Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale nie bylo zadnej śmietany 500 g mlecznej doliny Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
acha to w ten sposób działa,dzieki Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aa to juz wiem na czym stoję, bardzo slicznie dziekuje Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wlasnie gazetke musze miec kupioną do jutra zeby wyslac smsa? czy najpierw wyslac smsa, a pozniej dopiero gazetke dokupic? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak kr... na rowie o co biega z tym konkursem z zakupami, nie brałam udziału w pierwszej edycji i zupełnie nie w temacie jestem. Albo linka gdzie mogę o tym poczytać? bardzo proszę Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no chyba jest napisane że MOŻE być, ale nie musi Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem czemu się uparliście że ma byc to praca zrobiona przez dziecko, jest napisane że jak dziecko robi to ma mieć zgodę przedstawiciela,nie widziałam nigdzie zapisu ograniczenia wiekowego.
u mnie wygrała praca przestrzenna, ale kierując się ogólnym nie pokazywaniem swoich prac, ani haseł nie pokażę, bo zaraz się zacznie. Praca była przestrzenna, bardzo pracochłonna, robiona wspólnie z dziećmi i zawierała w sobie wiele technik plastycznych. Ot i tyle. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mysle ze biedrona, bo tez dostaję, a tylko w biedronce bralam udział z tych wymienionych przez Ciebie
Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale najbardziej wkurza mnie streetcom, ciagle mnie bombardują mailami że za mało raportów napisałam, po ile wy raportów piszecie ?(ja mam 7) a ciągle im mało (kampania Tetra Pak). Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ej nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Teraz akurat jest masa konków na makijaż hallowenowy, akurat może się nada
nie będziesz musiała się dużo charakteryzować Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja za drugim razem na moja mamę na tą samą treść trafiłam, więc może warto codziennie wysyłać to samo.I nie powiem że był to jakies super inteligentne hasło (w każdym bądź razie nikomu się nie podobało) Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maja byc kropki, czy przecinki, bo każdy co innego pisze Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane