Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rebelmen

rebelmen

#6504646 Napisano: 01.07.2018 15:41:00 w Paragony na trwające konkursy
Olej platinum-15 zl
Vidaron-15 zl
Tchibo Stokrotka-15 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6504556 Napisano: 01.07.2018 09:59:20 w Paragony na trwające konkursy
pini napisał(a):

Kupię paragony za saszetki perfekt fit (kurczę, gdzie je można kupić?)

W Rossmannie były. Wyświetl w wątku >>
1 pini 0

rebelmen

#6504551 Napisano: 01.07.2018 09:14:22 w Kupię...
Kupie karty Decathlon w dobrej cenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6504534 Napisano: 01.07.2018 06:03:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ziolko napisał(a):

Czy w konkursie Chorten mieliście jakieś info, jak wysłaliście zgłoszenie? 
U mnie cały czas było "Wysyłanie" kilka minut i nie wiem, czy wysłało, czy nie  emotka  Podkusiło mnie, żeby słać przez stronę  emotka  

Miałem podobnie, ciagle wysyłanie, wysłałem smsem. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6504172 Napisano: 29.06.2018 21:40:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Czy widzieliście wartość huśtawki w Winiarach? To 850 zl
Identyczne są w necie o wiele taniej.

identyczne są na wyprzedażach w większych C4 po 400 zł...ale co z tego?
Darowanemu... emotka

No raczej Nikt ci tego nie podaruje emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6504165 Napisano: 29.06.2018 21:28:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy widzieliście wartość huśtawki w Winiarach? To 850 zl
Identyczne są w necie o wiele taniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6503906 Napisano: 29.06.2018 12:20:02 w moje dzisiejsze wygrane :)

rebelmen

#6503863 Napisano: 29.06.2018 11:02:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Słuchawki Cheetos. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6503784 Napisano: 29.06.2018 06:39:36 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon
VIDARON
OLEJ PLATINUM
TCHIBO STOKROTKA(150 nagród do wygrania) Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6503541 Napisano: 28.06.2018 15:51:33 w Popraw sobie humor...
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

no owszem kupiłam bo łudziłam się że wygram coś lepszego niż marna książeczka. Ale po wygranej książeczce kinder raczej omijam. Wolę kupić coś innego i szczerze to ta promocja w dużej mierze przyczyniła się do tego.

Znasz zasadę pierwszej fali? Czyli uderzenie początkowe, kiedy zaczyna się promocja?
Tłumy chętnych walą drzwiami i oknami w nadziei, że trafi akurat na nich. Kupili produkt. Wielu z nich wbrew swoim upodobaniom nawet, bo generalnie to tego nie jadają, ale skusiła ich promocja i nadzieja wygranej I stopnia. O innych stopniach zapomnieli. Zaślepienie typowe dla hazardzistów. W tle oczywiście stała rzesza kupujących i tak, bez względu na jakąkolwiek promocje. Być może nawet nie wiedząca o jakiejś gupiej promocji ("a co to wogule jezd, ściema i tyle, tam jak wygrywajom, to najwyrzej znajomi krulika, walić to"). Na wykresie sprzedaży rysuje się wyraźny pik przewyższający średnią dotychczasową. Nie mówimy tu o fluktuacjach wykresu wynikających z przyczyn niezwiązanych z promocjami. Ten PIK ponad średnią na wykresie rozciąga się w czasie, bo każdy grający ma swoje jakieś systemy, jedni wola na początku, inni za pięć dwunasta, jest spora rzesza wtórnych konkursowiczów, czyli mugoli, którym ktoś pokazał akcję... Generalnie uśredniając, sprzedaż WZRASTA.
Dochodzimy do etapu podsumowań, pojawiają się wyniki, pierwsze zawody, pierwsze dramaty (łe jery, dali mi jakomś badziewną ksionżkem, a ja tak chciałam gówną nagrodę, za te moje męki, niesprawiedliwość losu od dziś olewam produkt, nie kupiem go jusz BO TAK!!!!!"). Wykres notuje osłabienie PIKa, który choć nadal utrzymuje się powyżej średniej, to jednak ma tendencję opadającą do końca okresu promocji.
Co pozostaje? NIEŚMIERTELNA ŚREDNIA DOTYCHCZASOWA. Z bardzo prozaicznego powodu - bo konkursomaniacy to nie jest target sprzedaży. Konkurs/promocja to jest tylko lep na nich, by chwilowo zwiększyć sprzedaż. Wierni kibice pozostają bez względu na chwilowe zawirowania.
Co do uczucia rozczarowania wygranymi i decyzji: "nigdy w życiu, to był pierwszy i ostatni raz, jak kupiłam ich produkt" emotka nie zapominaj o innej generalnej zasadzie, mianowicie: człowiek mądry da się nabrać/oszukać tylko RAZ, bo wyciąga wnioski. Rodzi się więc pytanie, czy konkursomaniacy to mądrzy ludzie. Hm... patrzę na wpisy na forum i zachodzę w głowę... emotka emotka
Jak chcesz więcej wiedzieć na ten temat, pogadaj z kimś z branży. Lokalnie choćby z Łukaszem. emotka emotka

