Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonooka85

zielonooka85

#6658366 Napisano: 19.11.2019 02:17:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
też trefl, jeden/2, jak na ostatnią chwilę z robieniem foty, to nie jest źle Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6658365 Napisano: 19.11.2019 02:16:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
anaesth napisał(a):

Mamy na forum pana Michała z Radziejowic, panią Natalię z Grodziska albo państwa K. z Radłowa? emotka   Chciałabym, aby podpowiedzieli mi, jak dogodzić komisji, bo tyle razy próbowałyśmy wraz z Mamą na różne sposoby i NIC emotka

Napisać ładnie, od serca i nie w dwóch zdaniach? 
Parę razy wygrałam, a jakimś specem od pisania nie jestem, więc da się. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6657863 Napisano: 16.11.2019 23:01:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
W czwartek dzwonił automat Nestle z tygodniową, bez wcześniejszej dziennej. Gadałam jak zombie przez sen, jeszcze maksymalnie ściszyłam głos, żeby małego nie obudzić.
A teraz tak się zastanawiam.. czy to za na pewno ostatni tydzień, czy może jakaś rezerwa z wcześniejszych? hm Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6654965 Napisano: 07.11.2019 02:01:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

bruce napisał(a):

encepence napisał(a):

Czy nikt z nas nie wygrał nic w Banderas ie? Nawet perfumow nikt nie trafił?

Nie, nic i mocno się na nich za to obraziłam emotka , bo już się szykowałam na wywiad z Gwiazdą...  emotka emotka

jadąc avatarem, pewnie mu napisałaś, że takie piękną rolę MIAŁ... Kot w butach emotka
p.s.
ja też się już spakowałem, a tu cienko, a nawet bardzo słabo... 
by brać udział w tym konku, trzeba było być chyba kompletnym DESPERADO emotka
na co były te zakupy chłopaku, na ci to
okazuje się, że do Malagi despacito emotka

A najgorsze w tym jest to, że z braku testerów kupiłam pierwsze lepsze perfumy a ich zapach emotka

Nie wiem, czy mnie się coś nie myli, ale chyba wczoraj widziałam wygrane na insta u ja.dzka i ty.to.masz.szczescie Ręki nie dam uciąć..  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

zielonooka85

#6653414 Napisano: 01.11.2019 01:35:39 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratulacje dziewczyny emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

zielonooka85

#6652987 Napisano: 30.10.2019 21:29:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Też stówka Wawel Khe khe khe emotka
21:18
u Męża też
21:31 Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6652599 Napisano: 30.10.2019 01:58:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie lubię:
colgate,
bakalland,
ferrero,
prince polo,
lego też nie lubię,
WAWEL - najbardziej!
i tak na zapas (bo dziś mają być wyniki) - tic tac również.

No cóż.. najwidoczniej nie mam szczęścia w loteriach emotka  a w kreatywnych za mało fantazji.
Dobranoc. Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6651399 Napisano: 25.10.2019 02:15:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonooka85 napisał(a):

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo? https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

Z ostatnim zdaniem s

Warto poczytać w necie wypowiedzi Moniki Czaplickiej (właścicielki agencji Wobuzz)- z takim ... emotka   podejściem do konkursowiczów nigdy się wcześniej nie spotkałam emotka Tekst z pierwszego linku w większości skopiowany z tej strony: https://czaplicka...cze-plaga-cholera/  Nazywa konkursowiczów oszustami a w swoim konkursie nagrodziła np swoją partnerkę życiową...

No kurczę, dziś sama siebie nazwałam konkursowiczem, nie wiedziałam, że to brzydko. Jak dla mnie, to ona myli pojęcia. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

zielonooka85

#6651397 Napisano: 25.10.2019 01:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

darog napisał(a):

Loteria CAREX (oczywiście ja i znajomi w to nie gramy) mamy info że trzeba memory w 5 sekund ułożyć by 50zł do sklepu dostać..no i matematyczne prawdopodobieństwo wylosowania przy tej stałej grupie- żadne- widac po num paragonów/faktur.
totalna beznadzieja.
Mieciu i 99% reszty laureatów się powtarzają- bo widocznie bez ograniczeń można wygrywać-mają prawo.

Poza tym kto mi wyjaśni?

Podmiotem urządzającym Loterię jest i360 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Łodzi, przy ul. Henryka Sienkiewicza 85/87 lok. 8, 90-057 Łódź
Organem administracji publicznej wydającym zezwolenie na prowadzenie Loterii jest Dyrektor Izby Administracji Skarbowej w Łodzi

ale...??

