Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonooka85

zielonooka85

#6575096 Napisano: 26.02.2019 11:49:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikusia88 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

No tak.. dodawałam zdjęcie z Barilla w niedzielę, wczoraj patrzę, że w galerii jest już dużo z poniedziałku, a mojego brak.
Napisałam do nich i poinformowali, że żadnego zgłoszenia ode mnie nie było. Na pewno je dodawałam (chciałam tę miskę!), nie pamiętam tylko, czy na str pojawił się jakiś komunikat, czy nie. Takie to kwiatki wychodzą, jeżeli na @ nie wysyłają powiadomień - wtedy sytuacja była by od razu jasna.
Nie wiem jaki z tego wniosek - chyba, żeby nie zostawiać sobie wszystkiego na ostatnią chwilę emotka
Pocieszę sama siebie - konkurs trwa dalej, a dziś wiosenna pogoda, nawet bardzo wiosenna - u Was też?

mam dokładnie taką sama sytuacje. Marzyła mi się miska dodałam dwa zgłoszenia w dzień X i jedno z tych zdjec jest w galerii, a drugiego zdjęcia brak!
powtórzyłam to samo zdjęcie w niedziele i  nie ma go w galerii. fajne
zdjęcie nie dodane ,średnie jest w galerii . Chociaż wszystko możliwe bo średnim zdjęciem wygrałam patelnie a dopracowanym, aż mężu grafik pochwalił ze nawet mi wyszło emotka   nie wygrało nic . Najlepiej zapomnieć i miło się zaskoczyć

kurczę, to może jednak coś z ich stroną, a nie z moim gapiostwem emotka  
aj, jakbym faktycznie dodawała kilka zdjęć, to można zapomnieć, a tu te jedne jedyne, na ostatnią chwilę specjalnie robione, no szkoda emotka  jeszcze Mąż ostatnio narzekał, że mu misek brakuje, biedaczek  emotka
ale przynajmniej nie muszę myśleć nad zgłoszeniem do garnka emotka

zastanawiam się też, czy podobna sytuacja nie wyjdzie w konkursie 'blocki' - zgłoszenie dodane chyba w sobotę, do dziś go nie ma, ale może oni mają takie opóźnienie.. ktoś z Was brał udział?

Ja dodawałam 4 zgłoszenia i wszystkie mam w galerii . Myślę, że zamknęłyście okienka zanim zdjęcie się załadowało, najlepiej zawsze je zmniejszyć aby mieściło się w 1mb, wtedy ładuje szybko i bez problemu.

Żeby było ciekawiej - dostałam od nich drugiego @, zapytali jeszcze informatyków i... zdjęcie jest na serwerze emotka  odnalazło się, muszą tylko je zweryfikować emotka
Moje miało akurat jakoś 2mb, więc też nie tak strasznie dużo. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6575082 Napisano: 26.02.2019 11:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Masza86 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

No tak.. dodawałam zdjęcie z Barilla w niedzielę, wczoraj patrzę, że w galerii jest już dużo z poniedziałku, a mojego brak.
Napisałam do nich i poinformowali, że żadnego zgłoszenia ode mnie nie było. Na pewno je dodawałam (chciałam tę miskę!), nie pamiętam tylko, czy na str pojawił się jakiś komunikat, czy nie. Takie to kwiatki wychodzą, jeżeli na @ nie wysyłają powiadomień - wtedy sytuacja była by od razu jasna.
Nie wiem jaki z tego wniosek - chyba, żeby nie zostawiać sobie wszystkiego na ostatnią chwilę emotka
Pocieszę sama siebie - konkurs trwa dalej, a dziś wiosenna pogoda, nawet bardzo wiosenna - u Was też?

