Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko idzie do mnie żebym pomogła majciuszki ściągnąć, bo Jemu się wydaje, że trzeba całe zsunąć, ale niech Mu będzie.
Wczoraj nawet przy gościach nie krępował się i także sikał, zmotywowało Go to, że wszyscy bili brawo, teraz i ja muszę skakać z radości po każdym siusianiu Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jorunn mój Kuba ma ponad 2,5 roku, a we wrześniu ma iść do przedszkola, tzn.nie musi, ale chcę by się integrował z dziećmi i może wtedy mowa by Mu się poprawiła, a tam jest warunek - pampersy niet. Muszę spróbować z deską na sedes, bo ostatnio skupiłam się tylko na nocniku.
Kasia19 pewnie, że przetrwasz lato, najgorsza jest końcówka ciąży w takie upały a na kiedy masz termin?? Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój już taki duży, a taka dzidzia w tych sprawach
Z tym, że nie chciałam Go przymuszać, bo jak próbowałam do tej pory, to na widok nocnika był płacz, ale dopiero teraz widzę, że emocjonalnie dorósł do majcioch, bo jak chce Mu się siku, to zaczyna ściskać nogi, itp. tyle, że ciężko Mu się skupić na dworze, bo to pies szczeknie itp. tyle ważnych spraw ma, a nie tam jakieś siku a jak coś leci to wielkie oczy zrobi i wstrzymuje
On wie co to nocnik, mówi "siiii" jak sika, wie na ten temat dużo, nawet kiedyś "wypożyczyłam" 4 letnią bratanicę, by sikała na Jego nocniku, ale On się pocieszył, że ktoś z jego nocnika korzysta i na tym się skończyło.
Kali Ty to masz szybkie dzieci Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas trudny etap- odpieluchowanie uparciuszka, który na myśl o nocniku ucieka gdzie pieprz rośnie
I zauważyłam, że bez pieluszki powstrzymuje siku, mam nadzieję, że to przejdzie Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o matko, poplątanie z pomieszaniem Chore to wszystko Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kaki76 to był wściekły, przylazł się zemścić jak widać. Ja tam nie mam od niego linka. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jaja
I dlatego nie klikam nikomu....bo przyjdzie taki wściekły vel koza i sieje ferment. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, że nie ma jakiejś kwarantanny na swój nick czy coś innego.
Teraz strach się bać majstrowania przy edycji profilu Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane