Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mampytanie

mampytanie

#6840914 Napisano: 27.01.2022 20:25:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś się orientuje, na jakim dniu House of Asia skończyło informować? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6840883 Napisano: 27.01.2022 17:56:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie mają obowiązku dać pieczątki...? Aż tak to mi nikt nie powiedział, ale jak mają jakieś "ale", to im mówię, że mają potwierdzić prawdę, a nie nieprawdę i zawsze jakoś daje radę. Nigdy nie tłumaczę, że na konkurs- można pofantazjować, wystarczy ruszyć głową. "Najlepsza" jest jedna z kierowniczek kasjerek w C4- ona potrafi zwołać "konsylium" i debatować, chyba po to, by na monitoringu się nagrało, że sama decyzji nie podejmowała. Z rok temu w akcji bonami za zabawki też stwierdziła, że mam rację, tylko oni tak maja mówić Klientom, bo dyrektor tak kazał (tylko, że dyrektor w ograniczony sposób interpretował regulamin), na moje pytanie, czy inni Klienci się nie "rzucają" odparła, że tak im mówią i "sobie idą", ale pan jest inteligentny emotka - rozbawiło mnie to.

Myślę, że można także wspomnieć o tym, iż przedmiot sprzedaży powinien zostać na dokumencie sprzedaży opisany w sposób jednoznaczny i wyczerpujący. To wynika z przepisów prawa, można odszukać odpowiednie zapisy przed wizytą w sklepie. Zatem "słodycze" czy "chrupki solone" to opisy niespełniające wymogów prawa emotka Mnie się przydarzył na paragonie opis "szczotka" - i nie wiadomo, czy do zębów, czy do d*. A szczotka miała być do sprzątania, marki York emotka

Tak jak ja kiedyś kupiłam Lays krakersy na konkurs (podwójne świętowanie), a na paragonie było „krakersy sunbites” emotka
Co do dawania pieczątki - szczerze nie rozumiem ich (nie)rozumowania, że „nie wolno”…  Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6840881 Napisano: 27.01.2022 17:45:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam piniatę Kinder (nieotwierana, ze wszystkimi słodyczami).  Pisz na priv propozycję cenową. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6840833 Napisano: 27.01.2022 15:12:58 w SZUKAM....
agusiamajusia napisał(a):

mampytanie napisał(a):

pikawka napisał(a):

montezuma napisał(a):

Jeśli nie siedzisz w Apple to może być Ci ciężko się przestawić...Z małych modeli Samsunga rozważ s21 - wielkość jeszcze rozsądna albo używany s10e (świetny ale ma dość małą baterię)

No ten s21 tez duzy, ogladalam go właśnie. Ja chcialam s10 bo maly emotka  ale taki stary już troche model. Czyli jest spora różnica w obsłudze przy iphone ? Ehh

Kiedyś używałam nielubiane samsungi, kilka lat temu przerzuciłam się na iphony. Szczerze, niby wszyscy gadają, że Apple to takie „zło” (a który gigant nie jest?), ale nie ma lepszych telefonów do bezproblemowej, szybkiej obsługi, bezpiecznych transferów (tak, iPhone jest najbezpieczniejszy z telefonów do bankowości), no i nie ma dziadowskich update’ów co chwilę. Ja polecam, ci, którzy mi zaufali, nie żałują.W moim wypadku rezygnacja z Samsungów to głównie niedzwoniący budzik (w kilku modelach tak miałam - sprawdzone), a także „zamrażanie” ekranu i brak jakiejkolwiek możliwości jego odmrożenia poza ciągłym wyłączaniem / wyjmowaniem baterii.

Też od kilku lat używam IPHONE, już nigdy nie przestawię się na nic innego. Nie zawiesza się , szybko płynnie chodzi. Najbezpieczniejszy do bankowości i oczywiście na wirusy (on sam o wszystkim informuje i żadnego linka wirusowego nie pozwoli Ci otworzyć) Polecam z czystym sercem. Iphone 12 mini lub 13 mini są cudowne miałe i idealne. 

