Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pretensje to można mieć do organizatorów tylko, nie każdy kto wysyła hasła musi czytać to co było wcześniej nagrodzone. Ja np. nie czytam i z pewnością z masą haseł się powtarzam Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też czekam Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj oj Warkentynki to było moje wczorajsze też i swoją drogą dla jaj dodane Dodaj do ulubionych, ale też nie wybrali , już ogólnie nie mam sił do tego konka, Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam 3 paragony, jeden na strong,drugi na radlera a trzeci paragon na wino bo w sklepie zamiast piwa nabili wino. Konkurs dla mnie od zarodka porażką jest Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
he he ja nie mam, ale ja nie startowałam, ale kto wie może mnie wylosują Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w szkole takie rzeczy przechodzą, to dlaczego w kiorze miałyby nie przejść.
Tak jak się pisze hasła pod różne agencje, tak też prace plastyczne też chyba się powinno robić. Widocznie w Kiorze trzeba lekko pomagać dzieciom, by zostać zauważonym. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prace śliczne, nie powiem , ale kategoria wiekowa klasy 1-3. Większość z pewnością była robiona przez rodziców. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to są prace wykonywane przez dzieci http://www.sp69.s...ex.html#DSC02045.JPG Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja byłam wymieniać,nie muszą być promocyjne, ale nie mogą być niestety kupowane w Niemczech (a miałam 1kg z niemieckich kaw ) Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha czyli jak ja mam 4 paragony to jest szansa że będzie zwrot? Swoją droga w Szczecinie obleciałam 5 biedronek, a sa miasta gdzie jest tylko jedna biedronka, to chyba nie ma szans zrobić tych zakupów? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja taką kupiłam innej nie było, i dwie smietany kupiłam, bo nie było 500g. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fakt faktem, że dziecko robi, ale ja mu pomagam,pokazuje,doradzam jak zrobic, lub szkicuje. Nasza kazda praca okraszona jest łzami i wręcz wyrywana Kacperkowi z rak, bo on później się tym bawi i nie chce oddać. Albo mi mówi zebym zdjęcia wysłała zamiast pracy. Szkoda jest mi wysyłać tych prac.
Tak jak to było na stadion Puchatka, nie zostalismy nagrodzeni, więc poprosiłam zeby nam oddali prace, bo dzieci sie po prostu tym bawiły. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
praca przestrzenna, zobrazowanie dziecięcego marzenia o prezencie Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ogłaszam wszem i wobec że moja koleżanka dostała dziś o 15.07 maila z disneya biedronki, więc chyba jeszcze powiadamiają Wyświetl w wątku >>