Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonooka85
Postów 729
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozpacz. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No, ale tylko Tobie przyszło do głowy narzekanie, że ktoś narzeka. Ale masz prawo! Po to jest ten wątek ;p;p
Nie za bardzo rozumiem, co może niektórym nie podobać się w mojej wypowiedzi o 500+(w dodatku napisanej z przymrużeniem oka, jakby ktoś nie zauważył). To, że można brać 500+, to że można mieć trójkę dzieci (olaboga patologia, jak ona śmiała), czy to że te pieniądze można przeznaczyć na wycieczkę? Tak mam 2 dzieci, na drugie podobno należy się 500 zł to biorę. Nie błagałam państwa, żeby wprowadzało taki program, ale jeżeli jest to mam nie brać tych pieniędzy bo komuś, kto nie ma dzieci to przeszkadza? Nie bierzcie udziału w konkursach, bo to paskudne, że tak za prawie darmo można coś dostać! Ja to w ogóle jestem paskudna i nie dość, że biorę udział w konkursach, to i dostaje 500+. Zaginam czasoprzestrzeń. Co do trójki dzieci, to zależy kto jakie ma priorytety. A z przeznaczaniem pieniędzy z 500+.. może lepiej odłożyć je na jakiś wyjazd, niż kupować setną zabawkę? Nie? Poza tym nie zauważyłam, żeby z tej kasy wiele zostawało. Zawsze są jakieś wydatki. No na przykład takiemu dzieciaczkowi przyjdzie do głowy sprawdzenie, jak to kamienie odbijają się od szyby samochodowej
A już najbardziej bawią mnie komentarze w stylu "trzeba było nie grać". Czy ja grałam o ten bon? Nie! W życiu o takim nie marzyłam. Grałam o bon do decathlonu na 500 (?)zł, żeby kupić sobie namiot i organizować wyjazdy na własną rękę. Budżetowe. Teraz grałam o rower, a los dał mi kamerę. Co ja pocznę?! Jakby wygranie tego, o czym się marzy, było takie proste...
Wakacje jakie bym nie wybrała i tak będą fajne I w większość przypadków, jeżeli narzekam to z przymrużeniem oka. Śmieję się sama z siebie, że mam takie dylematy.
Przyślę Wam "pocztówkę" Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A przynajmniej dałam Wam powód do powspominania
Losie, następnym razem poproszę o samochód, na wycieczkę jakoś uzbieram z 500+, a może 1500+ Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cóż pewnie skończy się na krótszych wakacjach, na plaży, z brakiem martwienia się o jedzenie, i bez jakiegoś wielkiego zwiedzania. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, co powiedzieć Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85