Tak, dlatego do Apple na system IOS nie istnieją praktycznie oprogramowania antywirusowe, bo są zbędne, praktycznie nie ma szans, by system ios został zawirusowany.  Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#6840827 Napisano: 27.01.2022 14:54:27 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

montezuma napisał(a):

Jeśli nie siedzisz w Apple to może być Ci ciężko się przestawić...Z małych modeli Samsunga rozważ s21 - wielkość jeszcze rozsądna albo używany s10e (świetny ale ma dość małą baterię)

No ten s21 tez duzy, ogladalam go właśnie. Ja chcialam s10 bo maly emotka  ale taki stary już troche model. 

Czyli jest spora różnica w obsłudze przy iphone ? Ehh

Kiedyś używałam nielubiane samsungi, kilka lat temu przerzuciłam się na iphony. Szczerze, niby wszyscy gadają, że Apple to takie „zło” (a który gigant nie jest?), ale nie ma lepszych telefonów do bezproblemowej, szybkiej obsługi, bezpiecznych transferów (tak, iPhone jest najbezpieczniejszy z telefonów do bankowości), no i nie ma dziadowskich update’ów co chwilę. Ja polecam, ci, którzy mi zaufali, nie żałują.
W moim wypadku rezygnacja z Samsungów to głównie niedzwoniący budzik (w kilku modelach tak miałam - sprawdzone), a także „zamrażanie” ekranu i brak jakiejkolwiek możliwości jego odmrożenia poza ciągłym wyłączaniem / wyjmowaniem baterii. Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#6840811 Napisano: 27.01.2022 13:43:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabanerro napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nomandarynka16 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

greka napisał(a):

House of Asia ..."makaron ryżowy" - opis produktu na paragonie poprawny wg kierowniczki lidla i stówka poszła się paśćna biedronkowych też brak producenta, w kaufie "HA" emotka jak załatwiacie pieczątke na paragonie? tez macie problem?

W biedronce też ostatnio kupiłam imbir marynowany opis: imbirshushi 190/110...i cenzura. Nie mam w zwyczaju biegać za pieczątkami....

A to na pewno House of asia ? bo u mnie w biedrze to inna marka, chociaż opakowania prawie kalka w kalke jak HoA 

Ja ostatnio tak się załatwiłam w Biedronce z tym house od Asia. Wzięłam biedronkowa markę zamiast tej konkursowej

House od Asia na sto procent. Tam jest mnóstwo jakichś Asia flovour, Asia style czy coś tam i ciężko było coś znaleźć z house of Asia ale jestem pewna że to to. emotka  

U mnie też produkty House of Asia są kijowo opisane. W Biedronce poprosiłam o pieczątkę i opis, przemiła pani dała mi ją bez problemu, mówiła, że nie ma sprawy. W Lidlu zaś bardzo niesympatycznie, pani stwierdziła, że jest jak jest, nie ma przymusu dawania marek w opisach i koniec. Wykłóciłam się, mówiąc, że do konkursu mi nie przyjmą zgłoszenia, bo mają źle opisane... Zlitowała się, dała pieczątkę. Ogólnie, to były moje pierwsze w życiu dwa przypadki brania pieczątki, nigdy wcześniej tego nie robiłam. Teraz wiem, że jak coś, to konkursowo muszę się zaopatrywać w Biedronce (do której w sumie chodzę mega rzadko, raz na pół roku). Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

mampytanie

#6840586 Napisano: 26.01.2022 17:01:41 w Avanti
Avanti... gdybym tylko miała taką skuteczność z Cheetos, jak miałam z piniatami...  Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6840451 Napisano: 26.01.2022 12:42:11 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kawiarka Prima z kawą - nowy zestaw 40 zł
Piniata z wszystkimi słodyczami (wpadła mi jeszcze jedna) - 105 zł (już z wysyłką ode mnie)
Plecak Nestle Micky z całą zawartością - jakieś kredki, ołówki, notesy, piórnik - 40 zł plus wysyłka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6840434 Napisano: 26.01.2022 12:04:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kocurro21 napisał(a):

wątuniu... ileż można kupować wafelki czy makaron chiński albo proszek do pieczenia?!!! no ile ja się pytam emotka  

