Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonooka85

zielonooka85

#7207777 Napisano: 22.09.2024 00:52:57 w Wasza lista konkursów - jak i w czym?
Co kilka dni sprawdzam kalendarz na ekonkach, co niedługo się skończy emotka  oczywiście zaznaczam sobie tymi zielonymi i żółtymi kropkami. Otwieram milion kart w przeglądarkach (pozdro dla tych, co widzieli i śmieją się ze mnie). I tak o nich zapominam. Robię listy na kartkach, co kupić. Co jakiś czas je gubię i robię nowe. Wydrukowałam sobie kalendarz, ale pamiętałam o jego uzupełnieniu przez dwa miesiące emotka  Tak to wygląda.
Za to w miarę dobrze dokumentuję, co gdzie zgłosiłam, co napisałam i co wygrałam. Robię sobie zrzuty ekranów. Czasami coś się zapomni, ale przeważnie już odruchowo wciskam te przyciski w telefonie emotka  Mam bardzo ciekawą galerię w tel. Inni mają zdjęcia dzieci. Ja zrzuty ekranu.

Dobra, pośmiałam się, ale dam jedną dobrą radę:

kalendarz w telefonie i ustawiamy sobie powiadomienie: np. Roleski koniec + notatka: odpowiedzieć na pytanie XYZ/foto/film itp. Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#7207650 Napisano: 21.09.2024 12:44:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Po dwukropku, sam nie wiem czy powinienem tam wpisywać rodzaj nagrody?  emotka

Abstrahując od kwestii oświadczenia, to tam od początku był jakiś problem z regulaminem. Najpierw był wymagany zakup 4 serków, później 5, napisali jednak w mailu, że zakup 4 będzie weryfikowany pozytywnie.

Aha, jest emotka   Ale nie wpisałeś tam rodzaju nagrody i kazali Ci dosłać, czy wpisałeś rodzaj? Dobrze, że mówisz, bo ja tego nie zauważyłam. Za to zauważyłam ten zwrot u góry 😅 No i porszę, jak łatwo stracić nagrodę.... Wyświetl w wątku >>
1 maixys 0

zielonooka85

#7207645 Napisano: 21.09.2024 12:02:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

maixys napisał(a):

Czy ktoś jeszcze dostał maila od Albedo, o konieczności dosłania prawidłowego oświadczenia zwycięzcy z Danio Selgros? Wysłałem to z najnowszej wersji regulaminu i się zastanawiam o co chodzi emotka

Teraz wypełniałam i może chodzi o zwrot "składam oświadczenia wymagane mi do wydania nagrody GŁÓWNEJ", z ciekawości sprawdziłam, czy jest w regulaminie jeszcze jakieś oświadczenie (dla tych bonów empik), no ale przecież nie ma...

Faktycznie, jest tam mowa o nagrodzie głównej jednak nie ma żadnego innego załącznika w regulaminie, z kolei później jest pole gdzie należy wpisać rodzaj nagrody emotka

Jest pole, gdzie należy wpisać rodzaj nagrody? Nie ma... 🧐 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#7207588 Napisano: 20.09.2024 22:51:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Czy ktoś jeszcze dostał maila od Albedo, o konieczności dosłania prawidłowego oświadczenia zwycięzcy z Danio Selgros? Wysłałem to z najnowszej wersji regulaminu i się zastanawiam o co chodzi emotka

Teraz wypełniałam i może chodzi o zwrot "składam oświadczenia wymagane mi do wydania nagrody GŁÓWNEJ", z ciekawości sprawdziłam, czy jest w regulaminie jeszcze jakieś oświadczenie (dla tych bonów empik), no ale przecież nie ma... Wyświetl w wątku >>
1 maixys 0

zielonooka85

#7207300 Napisano: 20.09.2024 01:59:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A wiecie może, czym przeważnie wysyła Albedo? DPD, inpost, coś innego? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#7207298 Napisano: 20.09.2024 01:00:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

dede napisał(a):

Potrzebuję pomocy w sprawie karty przedpłaconej Regina z konkursu fotograficznego organizowanego jeszcze w 2022 roku. Jest ważna do 2026 a jak ją aktywowałam to automat na linii mówi że jest 0zł. a miało być 500. Może ktoś pamięta jak ją aktywował czy to coś jeszcze trzeba zrobić czy to po tym czasie kasa zniknęła. Dziwne to karta bo jest cały czas ważna.
Proszę o pomocemotka

Mnie przychodzi tylko to do głowy, że może trzeba było organizatorowi odpisać, że tą kartę się otrzymywało i wtedy on doładowywał?  Tak tylko gdybam, nie wiem co to za konkurs.

kiedyś była taka sytuacja ( i u kogoś na forum też) że organizator wysłał kartę  doładowaną środkami, a potem to wycofał. Pamietam że karta była aktywna, po mailu z wnioskiem o wyjaśnienie, własnie jakoś tak się tłumaczyli, że wycofalo środki bo nie otrzymali potwierdzenia odbioru i doładowali na nowo (chyba 200zł) 

Od tamtej pory nie kitram kart/bonów i realizuje dośc szybko.
Powodzenia, niech sie sprawa wyjaśni i udanych zakupów

Była też taka, że pieniądze zniknęły... ostatniego dnia ważności  emotka  I to nie jednej osobie. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

zielonooka85

#7207294 Napisano: 20.09.2024 00:15:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Potrzebuję pomocy w sprawie karty przedpłaconej Regina z konkursu fotograficznego organizowanego jeszcze w 2022 roku. Jest ważna do 2026 a jak ją aktywowałam to automat na linii mówi że jest 0zł. a miało być 500. Może ktoś pamięta jak ją aktywował czy to coś jeszcze trzeba zrobić czy to po tym czasie kasa zniknęła. Dziwne to karta bo jest cały czas ważna.
Proszę o pomocemotka