mam dokładnie taką sama sytuacje. Marzyła mi się miska dodałam dwa zgłoszenia w dzień X i jedno z tych zdjec jest w galerii, a drugiego zdjęcia brak!
powtórzyłam to samo zdjęcie w niedziele i  nie ma go w galerii. fajne
zdjęcie nie dodane ,średnie jest w galerii . Chociaż wszystko możliwe bo średnim zdjęciem wygrałam patelnie a dopracowanym, aż mężu grafik pochwalił ze nawet mi wyszło emotka   nie wygrało nic . Najlepiej zapomnieć i miło się zaskoczyć

kurczę, to może jednak coś z ich stroną, a nie z moim gapiostwem emotka  
aj, jakbym faktycznie dodawała kilka zdjęć, to można zapomnieć, a tu te jedne jedyne, na ostatnią chwilę specjalnie robione, no szkoda emotka  jeszcze Mąż ostatnio narzekał, że mu misek brakuje, biedaczek  emotka
ale przynajmniej nie muszę myśleć nad zgłoszeniem do garnka emotka

zastanawiam się też, czy podobna sytuacja nie wyjdzie w konkursie 'blocki' - zgłoszenie dodane chyba w sobotę, do dziś go nie ma, ale może oni mają takie opóźnienie.. ktoś z Was brał udział? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6575067 Napisano: 26.02.2019 10:33:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pocieszę sama siebie - konkurs trwa dalej, a dziś wiosenna pogoda, nawet bardzo wiosenna - u Was też? Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

zielonooka85

#6575053 Napisano: 26.02.2019 10:04:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
fotelik fantasia,
chyba dpd, ale nie ten, co zawsze, tylko wielka ciężarówa Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6574480 Napisano: 24.02.2019 17:01:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

o czym piszecie swoje wspomnienia do kindera? moje poprzednie nie wygrywały a chociaż jedna książka by się przydała a nie wiem co oni tam preferują 

pisałam 2 krótkie zdania w formie rymu i wszystkie zgłoszenia wygrały 

kasjopeja napisał(a):

martunik3 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

o czym piszecie swoje wspomnienia do kindera? moje poprzednie nie wygrywały a chociaż jedna książka by się przydała a nie wiem co oni tam preferują 

pisałam 2 krótkie zdania w formie rymu i wszystkie zgłoszenia wygrały 

Pisałam nie rymowane, zwykłe zdania - opis. Obydwa wygrały. 

Dzięki 
teraz na koniec kumulację puszczam emotka  może sie uda emotka  

hm, a ja myślałam, że tak dużo tych nagród i każdy wygrywa, oczywiście zostawiłam sobie zgłoszenie na koniec - pewnie jak większość.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6574478 Napisano: 24.02.2019 16:59:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

amastowa napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Ha, ha! Ludzie nie narzekajcie, takie problemy, ja mam większy.. emotka   Właśnie zdrapałam sreberko w Hochland, a pod spodem.. PUSTKA! Nie ma kodu. A to dopiero! Dobrze, że kanapki jeszcze nie zaczęłam jeść, bo bym się tym serem zadławiła. Ze śmiechu.

u mnie dzisiaj ta sama sytuacja - kodu brak  emotka

A zdrapałyscie sreberko?:D

ha ha ha
ekhym
..
tak, nawet na ser mi trochę naleciało
p.s. po mojego jokera przyjedzie kurier Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

zielonooka85

#6573172 Napisano: 19.02.2019 22:08:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kropka-82 napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Ha, ha! Ludzie nie narzekajcie, takie problemy, ja mam większy.. emotka   Właśnie zdrapałam sreberko w Hochland, a pod spodem.. PUSTKA! Nie ma kodu. A to dopiero! Dobrze, że kanapki jeszcze nie zaczęłam jeść, bo bym się tym serem zadławiła. Ze śmiechu.

Trafiło się "jak ślepej kurze ziarno" emotka

Z takim szczęściem.. może powinnam wziąć udział w jakiejś loterii?  emotka

Koniecznie emotka   emotka

Poczekaj aż wylosują kody do nagród głownych i sobie wypisz emotka  
To taki Joker emotka  Hehe

Zacznij już szukać dobrej drukarnii i precyzyjnej czcionki emotka     emotka  

LOL A to dobre! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kropka-82 0

zielonooka85

#6573163 Napisano: 19.02.2019 21:44:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kropka-82 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Trafiło się "jak ślepej kurze ziarno" emotka

Z takim szczęściem.. może powinnam wziąć udział w jakiejś loterii? emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6573161 Napisano: 19.02.2019 21:43:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Zrób zdjęcie i im wyślij.