Proszek do pieczenia - super, możesz dużo piec (ja, na przykład, uwielbiam zdrowe wypieki-eksperymenty, wszelkie zdrowe placuszki! Niby powinny być bez proszku, ale już nie przesadzajmy z tą "zdrowością"). Makaron chiński - mniam, chińszczyzna, czy inne dania chińskie są pycha, szczególnie z krewetkami emotka  House of Asia ma pyszne produkty, ja tam je uwielbiam, tylko akurat tu jest limit w loterii (z czego w sumie się cieszę:)) Jedyne co, to strasznie źle mają w sklepach opisane te produkty.

W temacie: Wątku, czekam na wypasione nagrody, gdzieżże one są?! Niech jeszcze w styczniu coś wpadnie  emotka Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#6840411 Napisano: 26.01.2022 10:32:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wawel itm - nie widzę w regulaminie nic o limicie znaków. Nie ma limitu? Jakoś wolę, gdy są te limity... Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6840295 Napisano: 25.01.2022 17:45:22 w Czy informują/ informowali?
Czy House of Asia informuje na bieżąco? Bądź, z którego dnia ostatnio informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6840172 Napisano: 25.01.2022 14:21:50 w co chcielibyście wygrać?
To i ja się wpiszę.

Chcę się bardziej zaangażować w konkursy i loterie (ale tylko te, gdzie jest kasa lub sprzęty / przydatne rzeczy do wygrania). 

Chciałabym wygrać:
- pieniądze (najlepiej, jeśli kwota będzie się składać minimum z jednej cyfry od 1 do 9 i minimum trzech zer za nią emotka ) na budowę domu
- bony spożywcze - zawsze przydatne
- sprzęty, które można spieniężyć / użyć 
- rzeczy, którymi mogę obdarować bliskich

Samochody zostawiam Wam (mi przy budowie nie przyda się nowe auto emotka ), wyjazdy też, bo w pandemii nie podróżuję, a nawet nie będzie na to czasu przy budowie. (To są nagrody, które zarezerwuję sobie na 2023 rok emotka ).

Także drogi losie, bądź proszę łaskawy w tym roku dla mnie - amatora emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6840016 Napisano: 25.01.2022 08:38:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A miałam nadzieję na odkurzacz emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6839491 Napisano: 22.01.2022 22:03:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Czy w Belvicie przechodzi dowolna ilość znaków? W Regulaminie nie widzę ograniczenia 

Belvita? Przecież to loteria emotka Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#6839452 Napisano: 22.01.2022 18:37:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama-l-k-m napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pytanie tylko jak zbaleźć te słowa KLUCZOWE... emotka W moich zgłoszeniach (13) chyba się jeszcze nie znalazły w kinder emotka

Uważam, że nie ma słów kluczy, a komisja czyta teksty. Na 3 zgłoszenia wygrałam 2 piniaty. 1 zgłoszenie przerobione z zeszłego roku nic nie wygrało (rok temu dali za to piniate). Zgłoszenie pisane prozą bez lokowania produktu nagrodzili. A drugie z lokowaniem produktu, prozą na 320 znaków też nagrodzili. Wygrane teksty są zupełnie inne, nie mają wspólnych słów. 

Możliwe, że czytają wszystko faktycznie (mam nadzieję), bo też mam wrażenie, że chyba aż tyle osób nie bierze w tym udziału (mylę się?). Jeśli mają dziennie około 500 zgłoszeń, to wcale nie jest dużo do ogarnięcia. Chyba, że jest tych zgłoszeń 10 razy więcej, wówczas muszą pewnie mieć jakiś system:) Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

mampytanie

#6839419 Napisano: 22.01.2022 15:02:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pytanie tylko jak zbaleźć te słowa KLUCZOWE... emotka W moich zgłoszeniach (13) chyba się jeszcze nie znalazły w kinder emotka

Może wysyłaj codziennie kilka razy to samo zgłoszenie - dzisiaj nie docenią, jutro wygra dwa razy emotka

Gdybym po dwóch razach nie wygrała, odpuściłabym sobie. Szkoda kasy na słodycze, no chyba, że ktoś uwielbia Kinder do tego stopnia emotka Ale wiem, ja to tylko amator, nie ślę dużo zgłoszeń na konkursy i loterie.

