Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam jednego maila chyba z piątku, ale bym sobie ręki nie dala obciąć że w piatek wysyłałam zgłoszenie Wyświetl w wątku >>
-------------------
-------------------
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tłusta to chyba ja będę od tych wszystkich valbonów, laysów, soków,coca coli, frugo i nie wiem czego jeszcze Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja sie zasmuciłam bo wczoraj też puściłam hasełko z Ustką teraz szans już nie będzie Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale fajnie, rewelacja gratulacje Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli mowicie o konkursie przyjednym stole, to ja mialam wczoraj maile, wiec chyba z tygodnia poprzedniego juz powiadomieni są Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysyłalam zgłoszenia bodajże we wtorek i w niedziele Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
he he tez mnie korci żeby tak zrobić Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jesli chodzi o konkurs razemprzyjednymstole to ja dostalam dwa maile Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakaś masakra, u mnie też nic. Chyba powinnam urlop wziąć od konków, bo normalnie nigdzie mi nie wychodzi. Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a czy można wielokrotnie wygrać na jedne dane? Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z biedronki coca coli? ja bynajmniej nic nie dostałam, ale ostatnio to ja znikąd nic nie dostaję, więc nie wiem czy jestem wiarygodnym źródłem Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.zaskoc...konkurs/konkurs.html Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o fajnie że nie tylko mi nie smakowały dzieci powiedziały że moje są lepsze, nie ma to jak zjadać coś na siłę bo szkoda wyrzucić Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dajcie mi fory jutro Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczekajcie bo ja też się wizualizuję jako rezerwowa jestem pierwsza w kolejce Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj, oby to były prorocze słowa Wyświetl w wątku >>
karolkas
Postów 1245
Punkty karne 0
Konkursy dodane