Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonooka85
Postów 729
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak sobie pomyślałam, że skoro w Lindt mi dobrze idzie, to i tu spróbuję. Tym bardziej, że będąc w sklepie wyrósł przede mną ich produkt w dobrej cenie. No tak jakby chciał się na mnie rzucić z półki i zmusił mnie do gry.
Ale chyba to tak nie działa, że skoro w jednej grze idzie dobrze, to i w drugiej. Ta Fishera to jakaś komedia. Nie - Lindt to komedia. Fisher to tragedia. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten limit w rankingu "2" według mnie jest też dziwny... 2 da się ugrać, a 1:99 nie? A to taka duża różnica? Śmieszne!
W ogóle... jak dla mnie kliknięcie równo 2:00 albo 2:01 jest podejrzane i że to ciągle tym samym osobom wychodzi. Raz nauczona tym, że lepsze wyniki znikają z rankingu, próbowałam wstrzelić się w te ich "2". Po naciśnięciu wszystkich pól miałam oczywiście lepszy wynik i czekałam, aż pojawi się dwójka. Ale jak to kliknąć, to ja nie wiem. Wyszło mi 2:13 Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja właśnie gram tak po północy, kiedy jest cisza, spokój i nikt mi nie podkrada internetu A wyniki około 1 w nocy w magiczny sposób znikają.
Oni mnie poprosili o przesłanie filmu jak gram. Nie mam nic do ukrycia, więc czemu nie (chociaż regulamin o tym nic nie mówi). I właśnie wtedy miałam wynik około 0:40. Totalnie przez przypadek. Ustawiałam sobie ekran, tak żeby było wszystko widoczne i żeby było mi wygodnie klikać... przez przypadek dotknęłam gdzieś w pobliżu "start" i kątem oka zobaczyłam, że czas zaczyna mi lecieć. Jak głupia próbowałam nadgonić stracone milisekundy - no bo kurde ja tu nagrywam, staram się, a durna przez przypadek kliknęłam i co im pokażę? Że nie mogę tak szybko zagrać? Po kliknięciu w 24te okienko spojrzałam na zegar i bardzo zdziwiłam się. Zagrałam drugi raz i miałam około 1:17. Wszystko uwiecznione tak jak chcieli.
A ile bólu kosztowało mnie nagranie tego filmu, to tylko ja z mężem wiemy. Trwał z 10 min, od początku włączenia sprzętu, z wpisaniem danych, żeby mi ktoś nie sugerował, że coś gdzieś nacisnęłam, zainstalowałam. Wyszedł mega duży, trzeba go było zmniejszać, kombinować z wysłaniem. Pierwsza w nocy. Rano dzieci do szkoły, mąż wyjeżdżał. A wszystko to dla bonu na 100 zł. Którego mogę nie dostać...
Jeżeli mój tablet jest jakiś magiczny, to sorry... ale ja się nie znam, ja tej gry nie wymyślałam, nie robiłam do niej zabezpieczeń, nie wiem jak takie coś można obejść. Gram na tym, co mam. Nawet nie chciałabym być pierwsza. Nie chcę bonów do Apart. Nie lubię błyszczeć. Chciałam kod do Netflixa A wyszło jak wyszło. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też jakiegoś dnia jestem w rankingu, ale nie wiem, czy mam się cieszyć... Lepiej być i dostać nagrodę z końca, czy nie być i później okaże się, że mam początkowe miejsce...? A może mam jedne wielkie G ?!
🤷😅🥴😔😱🤬 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A i w dwie sekundy stukniesz w miejscu więcej razy niż dwa 😂
Ps. Ostatnio grałam w grę w lutym 😂😎 nie jestem żadnym profesjonalnym graczem Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit: a dobra, widzę, że ktoś wyżej zwizualizował. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
20 listopada widziałam wyniki poniżej 2, teraz ich nie ma. Może to ktoś z forum? Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729