Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#3161029 Napisano: 01.03.2010 09:14:08 w Popraw sobie humor...
Jedzie sobie chłop na wozie ciągniętym przez konia, kiedy niespodziewanie zatrzymują go policjanci
-Co pan ma na tym wozie pod płachtą?
-A mleko panie władzo
-jakie mleko?
-z kokosa…
Policjanci chwile pomyśleli po czym odsunęli płachtę a tam faktycznie mleko w słoikach,zapytali czy mogą się napić
-oczywiście panowie policjanci proszę pijcie
policjanci wypili i puścili rolnika
Ten wsiadł na wóz i mówi Wio Kokos. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3161020 Napisano: 01.03.2010 09:11:02 w Popraw sobie humor...
Pewne małżeństwo ma ciche dni. Wieczorem mąż pisze kartkę do żony:
Stara, obudź mnie o piątej.
Nazajutrz mąż budzi się o siódmej i spostrzega na stole kartkę:
Stary wstawaj, już piąta...!

Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3161015 Napisano: 01.03.2010 09:10:11 w Popraw sobie humor...
Żona ustaliła z mężem, że jeżeli przyjdzie mu ochota, żeby się z nią kochać, to delikatnie np. przy dzieciach, zapyta Czy pralka działa?.
Pierwszego dnia mąż pyta:
- Czy, pralka działa?
- Nie, pralka zepsuta.
Następnego dnia...
- Pralka działa?
- Nie, dziś też nie działa.
Trzeciego dnia:
- Pralka działa?
- Nie, zepsuta.
No to się stary wkurzył, poszedł do pokoju i się zamknął (w pokoju).
Przychodzi żona.
- Przepraszam... Pralka już działa...
- Nie trzeba, zrobiłem pranie ręczne.

Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3161012 Napisano: 01.03.2010 09:09:23 w Popraw sobie humor...
Przyprowadza jeden pijak drugiego do siebie do domu. Żona i teściowa skaczą koło nich - może wódeczki, może coś z zakąsek itd - a ten drugi się dziwi:
- Ty, jak ty to zrobiłeś, że tak koło ciebie skaczą?
- Bo widzisz: miałem takiego owczarka, co na mnie szczekał. Więc go ostrzygłem. Ale szczekał na mnie dalej, więc ostrzygłem go drugi raz. A że szczekał na mnie dalej - to go zabiłem.
- No i co z tego?
- One są po drugim strzyżeniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3161008 Napisano: 01.03.2010 09:08:21 w Popraw sobie humor...
Przychodzi mąż po wypłacie, na gazie, wali pięścią w stół i pyta się:
- Kto tu rządzi?
Na to żona:
- Ja, czyli Twoja żona, i moja matka, czyli Twoja teściowa...
- Taaaak? No to się rządźcie, bo właśnie przepiłem całą wypłatę...

Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3161003 Napisano: 01.03.2010 09:07:48 w Popraw sobie humor...
Kupiła sobie babka w IKEA najnowszy szyk mody: szafa do samodzielnego składania. Ale, że mąż jeszcze nie wrócił z pracy więc postanowiła złożyć ją sama. Zrobiła wszystko jak należy. Nagle przejechał tramwaj za oknem i szafa się rozleciała. Spróbowała jeszcze raz, dokładnie z instrukcją. Szafa stoi jak malowana. Znowu przejechał tramwaj i szafa się rozsypała. Kobita myśli: może nie mam zdolności do majsterkowania, pójdę do sąsiada może on złoży lepiej. Sąsiad przyszedł popatrzył w instrukcję i mówi, że wszystkie części są. Raz dwa trzy poskładał. Przejechał tramwaj i szafa się rozpadła. Złożył jeszcze raz. Znowu tramwaj i znowu szafa w częściach. W końcu sąsiad mówi:
- Wie pani co, to złożymy ją jeszcze raz i ja wejdę do szafy i jak będzie przejeżdżał tramwaj to zobaczę co tam puszcza, że ta szafa się rozpada. Jak powiedział tak i zrobił. W tym momencie do domu przyszedł mąż. Patrzy i mówi:
- Jaka śliczna nowa szafa. Podchodzi, otwiera i widzi w środku schowanego sąsiada.
A sąsiad:
- Ja wiem, że to głupio brzmi, ale ja naprawdę czekam na tramwaj

Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3160977 Napisano: 01.03.2010 09:01:55 w skojarzenia
Kilimandżaro- Martyna Wojciechowska Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3160966 Napisano: 01.03.2010 08:58:46 w Popraw sobie humor...
asiiior napisał(a):

Przed sądem oskarżony wyjaśnia dlaczego zabił przechodnia:
Jadę sobie spokojnie ulicą, nagle jakiś facet zatrzymuje mnie i mówi:
-Dawaj pieniądze!
-Dlaczego?-Pytam
-Prima Aprilis!
To ja mu naplułem w oko i mówię:
- Śmigus-Dyngus!
Wtedy on gasi papierosa na moim czole i mówi:
- Popielec
No więc ja go przydusiłem i mówię:
-Zaduszki!

