniki to wyniki niezaleznie skad są Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za późno , ale dzięki za propozycję. Teraz się wkurzam, bo po całodniowym poście pożarłam 3 pączki na raz i teraz mam wyrzuty i ledwo się ruszam. Kobieta to jednak dziwne ustrojstwo i tak źle i tak niedobrze. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ej bez przesady, każdy kto będzie z Poznania to już słup? no co zdjęcia fajne są, chciałabym mieć takie to też bym je w prezentacjach wykorzystywała, a nie mam, to siłą rzeczy prezentacji nie robię, bo nie będę zdjęć robionych na kanapie dawać. Cel ukryty był taki, żeby bardziej zwrócić uwagę na zdjęcia niż tekst i zwrócić uwagę jury na odpowiedź i to się udało. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dla dziewczynki 7-letniej, mam w rodzinie samych chłopaków co się dla dziewczynek kupuje to nie wiem, na mysl mi tylko puzzle kuliste przychodzi, że to fajne, coś jeszcze? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no moja mama nie wygrała nawet segregatora, a ja myślałam że to, to wszyscy wygrywają Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane