Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
To chyba ESPRESSO, COFFEE,AROMA
Teraz szukając Tobie,z obaczyłam, że sama źle zaznaczyłam, wrrr Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli bierzesz witaminki z DHA dla ciężarnych, to tran już jest zbędny.
Ja miałam Feminatal i on był z kwasami omega
Ps. Jedz dużo ryb Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo ja nie mam pojęcia Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasia19 Na mięsko (zwłaszcza kiełbasy)to chyba wszystkie przyszłe mamuśki na początku odrzuca, ale z czasem wróci Ci na nie apetyt
A gruba w tym pozytywnym znaczeniu to Ty dopiero będziesz hihi
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przegapiłam chrupki Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli sprawdzi się teoria odwrotności charakterów "drugich" dzieci, to drugie będę mieć pokorne jak owieczka
Bo teraz mam prawdziwego łobuza,ale z dnia na dzień więcej słucha. Jeszcze rok temu nie było mowy o dłuższej przejażdżce rowerowej, bo mojemu dziecku się nudziło, a wczoraj zrobiłam Mu wycieczkę 10 km (do prababci Kubusia) przez lasy i nawet brzęczące wady Mu nie przeszkadzały Dzielnie trzymał w rączce soczek i sobie popijał
Kali, ale szybko rośnie Wam Bartuś i szok, że w takim wieku potrafi tak się komunikować, brawo! W takim tempie, to za pare miesięcy będzie już z Wami rozmawiał
Mój cwaniak, to jak coś chce, to robi oczy jak kot ze Shreka , tuli się i buziakuje
Miałam ostatnio pisać, ale umknęło mi z głowy. Robiłam teraz kilkadziesiąt słoików z syropem z kwiatów bzu ( z wodą gazowaną smakuje jak lemoniada) podobno idealny na przeziębienia. Także jak macie jeszcze kwitnące drzewko, to róbcie Bardzo szybkie i proste przygotowanie.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No co TY Mam pełno tych olejków (teściowa mnie obdarowała), a że nie cierpię tego dodawać do cista, to mi się wala po szafce. W takim razie teraz będziemy wszyscy pachnieć ciastem Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha! to nieźle. Na pewno odczuwałaś rozciągającą się macicę. Ja miałam podobnie jak Ty, brak okresu przez tydzień, potem test i druga ledwo widoczna kreseczka dała mi do myślenia
Co do mdłości, to też nie miałam, jedynie wieczorami dopadało mnie takie jakby mulenie i brak apetytu, ale koło 12 tygodnia minęło i czułam się świetnie do 7 miesiąca, bo wtedy brzuch był jeszcze mały, ale potem jak wystrzelił, to już nie było tak super, chodziłam jak hipopotam albo pingwin kołysząc się na boki
A jeśli chodzi o zachcianki, to przez całą ciążę jadłam na śniadanie jajecznicę z pomidorami, a pod koniec ciąży miałam tylko jedną malusią zachcianeczkę sucharek posmarowany nutellą i do tego kakao Dostałam od tego uczulenia , swędziały mnie wszystkie paluchy. Zresztą miałam ogromną chęć na czekoladę, nawet przed CC wciągnęłam całą milkę.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O matulu, mieszkasz na poddaszu? rany współczuję Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tamtym roku miałam w pokoju po 27 stopni, koszmar Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To rewelka, mój podchodzi do mnie i pokazuje żebym pomogła ściągnąć gatki, ale wpadki też są (wczoraj zagapił się na piosenki dla dzieci w youtub'ie i i popuścił), ale jak na 3 dni to jest super. U nas jest tak gorąco teraz (30 stopni w cieniu), że nie wyobrażam sobie mojego wielkoluda w pampersie, dupka by się odparzyła na pewno.
Swoją drogą, jak t cieszy jak się dziecko wysika do nocnika ale zrozumie to tylko matka, która 10000 pampersów przebierała Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas ukrop okropny i 33 w cieniu, pewnie od Was na dlnśląsk też burzysko przyjdzie.. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje
Dziś masz darmową przesyłkę w c&a to możesz coś upolować i w 5-10-15 też chyba jakaś przecena jest Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak się czujesz??
rachel nie poddawaj się,mój jeszcze 2 tygodnie temu nie chciał za żadne chiny ludowe usiąść na nocniku czy stanąć i siusiać (jak na chłopaka przystało). A macie nowy nocnik?? bo u Kuby to poskutkowało i duuużo gadałam tylko wydawało mi się, że mówię do ściany, ale jednak coś dotarło.jeszcze długa droga przed nami, bo , ale dobre początki, bo od wczoraj żadnej wpadki nie było, jedynie posiusiał się troszkę, ale dokończył na nocniku. Wyświetl w wątku >>