Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonooka85
Postów 721
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurczę, coś mam przeczucie że z Duracell już do mnie nie zadzwonią, jakby ktoś był miły i mi napisał, co tam im pisać, to się nie obrażę Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mojego znalazłam we wrześniu i tak było gadanie, że w domu trzymam, boję się, że gdybym wzięła wtedy wszystkie 3 (nie martwcie się, nie zostawiłam pozostałych przy drodze - ktoś inny je zabrał), to wygonili by mnie z domu.
Poza tym... ja już nie mam cierpliwości do zwierząt, wystarczy że mam dzieci Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kevin sam w domu
Gwiezdne wojny już w kinie
Bóg gdzieś w tym ginie
(tylko nie wiem, czy dobrze policzyłam )
na pierwszy rzut oka te prace wydają się dziwne, ale jak się tak przyjrzeć.. mają swój urok
No i zejdźcie już z tych zdjęć z dziećmi w T-mobile, sama wrzucam dziecko, bo ma śmieszne zdjęcie, siebie bym wrzuciła, ale muszę się specjalnie fotografować, a tak się nie chce. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z przyjemnością informujemy, że wygrałeś/aś zestaw Strzałek Nerf Elite 12 sztuk.
Wiadomość w spamie, dobrze, że zobaczyłam tutaj Wasze wpisy
Tylko, co ja z tymi strzałkami zrobię? Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba pora sobie zrobić przerwę, pojechać na te wakacje za bon z Itaki, wydać kasę ze wszystkich kart podarunkowych i zużyć produkty konkursowe.
Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można by rzec, że 100% sukcesu, bo 2/2. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Umówmy się, że większość osób zgłaszających do konkursu swoje zdjęcia, miała chęć na wygraną tygodniową lub główną - a ta raczej zła nie była No a, że dostali 'tylko' kod na produkty.. życie. Poza tym mi na początku nagroda dzienna wydawała się nie niezbyt pociągająca, jednak gdy przejrzałam ofertę strony, to wcale tą fotoramką nie pogardzę. Czym się ten konkurs różni od tego, gdzie sprzedawano się za pudełko cukierków? Jak dla mnie to ta sama bajka.. NO i co nikt nie kojarzy tego zdjęcia? Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli zestaw Palmolive - Superpharm, sms o 12:08 i tak, była dokładna w nim informacja o nagrodzie II stopnia. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i kod od http://www.monstermunch.pl/ za strasznie śmieszną sytuację konkursową z niezaakceptowaniem zdjęć Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 721
Punkty karne 0
Konkursy dodane