Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, dokladnie Dove Wyświetl w wątku >>
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, oni zawsze daja wyniki ze Skarbu we wtorek:]
Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To gdzie Ty odbierałaś Oni je maja na 100%, bo też mi pani chciała wcisnąć pierwsze z Cifem, póniej z cilitem, ale ja sie uparlam, że rezerwowałam sobie cos innego i to co mi daje jest niaktualne-pani weszla na zaplecze, przeszukała i jakimś cudem znalazła aktualny prezent Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I co sie dziwić, że cenne przesyłki nie docierają do nas-po drodze znajdują innych właścicieli... Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na górze po prawej Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kotek pw
Gazetka jest od 05, ale info może na stronce pojawi sie wczesniej zreszta zawsze jest dlugo okres na odbior (is77 jak nie bedziesz mogla sama spisac kody to napisz na pw gdzie i ile to moge Ci spisac kody a po urlopie pojdziesz sobie odebrac ) Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widziałam nową gazetkę rossmana (a właściwie skan ) i od 5 czerwca rusza akcja odbierz prezent tym razem w prezencie dostaniemy pilke plazowa od nivea, coś z pantene i jeszcze jedną rzecz, ale nie jestem w stanie określić co to jest, wiec będzie niespodzianka Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co pamietam to zawsze był okres 2 tygodni na odbiór nagrody Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fajny bobas Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pierwsze zaglosowane, a drugi to ktory?? Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, to bedzie to-konkurs zaczął się w październiku 2008 roku, wiec zdążyliśmy o nim zapomnieć
dzieki za info Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez dostalam i tez jestem ciekawa z jakiego konkursu Na kopercie mialam numer: 74, jezeli to numer zgloszenia to pewnie wiecej osob dostanie taka przesylke Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze można spróbować Tylko szkoda byłoby, gdyby np. przez coś takiego przepadła nagroda... Nie wiem, lepiej niech sie wypowie osoba, ktora tak zrobiła-sama jestem ciekawa Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, nigdy tak nie robiłam, bo i po co kombinować, jak przecież można napisać upoważnienie... Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz miec jej upowaznienie, gdzie zapisany jest zarowno Twoj numer dowodu jak i jej Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Nagrodami w konkursie jest 50 zestawów kosmetyków z linii Nivea Baby o wartości 65 złotych każdy:
- chusteczki Soft&Care
- mydło kremowe
- krem ochronny na słońce SPF 30
- krem przeciw odparzenim
- oliwka pielęgnacyjna Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie jak zwykle w tego typu konkursach-nico Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra passa minęła i jakoś nie chce powrócić do mnie Wyświetl w wątku >>
Reni
Postów 2220
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak byłam mała to potrafiłam w nocy godzinami siedzieć na balkonie i patrzeć w niebo wyszukując statki ufoludków. Wierzyłam, że kiedyś spotkam UFO-jak do tej pory mam tylko kolegę o takim przezwisku Wiesz, że zapomniałam o tym całkowicie i dopiero teraz po Twoim poście przypomniałam to sobie Aż mam ochotę znów wyjść na balkon i patrzeć w niebo Wyświetl w wątku >>