Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonooka85
Postów 729
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby było ciekawiej - dostałam od nich drugiego @, zapytali jeszcze informatyków i... zdjęcie jest na serwerze odnalazło się, muszą tylko je zweryfikować
Moje miało akurat jakoś 2mb, więc też nie tak strasznie dużo. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aj, jakbym faktycznie dodawała kilka zdjęć, to można zapomnieć, a tu te jedne jedyne, na ostatnią chwilę specjalnie robione, no szkoda jeszcze Mąż ostatnio narzekał, że mu misek brakuje, biedaczek
ale przynajmniej nie muszę myśleć nad zgłoszeniem do garnka
zastanawiam się też, czy podobna sytuacja nie wyjdzie w konkursie 'blocki' - zgłoszenie dodane chyba w sobotę, do dziś go nie ma, ale może oni mają takie opóźnienie.. ktoś z Was brał udział? Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałam do nich i poinformowali, że żadnego zgłoszenia ode mnie nie było. Na pewno je dodawałam (chciałam tę miskę!), nie pamiętam tylko, czy na str pojawił się jakiś komunikat, czy nie. Takie to kwiatki wychodzą, jeżeli na @ nie wysyłają powiadomień - wtedy sytuacja była by od razu jasna.
Nie wiem jaki z tego wniosek - chyba, żeby nie zostawiać sobie wszystkiego na ostatnią chwilę
Pocieszę sama siebie - konkurs trwa dalej, a dziś wiosenna pogoda, nawet bardzo wiosenna - u Was też? Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba dpd, ale nie ten, co zawsze, tylko wielka ciężarówa Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ekhym
..
tak, nawet na ser mi trochę naleciało
p.s. po mojego jokera przyjedzie kurier Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) na 1 urządzeniu - kod wchodził, ale danych (imię, nazwisko itd) nie można było wpisać
2) na 2 kod wchodził, można było wpisać dane, ale bez numeru tel
3) na 3 nawet kod nie przechodził!
4) na 4 poszło (dzięki ci losie za ten ipad z loterii wylosowany za zgłoszenie dodane w ostatnich sekundach na nim to chyba wszystko działa jak należy)
Więc może to nie koniecznie chodzi o sam kod, ale o urządzenie. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobione telefonem
nie układanki
zakładam, że było inne niż inne
nie wiem czym inni wygrali, ale mnie zdziwiła nasza wygrana
chyba nie pocieszyłam Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyżby znowu pomylili się.. Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to ciekawe
więc to nie rezerwa? Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- nas wtedy poprosili przez prawnika o paragony (całkiem poza regulaminem, bo powinni najpierw przeprowadzić losowanie, a dopiero laureatów prosić o paragony do weryfikacji)
- wysłałam, list leżał sobie u nich na poczcie od 8.01 do dziś (łaskawie odebrali po kilku dniach, a tak spieszyło się im je mieć)
- tą swoją szaloną liczbą paragonów w danej hali (max 1/3 wszystkich zgłoszeń) jakby.. nic nie wygrałam, albo nie wzięli mnie pod uwagę w losowaniu (!), w każdym razie nie dostałam żadnej wiadomości na początku stycznia
- dopiero w piątek przysłali info o wygraniu 50 zł - i co to właściwie jest: rezerwa? Ale skoro Was proszą o ponowne wgranie oświadczeń, to jeszcze nie powinni rozsyłać informacji o rezerwie
- wielka afera, straszenie i stres o całe.. 50 zł i 10 paragonów (gdzie zgłoszeń było ok 10tys., a inni wysyłali paragonów kilka razy więcej)
- jeszcze było kilka ciekawych motywów Wyświetl w wątku >>
zielonooka85
Postów 729
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pfff! Wyświetl w wątku >>