Mnie przychodzi tylko to do głowy, że może trzeba było organizatorowi odpisać, że tą kartę się otrzymywało i wtedy on doładowywał?  Tak tylko gdybam, nie wiem co to za konkurs. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

zielonooka85

#7207293 Napisano: 20.09.2024 00:07:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bez komentarza! 
Ja wiem, że w tym miesiącu wygrałam, rozumiem. Ale nie wszystko to, co chciałam i myślałam, że wygram.
A nie, dobra - nie mam na co narzekać. Mogę sobie zażartować, że DZIŚ nic nie wygrałam, ale jest 7 minut po północy... Wyświetl w wątku >>
1 jomico 0

zielonooka85

#7206878 Napisano: 18.09.2024 14:52:06 w moje dzisiejsze wygrane :)

zielonooka85

#7206421 Napisano: 17.09.2024 00:15:29 w co chcielibyście wygrać?

zielonooka85

#7206335 Napisano: 16.09.2024 17:45:49 w Informują
Informują z Konkurs "Refreshing Moments" Finlandia, 18+

Rodzaj powiadomienia: E-mail 17:12
Dodatkowe informacje:
Przedostatni etap Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

zielonooka85

#7205326 Napisano: 11.09.2024 20:30:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Astra - nagroda niespodziankopocieszeniowa. Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#7205117 Napisano: 11.09.2024 11:15:25 w Co można dostać gratis?
FBkasia17 napisał(a):

baxter napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

Catcat napisał(a):

karkocka napisał(a):

zwrot 10 zł za zupy JemyJemy
https://www.promocjajemyjemy.pl

Ktoś może wie, czy są dostępne te zupy w Lidlu?

tak, w moim lidlu była ta zupa na zwykłym dziale, więc to jest normalnie dostępny produkt.

U mnie sa w C4 i lewiatanie

Są też w Auchan.
A czy jak się uzupełni dane, to czy przychodzi jakieś potwierdzenie wypełnienia na maila?

A w jakich one są cenach w tych hipermarketach? W moim sklepiku oo 8 zł.. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#7193746 Napisano: 23.07.2024 11:40:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Aliszka napisał(a):

100zł z promocji Santander „Zostań mistrzem płatności”
Milusio…

200 emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#7189983 Napisano: 09.07.2024 12:01:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A ile można tych paragonów zgłaszać? I dlaczego o 4 rano nic nie wpada? Wyświetl w wątku >>
1 katee14 0

zielonooka85

#7187113 Napisano: 29.06.2024 12:33:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Te bilety do Heliosa albo multikina może i są ważne do końca miesiąca, ale można za nie kupić bilet na seanse w lipcu.... (Jeśli ktoś nie ma czasu pójść do kina w weekend). Tak tylko wspominam... Wyświetl w wątku >>
1 olywka 0

zielonooka85

#7187055 Napisano: 29.06.2024 04:06:52 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię 3 e-kody do Multikina (mam) na 3 bilety Helios.
Byś może będę miała do odsprzedania kilka e-kodów po 12 zł/szt., ale będę mieć pewność w dzień.
E-kody ważne do 30.06. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#7186374 Napisano: 27.06.2024 00:27:48 w ASPE..
zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

Aspe - agencja, która robi w ostatnim czasie wiele konkursów z grami i coraz bardziej nie ogarniają tematu organizacji. Pracownicy mylą konkursy, nie znają terminów rozwiązań, przeinaczają fakty i często wyniki graczy w niejawnych rankingach (a komus mogloby sie wydawac ze mial za slaby wynik na nagrode emotka )

Mija tydzień od terminu powiadomienia laureatów (19.06) Konkursu https://grasztaktycznie.pl/
Agencja uparcie twierdzi, że info mailowe poszło ale nikt nic na forum nie wie, nikt nic nie wygrał na łącznie 133 nagrody w konkursie.
Rozmawiając z i porównując wyniki z wieloma osoba z forum, stwierdzamy że nie ma możliwości żeby oni puścili info.
Sam wiem jaki miałem wkład czasowy i pieniężny w ten konkurs i to co oni wyprawiają to jest dramat. emotka

Pytanie do forumowiczów jak i szczegolnie do osob, które brały udział w tym konkursie. Jakie kroki podejmujemy w kierunku wyjasnienia sytuacji? Kontakt z agencja jak grochem o ściane, wszystkim osobom mowia to samo - info poszlo.

Sponsor nagród? Jakieś pomysły rozwiązań na przykladzie podobnych sytuacji z innymi agencjami?
Jak ogarnąć tych patałachów..  emotka
Trzeba obrać jakąś wspólną ścieżke.

Jak dla mnie trzeba uruchomić sponsora. Proponuje Fb tyskiego - oni tam odpowiadają na komentarze regularnie.  Ewentualnie jakieś maile do działu marketingu czy reklamy tyskiego. W biedronce bilety musieli rozdać - sami by ich nie „przejedli”, a gdyby ta trybuna świeciła pustkami to byłoby czarno na białym, że jest coś nie tak. Z bonami łatwiej zrobić przekręt. Nie rozwiązali tego konkursu w netto i doskonale to wiemy. A jak inne konkursy? Np te na stacjach benzynowych? Tamte są rozwiązane?

Na moya informowali o wygraniu nagrody, tylko im się formularze pomyliły (nie zrobili w nich pola na adres dostawy) i wysyłali jeszcze raz emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#7184132 Napisano: 18.06.2024 13:00:41 w Żabka
A do mnie normalnie odpisują, jakieś bony mi dają za te problemy, o których już zapomniałam... emotka Wyświetl w wątku >>