Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobry wybór Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą ja po cc, to się tam nie znam na porodzie sn, jedynie z opowiadania Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje dla mam i życzę zdrówka bobaskom Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja swojemu chyba kupię taki mini pisuar, bo nocnik do sikania na stojąco to kiepski pomysł Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój już sika pięknie i do muszli i do nocnika i na dworze i w gościach, tyle, że w domu sam idzie i sika (sam się rozbierze, ubierze) a u ludzi muszę sama obserwować oznaki. Gorzej jest z kupą wali w majty albo gdzie popadnie, a potem idzie po papier i próbuje zanieść do muszli
Na dodatek przetrzymuje kupkę, dawniej robił prawie codziennie a teraz max 2 razy w tygodniu. Nie mam pomysłu jak Go zachęcić.
A mam pytanie z innej beczki. Kubuś był chory 2 tyg temu, katar, kaszel i rzekomo zapalenie ucha, ale antybiotyku nie podawałam mimo nakazu. Przeszło wszystko.
TEraz mi Mały kaszle jak zaśnie jakby cos chciał odkaszlnąć i nad ranem ma mokro kaszle poptem na sucho i tak od 3 dni. To od pogody czy nawrót choroby? Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ile Twój maluch ma miesięcy?? Ja swojego co prawda nie wkładałam. Częściej dawałam do kojca.
Wiesz na 15-20 minutek możesz dać i w tym czasie sobie kawkę wypić. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za info Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też poprosiłam o wino zamiast kwiatów i zamiast prezentów kasę i każdemu zaznaczyłam, że dla mnie najważniejsze jest przybycie na ślub i wesele, a nie powyższe wierszykowe prośby. Finał był taki, że dostałam wina i kwiaty...
Nie uważam tego za nietakt Po prostu każdy robi jak uważa, a jeśli dostałabym prośbę pójścia do spowiedzi i mogłabym to spełnić, to czemu nie? W takim dniu spełniłabym oczekiwania Młodych Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio jak śledziłam przesyłkę, to na ich stronie pojawiło się już ostrzeżenie : http://emonitoring.poczta-polska.pl/
z rmfu akurat Wrocław by mi pasował eh... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A były dziś?? wrrr, ja chciałam jeszcze upolowac dla znajomych Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki właśnie tak chcę zrobić Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O super dzięki monikar za odpowiedź, bo już zaczęłam wertować strony Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma to jak praktyczny prezent! Wyświetl w wątku >>