Mi osobiście szkoda wydawać 10 zł po to aby próbować wygrać piniatę z kolejnymi słodyczami kinder. W zeszłym roku się zawzięłam i po iluś tam zgłoszeniach upolowałam konika kinder (podobno słowa klucze to był: bal, zabawa, dziecko, taniec) ALE było to taniej bo trzeba bylo dowolny produkt kinder a nie za 10 zł, poza tym konik wcale nie był rewelacyjny - ot kawałek kartonu a w środku kilkadziesiąt kółeczek a la confetti, nie było go ciężko rozwalić, słodycze w większości porozdawałam bo termin był do czerwca a 15 paczek to dużo. Ja wiem że nagroda wydaje się fajna ale mi po zeszłorocznej piniacie naprawdę przeszło. Do tej pory niektórzy próbują tego konika bez słodyczy na olx sprzedać...   

Nie dziwię Ci się. Sama też nie wzięłabym udziału więcej, jeśli nie wygrałabym po dwóch razach. Również uważam, że po prostu szkoda kasy. Jak komuś bardzo zależy, to zamiast grać za ponad 150 zł, lepiej odkupić od kogoś, kto sprzedaje za kilkadziesiąt złotych.
U mnie akurat piniaty z zawartością dam dla dzieci w rodzince (to był mój główny cel od początku), bo i mi do szczęścia tego nie trzeba emotka   Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

mampytanie

#6839412 Napisano: 22.01.2022 14:17:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Może wysyłaj codziennie kilka razy to samo zgłoszenie - dzisiaj nie docenią, jutro wygra dwa razy emotka

Gdybym po dwóch razach nie wygrała, odpuściłabym sobie. Szkoda kasy na słodycze, no chyba, że ktoś uwielbia Kinder do tego stopnia emotka Ale wiem, ja to tylko amator, nie ślę dużo zgłoszeń na konkursy i loterie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#6839396 Napisano: 22.01.2022 13:19:39 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

Mnie wkurza, że w jednym z konkursów na FB na napisanie kreatywnych życzeń wygrał taki komentarz:

Zgodnie z regulaminem:
"Zadaniem Uczestnika jest udzielenie kreatywnej, autorskiej odpowiedzi..."
"...uznane przez Komisję Konkursową za najciekawsze i najbardziej kreatywne."

Rozumiem, że z niektórymi nie ma się szans, ale takie coś? emotka

emotka emotka emotka  Mam nadzieję, że czasem w niektórych promocyjnych za bardzo się nie wysilam, bo może i tam taka „kreatywność” wygrywa. Wówczas nie mam szans emotka Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#6839394 Napisano: 22.01.2022 13:04:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

byekitty napisał(a):

If(minimum=5x"kinder"word) then (winnerstatus:"yes") emotka

emotka  to może być to! u mnie na razie 0/2, ale żadne ze zgłoszeń nie spełniało tego kryterium, więc emotka

U mnie kryterium było spełnione i pudło 🤣

to może trzeba zrobić jakiś błąd ortograficzny? emotka  takie zgłoszenia często wygrywają w konkach na fbemotka

Oj nie! emotka  Ze mnie jest taki trochę „grammar nazi”, nie wysłałabym zgłoszenia z bykiem emotka   Piszcie poprawnie! emotka Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#6839382 Napisano: 22.01.2022 12:10:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Może zmień taktykę emotka w sumie u mnie 2/2 i jeszcze pomogłam jeden osobie 1/1 emotka   Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0