Proste, konkursomaniacy są niechętnie widziani w agencjach promocyjnych, bo nie chodzi o to aby wygrywały te same osoby, tylko aby towar promocyjny się sprzedawał. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

rebelmen

#6503532 Napisano: 28.06.2018 15:32:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kiedys sie tu wpisalem
i czadową nagrodę wygrałem!
Wiec czas się drugi raz tu wpisac
i na koncie nowa nagrodę zapisać:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6503524 Napisano: 28.06.2018 15:20:35 w Smolar
luko922 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

a Tymbark Słowa dają moc to informował dziś  za VII ETAP? emotka

też mnie to ciekawi

Tak było info! Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6503364 Napisano: 28.06.2018 10:27:32 w Czy informują/ informowali?
kreatia napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

a Tymbark? ten z TV i koszulkami?

Czekamy emotka  

Dziś się kończy ostatni etap tego konkursu ever! Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

rebelmen

#6503334 Napisano: 28.06.2018 09:18:05 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon vidaron i olej platinum. Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

rebelmen

#6502780 Napisano: 26.06.2018 22:19:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

mietowa]
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Pewnie ona nawet nie wie,że jest jakiś konkurs..., a wcisnąć musi coś z promocji jak to ostatnio w tych drogeriach bywa...

Odczytałam jej z moich notatek, jakich past potrzebuję, przepraszając serdecznie, że jednak z tej okazyjnej wyprzedaży nie skorzystam. Mina pani kasjerki - bezcenna.  emotka emotka

Mój Mąż ostatnio też ruszył "z listą". Wyglądało to tak:
- Czy jest sos sałatkowy Knorr?
- Tak. 
- A ketchup Tortex?
- Niestety, nie.
- To wtedy jednak sosu nie będę brał.

Ponoć trudno było ekspedientce ukryć zdumienie tym zaiste dziwnym klientem  emotka emotka Mina ekspedientki pewnie bezcenna. Wyświetl w wątku >>

rebelmen

#6502771 Napisano: 26.06.2018 22:05:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Pewnie ona nawet nie wie,że jest jakiś konkurs..., a wcisnąć musi coś z promocji jak to ostatnio w tych drogeriach bywa...

Odczytałam jej z moich notatek, jakich past potrzebuję, przepraszając serdecznie, że jednak z tej okazyjnej wyprzedaży nie skorzystam. Mina pani kasjerki - bezcenna.  emotka emotka

Każdy ma targerty. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

rebelmen

#6502734 Napisano: 26.06.2018 20:47:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

-Violka- napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Brdzie rezerwa DN Palmolive

co spaprałeś? 

Ode mnie też będzie rezerwa (kosmetyki), miałam złe produkty kupione (napisali w mailu, że nie takie miały być, chociaż zawsze uważnie czytam regulamin, to źle widocznie kupiłam)

w jednym punkcie napisali: 
3. Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty w postaci żeli pod prysznic marki PALMOLIVE, dostępne we wszystkich sklepach sieci Drogerie Natura
a niżej: 
a) dokonać zakupu przynajmniej dwóch dowolnych Produktów Promocyjnych, w tym nowego żelu Palmolive (So Luminous lub Just Fabulous),
kto tylko rzucił okiem mógł źle kupić

Na przyszłość - radzę DOKŁADNIE przyglądać się plakatom konkursowym, czy to na stronie twojpalmolive.pl, w gazetce promocyjnej czy też w sklepie przy produktach. Tam zawsze jest jak wół napisane, co konkretnie trzeba kupić...i kij z regulaminem  emotka

Dziękujemy Ci SC Johnson emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

rebelmen

#6502726 Napisano: 26.06.2018 20:37:54 w Lay's
superloser napisał(a):

luko922 napisał(a):

superloser napisał(a):

luko922 napisał(a):

defed napisał(a):

luko922 napisał(a):

Bardzo mnie ciekawi, jakie są te ręczniki z Cheetosa. Duże/małe i z jakiego materiału emotka

Luko, looknij na filmik: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=wUglfEK084E

Ooo, całkiem fajny i duży emotka

Znak rozpoznawczy polskiego konkursowicza na basenach, polskich I środziemnomorskich plażach. Byle Avanti je szybko rozesłało emotka

Hahaha. Plus Lazy bag, bo o te dwie nagrody zamierzam grać nadal emotka .

Szkoda, że skarpet nie dali do letniego zestawu, prawdziwego turysty  emotka

I jeszcze sandały emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

rebelmen

#6502724 Napisano: 26.06.2018 20:34:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ciekawe jaka jest jakość koszulek od Leszka? Wyświetl w wątku >>
0 0