Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
patyk
Postów 400
Data rejestracji 25.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A najlepiej to nie doradzić tylko skrytykować podpowiedzi innych. Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sporo przepisów i nie jakieś totalnie udziwnione. Dzięki niej odkryłam karob i po dłuuuugiej przerwie od czekolady upiekłam ciasto "czekoladowe" bez mleka, jajek i kakao, o rany jak ono mi wtedy smakowało Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie piwa w domu nikt nie trunkuje, jak kupię jakieś na konkurs to się zazwyczaj terminuje.
Dziś rymy częstochowskie po głowie mi chodzą, czy szanowne komisje te rymy nagrodzą? Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak się przypatrywałam czy to te i mi się kolor opakowania zgadzał
Dzięki! Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż na moich jest 09.2021 Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na lodówkach naklejki o konkursie były, więc myślałam że są na bieżąco a tu nico. Na pewno nie ma dodatkowej inf o loterii na opakowaniach? Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I agencja ma święty spokój. A tak to różne hece wychodzą, jury nie musi i raczej nie będzie znało odpowiedzi z innych konkursów, będą wybierać to do czego akurat poczuli miętę. Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie po przeczytaniu w wynikach się spodobał. Rzeczywiście to samo w sumie co w konku z tej kawy, kwestia czy to ta sama osoba wysłala czy ktoś widział i się "zainspirował" . No cóż wygrana to wygrana. Ja w swojej odpowiedzi nawiązywałam do stanow w USA, jak pewnie wiele innych osób. Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I 50 zł z Develey (jednym zgłoszeniem ) Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
...
Zawsze sobie przypominam ta sytuację a propo tego jacy rodzice się trafiaja. Za miliony monet bym uczyć nie chciała. A w takim tworze jakim było gimnazjum to już w ogóle cuda się działy.
Wiadomo że są dobrzy i źli nauczyciele, tak samo jak są normalni i tacy jak przytoczeni w mojej historii rodzice...
A co do zadawania tylko zadań i niezgadzania się z oceną.
To myślę, że córka spokojnie może grzecznie do pani napisać i się dowiedzieć o co chodzi. Według mnie to ją nauczy tego, że warto pytać i że czasem o swoje w życiu trzeba będzie zawalczyć. Jeśli ją to nurtuje to szkoda by było zbyć dziecko mówiąc że "co tam". Może się okazać, że powód jest błahy a przynajmniej córka nie nabierze narastającej niechęci do nauczycielki. Wyświetl w wątku >>
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patyk
Postów 400
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak samo jak już wygram w jakimś konkursie co są etapy to w kolejnych etapach już nie biorę udziału, jakoś tak mam. Wyświetl w wątku >>