Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz co, z tego co słyszałam to na allegro jest dużo podróbek (nawet dobrych jakościowo), także jest ryzyko.
Może ktoś ma sprawdzonego sprzedawcę i napisze Ci namiary na PRIV, ja niestety nie pomogę. Sama często kupuję ubranka w c&a, 5-10-15 czy nawet w tchibo i wszystkie są super, nawet po kilkunastu praniach wyglądają dobrze.
Ja też przy okazji spytam się czy któraś z kobitek ma mop parowy, czy jest zadowolona i jaki radzi kupić, bo jestem zwolenniczką szybkiego sprzątania. Na samą myśl, że mogłabym wymyć podłogi w kilka minut micha mi się cieszy Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co innego jak dziecko ma wadę stóp, to są już jakieś wskazania na obuwie wspomagające prawidłowy chód. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli chodzi o opinię o Polkach/ Polakach, to szwaby czy angole zawsze coś znajdą na nas...bo zwyczajnie nas nie lubią.
A pamiętacie Wiśniowskiego w zielonych włosach, jak śpiewał Keine Grenzen, to był obciach Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja też. Pozostaje oglądać TV i myć zęby szczoteczką manualną... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A właśnie mam sandały Walky (zdaje się, że ze skórzaną wkładką, ale głowy nie daję) rozmiar 21. Butki jak nowe, bo kupiłam na "oko" i moje dziecko może miało je kilka razy założone, a nie chodziło jeszcze. Wyglądają idealnie. Jeśli któraś z mam zainteresowana, to podeślę fotki. Cena 20zł + wysyłka (czyli gdzieś około 26zł.Cena sklepowa coś koło 45zł Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.deichm...ciece/buty-dzieciece i tak pewnie zakłądasz skarpetki, więc Mały nie zmarznie nawet w taką pogodę jak teraz. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam Ci ostatnio pisać, żebyś się nie przejmowała. Mój nigdy nie powie nic na prośbę obcej osoby, mimo, że starszy o pół roku od Twojej Dominisi, to też jeszcze jest na etapie, mama, tata, baba, buty, nos, oko itp prostych słów. Na bilansie lekarka spytała mnie czy składa proste zdania, powiedziałam prawdę, że jeszcze nie, a ona na to, że spokojnie i do tego dojrzeje.
Jak dostałaś skierowanie, to nie masz wyboru, pójdziesz i może się czegoś nowego dowiesz i napisz później co Ci logopeda powiedział. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze możesz zanieść kwiaty i się pomodlić. Mama na pewno Cię słyszy choć tęsknota zawsze będzie... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawda jednak jest taka, że Mały zasypia ze mną, przenoszę Go na Jego łóżko, ale budzę się dalej z Nim
Nie mam pojęcia kiedy przywędruje
Ps. Zawsze potępiałam spanie z dzieckiem, ale odkąd mam swoje zmieniłam zdanie. Czego to się nie zrobi dla "świętego spokoju" ... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za info sanitas
Może coś ugram wtedy
A te filipsy co mam, to chyba się nie wyzerują, prawda?
Ps. Dopiero zobaczyłam, że zbieram filipsy, a nie "flipsy" Wyświetl w wątku >>