Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie było zgloszenie na męża, to jego nip bedzie, aczkolwiek praca była zbiorowa, nie tylko dorosłego. Ale myślę że jak na dziecko było, to i tak nip ustawowego opiekuna musi byc Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie ja mam literkę Ś w nazwisku więc na pewno alfabetycznie nie szło Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dokładnie, przez 6 lat siedzenia w domu myslalam, że świat na zewnątrz jest usłany różami, a tak nie jest praca nie jest do końca po mojej myśli, aczkolwiek i tak się bardzo cieszę że ją mam, pomimo tego, że jest tylko na zlecenie. Może kiedyś dopcham się w końcu do koryta prawdziwych pracowników. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pójście do pracy wiąże się z nastepnym powodem do wkurzania, że pomimo tego ze będę pracować, to prawie nic z tego nie będę mieć, bo wszystko pójdzie na opiekunkę nad dwójką dzieci. Mój mąż dopiero teraz zobaczył ile kosztuje siedzenie w domu, jak musi zapłacić za nianię.
Będę po prostu pracować na to, żeby miec wpis w papierach że pracowalam. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale cieszę się że od jutra idę do pracy to moja najlepsza wygrana, obym sie tylko w niej utrzymała. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niekoniecznie, zalezy to pewno od organizatora konkursu. Ja kiedyś na timotei kupilam zestaw złożony z dwóch produktow, na paragonie miałam jedną pozycję. Trzeba było kupić dwa produkty, dwa produkty miałam, ale pozycja jedna na paragonie. Opisałam wszystko w liście do organizatorów, zalączyłam tą opaskę co produkty były złączone i mi uznali. Kalosze przysłali. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wiedzialam ze tak bedzie, prace plastyczne do konków na tekst są teraz bardzo popularne, z resztą nie tylko monia posłała, /z tego co pamiętam to Beata S też często na prace plastyczne wygrywa. Dobrze ze nie bralam udzialu,leń ostatnio ze mnie totalny i intuicja mi mowiła ze bez wkładki nie ma szansy po prostu. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za 500 zł doplaty to ja bym spędziła uroczy urlop pod namiotem przez tydzień a nie jeden weekend w hotelu.
Taka nagroda to jak nie nagroda, Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kiedyś w konkursie Opel została oskarżona o krypto reklamę, bo mój mąż mial na sobie koszulkę z małym logo Kia, no a ja miałam z dove a dzieci ze Śmiejżelków.No cóż ubrać się nie mam w co, chodzę w tym co wygrywam.Autentycznie myslalam ze ktoś napisze do organizatorów żeby mnie usunąc bo mamy koszulkę Kia,o czym de facto wiedzieli tylko konkursowicze, ktorzy je wygrywali. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znowu mialam o 19.30, sygnal jest okolo 4 sekundy, nawet nie zdążę podbiec i odebrać Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak automat? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jakich luk??, ja gralam i ugralam 4 tys pkt i mnie zdyskwalifikowali, nie rozumiem dlaczego, nigdy w zyciu niewykorzystywalam zadnych programow do grania Wyświetl w wątku >>