Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
patyk
Postów 400
Data rejestracji 25.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A później znowu jak dłuższy czas nic się nie dzieje to wpadam w jakiś taki głód konkursowy i gram jak leci, aż znowu nie wygram czegoś fajnego i znowu osiadam na laurach.
Taka sytuacja Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie konkurs Bref gdzie nie podaje się numeru paragonu, i narzucają zakup aż dwóch dość drogich konkretnych produktów, niedługo to będzie wymóg: "kup po jednym produkcie z całego naszego asortymentu, następnie idąc do kasy wykonaj piruet i podskok, poproś kasjera aby zrobił o tym adnotację na rachunku, następnie wykonaj zdjęcie jak wykorzystujesz w domu nasze produkty, napisz o tym rymowankę, a my wybierzemy 3 osoby które wygrają zestaw produktow... " Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ewentualnie jest opcja, że w tym sklepie wcześniej jeździł przedstawiciel np id Wawelu i to on pilnował dat, a ostatnio nie przyjechał i leży baton po dacie na półce. Też ostatni który kupiłam z Wawelu był ze stycznia, też niestety się zorientowałam przy jedzeniu, Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak uważam jednak ze powinno się zaczynac konk od "normalnej" daty taka moja opinia Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli co? Znowu konkurs gdzie psipadkiem ktoś zapomniał o dniu wolnym w którym nie da się zrobić zakupów... Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyjmujesz wyzwanie?
Nie musi wpaść z jednego konkursu, może być z kilku, ważne żeby się uzbierało do końca roku Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli ktoś z szanownego grona forum, rozważa montaż fotowoltaiki i mieszka w rejonach małopolski, świętokrzyskiego, podkarpacia to z czystym sumieniem mogę polecić firmę, która się na tym zna i robi to na miarę Waszych potrzeb a nie byle wcisnąć cokolwiek.
Śmiało piszcie do mnie priv Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- jadę do Lidla, kupić Ci coś na konkursy?
-tak, napisze Ci w SMS co.
Sms:
"Dwa produkty Heinz (ketchup np, czy co tam potrzebujecie), Nestea za 5 zl (ponoc jest taniej i trzeba 3 kupić, to dzięki!"
Dwie godziny pozniej:
- ten Heinz to jeden kupiłam
- aha no trudno...
- A to drugie to miało być Nestea czy nestle?
- Nestea, taki napój...
- A to ja płatki kupiłam...
Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za domem mają pole aż pod las ale przecież się nie opłaca mieć chociaż małego warzywnika. Dawniej jak jeździłam do babci to pola tętniły życiem, a teraz chaszcze takie, i ludzie się dziwią, że żmije pod domy podchodzą.
Jasne, że nie każdy ma czas ale ja akurat tam widzę przypadki kobitek na emeryturze które całymi dniami w oknie albo na ławeczce siedzą. Nawet z nudów bym sobie coś zasiała. A później jedna z drugą przychodzi do mojej babci i zagaja, że może by sobie mogły od niej zerwać parę truskawek bo przecież jej tak ładnie obrodziły Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co więcej w niektórych miejscach będą występować okresowe braki wody w kranie. Na nic zaklinanie rzeczywistości i bluzgi na władze za wieloletnie olewanie tematu retencji wody w Polsce. Trzeba będzie się przyzwyczaić do tego, że wode się oszczędza. Osobom które mają domy, polecam inwestycje w zbiorniki na deszczówkę, niektóre gminy dofinansowują.
Wiem, że ciężko się czyta takie informacje ale wychodzę z założenia że wiedza pozwala się przygotować odpowiednio. Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Generalnie serce rośnie jak ludzie potrafią pomagać innym, szkoda tylko że aż tyle dzieci czeka na pomoc. Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozamiatane? Nie widziałam żeby się ktoś pochwalił ale nagród było mało... Wyświetl w wątku >>