Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonooka85
Postów 729
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na siebie, MĄż na poczĄtku loterii puścił 1 zgłoszenie.
Granie na kilka osób byłoby bez sensu - nie ma limitu nagród na osobę
Weryfikacja danych - moim zdaniem - nie wymaga interwencji prawnika. Bez sensu. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni tak napisali:
Szanowny Konsumencie
Prosimy o podanie adresu do korespondencji.
Naszym zdaniem prawdopodobnie zostały złamane zasady naszego regulaminu.
Nasz prawnik będzie się z Toba kontaktował droga pisemną w celu wyjaśnienia tej sytuacji.
Brak odpowiedzi w ciągu 7 dni będzie oznaczać automatyczne wykluczenie Ciebie z naszych loterii
Twój Develey
Na pytanie przez @ o złamany punkt regulaminu - dalej ta sama śpiewka, że chcą adres. Ale wiecie.. oni ten adres mają na stronie Develey, więc nie wiem, po co pytają Nie pamiętam, czy nie podawało się go także przy rejestracji do loterii. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Domyślam się, że chodzi właśnie o te paragony. Kurcze, raz zaryzykowałam większą ilość, pojechał specjalnie ostatniego dnia do sklepu, znalazłam musztardy po 99 groszy! (kto by nie brał?!), przebolałam minę kasjerki i zniecierpliwienie klientów (a prawdę mówiąc czekali tylko 2 min..). A oni mi z prawnikiem wyjeżdżają... Rozumiem, że trzeba to zweryfikować (i bardzo dobrze), paragony wyglądają na zdjęciach podobnie, ktoś mógłby je poprzerabiać w programie graficznym, okej okej.. ale chyba wystarczy ładnie poprosić o przesłanie w celu weryfikacji (a nawet osobiście bym zaniosła), a nie wyjeżdżać z prawnikiem. Nie wiem, co oni sobie myślą. Jeszcze zanim ten list od prawnika dotrze (są święta i wiadomo jak poczta działa), zanim ja mu odpiszę.. toż to wieki miną.
Tylko czego się po nich spodziewać, to chyba ci sami od zwrotów za Benecol?
Mam nadzieję, że wynagrodzą nam ten stres 100% wygraną bonów na wszystkie zgłoszenia i jeszcze Thermomixami i innymi cudami Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Albedo? A dlaczego ja się jeszcze do nich zgłaszam, już nie pamiętam kiedy tam wygrałam. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Frosta 200 zł,
dobranoc! Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki pionas Bardziej podnosisz ciśnienie, niż sms o wygranej Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
?!
Mikołaju, przecież wiesz, że wcale nie byłam taka grzeczna. Czymże zasłużyłam? Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam takie przeczucie, że coś wygram. Przed chwila zapakowałam różne środki czystości z konkursów dla pewnej rodziny ze Szlachetnej Paczki. I tak mam dużo tego, im bardziej się przyda. A jak widać, dobro do nas wraca
i jeszcze wczoraj Instax
Pomyśleć, że rok czy dwa temu, marzyłam o wygraniu takiego. Teraz mam już trzeci. Trochę leża na półkach i kurza się.
7 dzień grudnia, u mnie już 4 nagroda. Do szczęścia brakuje już tylko Heinekena. A właściwie nie mnie ma uszczęśliwić, a znajomych! Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729