Jak dojdę do siebie i tę kanapkę przeżuję, głodna jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6573157 Napisano: 19.02.2019 21:39:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ha, ha! Ludzie nie narzekajcie, takie problemy, ja mam większy.. emotka   Właśnie zdrapałam sreberko w Hochland, a pod spodem.. PUSTKA! Nie ma kodu. A to dopiero! Dobrze, że kanapki jeszcze nie zaczęłam jeść, bo bym się tym serem zadławiła. Ze śmiechu. Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6573152 Napisano: 19.02.2019 21:28:30 w moje dzisiejsze wygrane :)

zielonooka85

zielonooka85

#6569244 Napisano: 05.02.2019 22:46:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Właśnie próbowałam dodać kod z opakowania Kinder Bueno
1) na 1 urządzeniu - kod wchodził, ale danych (imię, nazwisko itd) nie można było wpisać
2) na 2 kod wchodził, można było wpisać dane, ale bez numeru tel emotka
3) na 3 nawet kod nie przechodził!
4) na 4 poszło (dzięki ci losie za ten ipad z loterii wylosowany za zgłoszenie dodane w ostatnich sekundach emotka  na nim to chyba wszystko działa jak należy)

Więc może to nie koniecznie chodzi o sam kod, ale o urządzenie. Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6567621 Napisano: 31.01.2019 15:03:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
też 50 zł od Develey, to już 4 bon w sklepie gdzie było ich 10, zaczyna się to robić dziwne.. Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6565836 Napisano: 22.01.2019 20:32:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

a jakie Wy fotki wysyłacie na fantasie?
ja nawet łyżeczki nie trafiłam

niedorobione
zrobione telefonem
nie układanki emotka
zakładam, że było inne niż inne
nie wiem czym inni wygrali, ale mnie zdziwiła nasza wygrana emotka
chyba nie pocieszyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6565803 Napisano: 22.01.2019 18:02:47 w moje dzisiejsze wygrane :)

zielonooka85

#6565505 Napisano: 21.01.2019 17:21:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Fantasia @ o nagrodzie.. 
Czyżby znowu pomylili się.. Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6563706 Napisano: 15.01.2019 00:19:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleks1983 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

Ktoś coś wie nt.potrójnego wygrywania i tych piątkowych maili ?
Bo mi kazali pisać maila, więc pewnie poczekam na odp...

Mi facet z jnfolinii kazal wyslac oświadczenia na mail z ktorego dostałam info
Wysłałam, prosilam o potwierdzenie, na razie echo...pewnie bedziemy czekac

a to ciekawe
więc to nie rezerwa? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6563458 Napisano: 14.01.2019 12:43:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A weźcie z tym Develey'em (a właściwie i360)....
- nas wtedy poprosili przez prawnika o paragony (całkiem poza regulaminem, bo powinni najpierw przeprowadzić losowanie, a dopiero laureatów prosić o paragony do weryfikacji)
- wysłałam, list leżał sobie u nich na poczcie od 8.01 do dziś (łaskawie odebrali po kilku dniach, a tak spieszyło się im je mieć)
- tą swoją szaloną liczbą paragonów w danej hali (max 1/3 wszystkich zgłoszeń) jakby.. nic nie wygrałam, albo nie wzięli mnie pod uwagę w losowaniu (!), w każdym razie nie dostałam żadnej wiadomości na początku stycznia
- dopiero w piątek przysłali info o wygraniu 50 zł - i co to właściwie jest: rezerwa? Ale skoro Was proszą o ponowne wgranie oświadczeń, to jeszcze nie powinni rozsyłać informacji o rezerwie emotka
- wielka afera, straszenie i stres o całe.. 50 zł i 10 paragonów (gdzie zgłoszeń było ok 10tys., a inni wysyłali paragonów kilka razy więcej)
- jeszcze było kilka ciekawych motywów Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

zielonooka85

#6563075 Napisano: 11.01.2019 23:44:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
I mnie Develey poczęstowało bonem na 50 zł, ale chyba na odczepnego.
Pfff! Wyświetl w wątku >>