Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
artus1978
Postów 3
Data rejestracji 21.06.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pytania na które mogę odpowiedzieć - postaram się odpowiedzieć. Na pytania na które z pewnych względów nie mogę odpowiedzieć - nie odpowiem, proszę o zrozumienie.
Linki do konkretnych wypowiedzi po kliknięciu w nick.
ziolko - "czyli chce złożyć doniesienia do prokuratury na agencję"
Nie było wspominane o złożeniu doniesienia do prokuratury na agencję, prosiłbym o ponowne przeczytanie mojej wypowiedzi, tam jest mowa o pewnych grupach osób. Z mojej strony podziękowanie dla Pani za złożenie oficjalnej reklamacji, choć odpowiedź była do przewidzenia, to jednak samo działanie z Pani strony ma tutaj ogromne znaczenie!
ewikewikk - poszła Pani za daleko w swojej wypowiedzi dot. Albedo, z racji wieloletniego doświadczenia w kwestiach prawnych, proponowałbym wyedytowanie części swojej wypowiedź dot. "... mienia ...", piszę to po przyjacielsku, nie jestem obrońcą firmy Albedo i jak ktoś ma ochotę na spędzanie swojego wolnego czasu na salach sądowych, to oczywiście nie mogę mu tego prawa odbierać.
cb656 - moje działania w żaden sposób nie wykluczają możliwości działań przez osoby z większą liczbą wpisów na tym forum lub osób z kilkuletnim doświadczeniem na forum.
loczeq - ...
matys - dziękuję za listę z loterii, PS uprawniony tok rozumowania. Chciałbym Panu jednak też podziękować za ten wpis ze statystyką, jest to ciekawa kalkulacja, jeden z kilku dowodów poszlakowych, który będzie użyty w trochę innej formie w dalszych działaniach.
darekgryko - za dużo sam Pan sobie dopowiada i przez to widzi sprawę przez pryzmat własnych wyobrażeń, proponowałabym za jakiś czas spojrzeć jeszcze raz na całą sprawę i wówczas na pewno dostrzeże Pan dlaczego pewne rzeczy odbywają się w taki a nie inny sposób.
Moja wcześniejsza prośba o listy zwycięzców z loterii z poprzednich lat jest wciąż aktualna. Same listy zwycięzców nie są żadnym dowodem, tak jak to gdzieś zostało nazwane. Wyświetl w wątku >>
artus1978
Postów 3
Punkty karne 0
Konkursy dodane
artus1978
Postów 3
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witam Forumowiczów! Nie biorę udziału w konkursach (hasła, itp.) jedynie hobbystycznie gram od czasu do czasu w różnego rodzaju loteriach, ale bez jakiegoś dużego zawzięcia, bo los dość dosadnie się do mnie uśmiechnął $$$ kilka lat temu
Do rzeczy: wątek loterii Albedo/Wedel obserwuję od około 2 miesięcy, nie zabierałem głosu, bo prowadziłem (i prowadzę) w tej sprawie swoje działania, których na tamtą chwilę nie chciałem ujawniać - dałem czas stronom sprawy (jak czas pokazał chyba niepotrzebnie).
Ode mnie do firmy Albedo wyszło stosowne zawiadomienie weryfikacyjne. Podobne zawiadomienia w kolejnym etapie poszły również do Wedel, Eurocash oraz Carrefour. W chwili obecnej zbieram dodatkowe informacje i przygotowuję zawiadomienie do właściwej prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa z art. 286, 287 oraz 258 Kodeksu Karnego przez określone grupy osób. Nie będę się tutaj wdawał w szczegóły, bo nie to jest moją intencją, proszę nie ciągnąć mnie za język i samemu nie zagalopować się w dywagacjach(!), od działań sprawdzających są i będą właściwe organy.
Zwracam się do wszystkich użytkowników, którzy archwizują w jakikolwiek sposób listy laureatów (screeny, pliki pdf, itp.) loterii z przestrzeni ostatnich lat o kontakt ze mną PW z podaniem jaką listą z jakiej loterii ktoś dysponuje - wiele sam już zgromadziłem, więc zależy mi tylko na tych, których jeszcze nie mam. Wyświetl w wątku >>