Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mampytanie
Postów 779
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ach, jak mnie to wszystko wkurza, aż szkoda więcej słów. Wyświetl w wątku >>
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do wnoszenia / odbierania paczek w innym miejscu - dla mnie to nie problem, w końcu oni to też ludzie, którzy często wstają bardzo wcześnie (większość z nas wciąż jeszcze smacznie śpi), jadą na bazę, ładują paczki, potem je rozwożą, odbierają od klientów ich paczki, rozliczają się z pobrań, często do domu wracają późno. Wiem, co mówię, bo współpracuję z kilkoma firmami kurierskimi, co tydzień wysyłamy po kilkaset paczek i widzę / rozmawiam z kurierami na ten temat. Wielu z nich wstaje przed 4, by dojechać z 20-30km na bazę, a wracają po dniu pracy z bazy około godziny 17-19. Gdybym musiała zejść po paczkę, nie widziałabym zatem w tym problemu (zawsze można prosić do spotkania się w połowie klatki schodowej). Wyświetl w wątku >>
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samsung Galaxy Watch4 Classic srebrny (1000 zł już z wysyłka)
Plecak z myszką Micky z Nestle (35 zł) Wyświetl w wątku >>
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podsumowanie jest zadowalające, szczególnie cieszą:
Samsung Galaxy watch4 classic z Liptona - mam nadzieję spieniężyć (może ktoś zainteresowany?)
bony spożywcze Lidl, Żabka i Itm, także MkCafe i Minutka - w dobie inflacji jak znalazł
alkohole (kilka butelek, około 10) - bo są idealne na prezenty na każdą okazję
kapsułki do prania - zawsze przydatne
książki - uwielbiam czytać
zestawy produktów spożywczych
mały głośnik jbl
Największe zaskoczenie - bilety na tyski pociąg - nie użyłam ich, ale ta satysfakcja, że 1 z dwóch moich tekstów był doceniony i było tak blisko głównej naprawdę cieszą.
Największe rozczarowanie - gry planszowe z radia Czwórka. Miały być o wartości ponad 240 zł, a przyszły dwie gry za łącznie 70 zł... a tak lubimy grać w planszówki.
Podsumowując, może wartość nie tak duża, bo około 2.5 - 3 tys., ale jak na 3 niepełne miesiące grania (i grania tylko o to, co chciałoby się mieć) i tak się cieszę:)
Plan na nadchodzący 2022 r. to brać udział w większej ilości konkursów kreatywnych, wygrać trochę gotówki, bo będziemy zaczynać budowę naszego wymarzonego domu, którego projekt właśnie tworzymy, a ceny budowy obecnie są jak z kosmosu. Ponadto liczę na wygranie rzeczy do domu (fajnie, jakby wpadła zmywarka do zabudowy, suszarka do prania), kuponów spożywczych, rzeczy, którymi mogę obradować bliskich (bo uwielbiam to robić ).
Mam nadzieję na konkursy np. z sałatą (tą w opakowaniach, choć to trochę nieekologiczne), rybami (jak. Graal), musztardami, bo mam dość tych ze słodyczami, chipsami, napojami, szczególnie, że nie jemy zbytnio takich rzeczy, a coli itp. w ogóle nie pijemy.
Powodzenia wszystkim w 2022 roku! Niech każdy z nas wygra choć jedną, tą najbardziej wymarzoną rzecz Wyświetl w wątku >>
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już nie bądźmy tak zawistnym narodem Wyświetl w wątku >>
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps. Mój ekspres odżył, to już nie ubolewam, że MkCafe mi żadnego nie dało Wyświetl w wątku >>
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mampytanie
Postów 779