Regulamin udostępniany jest nieodpłatnie w biurze Organizatora, tj. pod adresem i360 Sp. z o.o., ul. Elizy Orzeszkowej 17, lokal U5, 15-084 Białystok

i oczywiście nikt nie reaguje na zadane pytania, jak dla mnie jakiś kolosalny cichuteńki wałek...  emotka  a naiwni się nabiorą - przyznaję się, ja też  emotka

W 5 sekund fizycznie nikt tego nie zrobi. Program tak... 
Po co marnowac kase, jesli nie masz szans?

Agencja i360 ma kilka oddziałów, ot żaden sekret. Nie oni jedni...

No to porażka emotka Ja tam się też nabrałam bo naiwna liczyłam że się uda, lepiej w ACTIVIE zainwestować i dostać bez wysiłku bon na 30 zł niż łudzić się że się go w Carexie się ustrzeli. Nienawidzę takich niesprawiedliwych konkursów.

Moja ulubiona agencja, co za 10 zgłoszonych paragonów straszyła mnie adwokatem...
Ale da się u nich wygrać.. w bardziej lokalnych konkursach moi znajomi wygrywali (np. 1 paragonem emotka )

A co niby takiego złego uczyniłaś zgłaszając 10 paragonów (wg nich), że aż adwokat poszedł w ruch?

W sumie to do dziś nie wiem emotka  To była długa historia (loteria Develey) i z tego co się zorientowałam, ciągali wszystkich którzy zgłosili 10 i więcej paragonów. Chcieli przesłania ich do weryfikacji przed końcem loterii (co było niezgodne z regulaminem), straszyli wykluczeniem z loterii itd. To trochę nawiązuje do linku wyżej o wykluczeniu konkursowiczów emotka  
Tylko nie wiem jak moje 10 paragonów ma się do 40 paragonów innych osób, całe nic.
Strasznie się wtedy wkurzyłam, bo pierwszy raz postanowiłam 'zainwestować', a potraktowano mnie jak oszusta. Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6651396 Napisano: 25.10.2019 01:29:02 w Wkurza mnie...
No jak już jesteśmy przy kurtkach.. to mnie wkurza, że moja teściowa jak już tylko pierwszy podmuch zimniejszego wiatru poczuje, gotowa biec do sklepu i kupować dzieciom kurtki i buty zimowe. Wyżej piszecie, że to rola rodzica - i się z tym zgadzam! Odnoszę jakieś wrażenie, że nawet swojego dziecka nie mogę sama ubrać. I później słuchanie narzekania 1) że my tacy biedni pieniędzy nie mamy 2) że tyle butów na korytarzu stoi, tyle ubrań.. etc. Nożesz.. A inna sprawa, że różnych kurtek mamy całe pudło, bo dostaliśmy po starszych dzieciakach z rodziny. Po co mnożyć te rzeczy? 
I jeszcze gadanie pod nosem, że w tych butach zimowych, które ja kupuję wstyd iść z dzieckiem do kościoła. No tak.. bo stawiam na funkcjonalność, a nie wygląd (mieszkamy na zadupiu gdzie zimą jest dużo śniegu, błoto, mokro; a dzieci nawet jak będzie jedna kałuża w promieniu kilometra, to się w nią wpakują emotka  ) Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6651393 Napisano: 25.10.2019 01:01:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

darog napisał(a):

Loteria CAREX (oczywiście ja i znajomi w to nie gramy) mamy info że trzeba memory w 5 sekund ułożyć by 50zł do sklepu dostać..no i matematyczne prawdopodobieństwo wylosowania przy tej stałej grupie- żadne- widac po num paragonów/faktur.
totalna beznadzieja.
Mieciu i 99% reszty laureatów się powtarzają- bo widocznie bez ograniczeń można wygrywać-mają prawo.

Poza tym kto mi wyjaśni?

Podmiotem urządzającym Loterię jest i360 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Łodzi, przy ul. Henryka Sienkiewicza 85/87 lok. 8, 90-057 Łódź
Organem administracji publicznej wydającym zezwolenie na prowadzenie Loterii jest Dyrektor Izby Administracji Skarbowej w Łodzi

ale...??

Regulamin udostępniany jest nieodpłatnie w biurze Organizatora, tj. pod adresem i360 Sp. z o.o., ul. Elizy Orzeszkowej 17, lokal U5, 15-084 Białystok

i oczywiście nikt nie reaguje na zadane pytania, jak dla mnie jakiś kolosalny cichuteńki wałek...  emotka  a naiwni się nabiorą - przyznaję się, ja też  emotka

W 5 sekund fizycznie nikt tego nie zrobi. Program tak... 
Po co marnowac kase, jesli nie masz szans?

