Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
czemuszka
Postów 325
Data rejestracji 01.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem Paulina, mam 24 lata, męża, który śmieje się z mojego konkursomaniactwa i babcię, która jako jedyna dzielnie mnie wspiera, wyjadając ostatnio resztki Almette i chomikując paragony po Śniadaniowej
Grywam od niedawna, a zaczęło się jakimś totalnym przypadkiem. Kupowałam mężowi jego ulubione princessy i zachęcona banerami w sklepie wysłałam paragon na Nestle Porusza. Zapomniałam o fakcie, a jakieś 2 tyg. później dowiedziałam się o wygranym bonie 500 zł do Decathlonu I tym samym wpadłam jak śliwka w kompot. Z rzeczy bardziej wartościowych wygrałam ekspres do kawy, profesjonalny blender i markową torebkę, a z niechcianych, to jakieś +5 kg z konkursów słodyczowych. Postanowienie na następny sezon: wygrać PS4 i wrócić z mężem do gry w FarCry'a, no i zrzucić te kilogramy. A tak poza tym, to raczej nie będę Waszym rywalem w loteriach promocyjnych, bo przeprowadzam się na wieś i będę mieć daleko do większości sklepów Wyświetl w wątku >>
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próbując dziś trochę ogarnąć bałagan w konkursach, pomyślałam o tym, żeby w końcu stworzyć jakąś sensowną bazę konkursów, do własnego użytku, z istotnymi dla siebie informacjami. Macie coś takiego? Jakiś plik, zeszyt, aplikację na telefonie? Bo ja już w niejednym konkursie po paręnaście razy szukałam regulaminu, żeby sprawdzić terminy, o niejednym zapomniałam, albo nie potrafiłam przyporządkować paragonu do wygranej... Ciekawa jestem, jak to u Was wygląda, tj. jakie macie sposoby na ujarzmienie konkursowych informacji Wyświetl w wątku >>
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja bym chciała znielubić słodycze. Wyświetl w wątku >>
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wpiszę się jednak do magicznego wątku, bo w tym tygodniu liczę na nagrody!!! Wyświetl w wątku >>
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
polecam, bardzo sprawna i miła wymiana! Wyświetl w wątku >>
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja pierwsza wymiana przebiegła z Tomaszem szybciutko, milutko i bez problemów - polecam! Wyświetl w wątku >>
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemuszka
Postów 325
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemuszka
Postów 325