Agencja i360 ma kilka oddziałów, ot żaden sekret. Nie oni jedni...

No to porażka emotka Ja tam się też nabrałam bo naiwna liczyłam że się uda, lepiej w ACTIVIE zainwestować i dostać bez wysiłku bon na 30 zł niż łudzić się że się go w Carexie się ustrzeli. Nienawidzę takich niesprawiedliwych konkursów.

Moja ulubiona agencja, co za 10 zgłoszonych paragonów straszyła mnie adwokatem...
Ale da się u nich wygrać.. w bardziej lokalnych konkursach moi znajomi wygrywali (np. 1 paragonem emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6651392 Napisano: 25.10.2019 00:56:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo?https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

Z ostatnim zdaniem się nie zgodzę! Jeśli gdzieś notorycznie nie wygrywam, to olewam markę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6650692 Napisano: 22.10.2019 23:48:49 w skojarzenia
zabawki - nadmiar  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6650670 Napisano: 22.10.2019 21:46:37 w skojarzenia
kaka72 napisał(a):

Krówka-moje ulubione cukierki

- dzieciństwo Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6650565 Napisano: 22.10.2019 15:15:45 w skojarzenia
apatia - deszczowa pogoda Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6650448 Napisano: 22.10.2019 01:39:22 w skojarzenia
happy - minionki Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6650030 Napisano: 20.10.2019 02:08:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

adriantech napisał(a):

Witam dzis pokiczylem. Zakupilem juz 74 paczki
tic tac-ków i dalej lipa nie wiem czy tu sa kometarze podstawione ze za pierwszym razem ludzie maja wygrana czy ja poprostu cos zle robie? Nie mam szczescia wkurza mnie to juz 

W loteriach zawsze jest tak, że ilość zgłoszeń nie przekłada się na szczęście w losowaniu, choć organizator zawsze zachęca, żeby kupować! kupować! kupować! produkty i tym samym "zwiększyć swoje szanse" emotka W praktyce to tak nie działa. Wczoraj nasza forumowa koleżanka wygrała voucher na wycieczkę w loterii, a jak znam tę w czepku urodzoną, to posłała jedno zgłoszenie emotka Ja bym mogła i 400 wysłać, a bez nagrody zostać emotka

Loteria Tic Tac na pewno jest w porząsiu, nagrody są rzetelnie rozdawane co tydzień emotka

Hallo joan ! Czuję się wywołana do tablicy... Oczywiście, że masz rację, wysłałam tylko jedno zgłoszenie... Jak mam wygrać to wygram... Poza tym ten konkurs jest drogi, a ja nie mam gęby do ekskluzywnych cukierków...  emotka
Pozdrawiam gorąco i hurtu nie polecam...  emotka

I ja się zgłaszam!
Przyszłam ponarzekać bo w tictacach wygrałam już dwa razy pierwszym zgłoszeniem (w tej i poprzedniej loterii), oczywiście dalej mnożę paragony i głupia myślę, że coś jeszcze 'ugram'... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonooka85

#6649236 Napisano: 17.10.2019 00:36:18 w Gratulacje! Dla wygranych!

mariolakal napisał(a):

Miłego podróżowania! emotka Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6648913 Napisano: 16.10.2019 01:09:20 w Zdjęcia naszych wygranych
Takie tam wspomnienia sprzed dwóch lat emotka       

Ubrania w większości już na mnie nie wchodzą, ale wspomnienia zostaną na całe życie emotka  Fajnie było poznać panie z Nivea, z GoldenSubmarine, a zwłaszcza (!!) uczestniczki, które do dzisiaj obserwuję na instagramie, zamieniam od czasu do czasu parę słów i kibicuję w konkursach emotka  *
aaa nad zgłoszeniem myślałam chyba tydzień, dzień w dzień powtarzając Mężowi, że wygranie w tym konkursie jest nierealne; po wysłaniu odpowiedzi przyszło mi do głowy, że mogłabym jeszcze zamienić jeden w y r a z

*aj, no tak - Sablewską też miło było poznać emotka
Wyświetl w wątku >>

zielonooka85

#6648912 Napisano: 16.10.2019 00:20:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hmm..
gry z konkursu AleJapa
Nestle dzienna za (chyba) sobotę
i bileciki do kina L. Wyświetl w wątku >>