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3160964 Napisano: 01.03.2010 08:58:06 w Popraw sobie humor...
avatea napisał(a):

Szczyt rozczarowania kobiecego - kiedy partnerka u swego partnera pod listkiem figowym znajdzie figę.

0 0

katrin22

#3160955 Napisano: 01.03.2010 08:53:48 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wkurzyłam sie bo odpisali mi z e-lazienek w sprawie reklamacji. Gościowa podtrzymala swoje stanowisko, że pierwsze wyniki były błędne a o godzinie 16 miały byc prawidłowe emotka a w ogole to tylko chyba ona rozpatrwała moja reklamacje a nie żadna komisja. Aż sie odechciewa brać udziału w konkach. Chyba doła mam.

jeżeli chcesz walczyć możesz uprzykrzyć im życie o ile masz screen zadzwoń albo do Szczecińskiego rzecznika praw konsumenta a najlepiej do Polickiej świetna babka tam jest oni muszą ci pomóc

Czasami nie warto za wszelką cenę dochodzić swoich praw ,bo w sumie nagroda tych nerwów ci nie zwróci ,a będziesz miała u nich przesra.. emotka

a ktoś by się akurat przejął przesraną u nich, ja bym walczyła!!!!!!!!!

popieram! walczyć trzeba o swoje!!!
emotka

Pewnie,a ta życzliwa osoba co odradzała walkę, to pewnie znalazła się na drugiej liście i boi się o swoją du.....
emotka emotka emotka emotka

Myslę logicznie i może Cię zaskoczę ale nie brałam wcale udziału i chyba Ci głupio nie?
Nie obrażaj innych i nie posądzaj o jakies przękręty ,bo mi daleko do takich.Biorę udział zawsze uczciwie .

taaa, bardzo mi głupio hahahahaha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3160806 Napisano: 01.03.2010 07:59:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pedigree dla dorosłego psa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3160777 Napisano: 01.03.2010 07:48:45 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wkurzyłam sie bo odpisali mi z e-lazienek w sprawie reklamacji. Gościowa podtrzymala swoje stanowisko, że pierwsze wyniki były błędne a o godzinie 16 miały byc prawidłowe emotka a w ogole to tylko chyba ona rozpatrwała moja reklamacje a nie żadna komisja. Aż sie odechciewa brać udziału w konkach. Chyba doła mam.

jeżeli chcesz walczyć możesz uprzykrzyć im życie o ile masz screen zadzwoń albo do Szczecińskiego rzecznika praw konsumenta a najlepiej do Polickiej świetna babka tam jest oni muszą ci pomóc

Czasami nie warto za wszelką cenę dochodzić swoich praw ,bo w sumie nagroda tych nerwów ci nie zwróci ,a będziesz miała u nich przesra.. emotka

a ktoś by się akurat przejął przesraną u nich, ja bym walczyła!!!!!!!!!

popieram! walczyć trzeba o swoje!!!
emotka

Pewnie,a ta życzliwa osoba co odradzała walkę, to pewnie znalazła się na drugiej liście i boi się o swoją du.....
emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3160761 Napisano: 01.03.2010 07:43:14 w Wkurza mnie...
sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

a ktoś by się akurat przejął przesraną u nich, ja bym walczyła!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3160735 Napisano: 01.03.2010 07:33:49 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moja ciążarna bratowa, jak mi na złość robi emotka emotka emotka

ale wytrzymuję, bo potem powie, że ją denerwuję emotka
Panie daj mi cierpliwość <prosi> emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3156065 Napisano: 28.02.2010 09:37:48 w Wkurza mnie...
sydariameki napisał(a):

jak jestem dostępna na gg to prawie codziennie znajdzie się jakiś cymbał, który nie ma nic ciekawszego do roboty, jak składanie niemoralnych propozycji. Jak widzę nieznajomy przesyła wiadomość to już mi się ciśnienie podnosi... emotka

zmień w ustawieniach publicznych:
płeć, wiek, imię
Zablokuj przychodzące wiadomości od nieznajomych i nie denerwuj się, propozycje się skończą emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3156060 Napisano: 28.02.2010 09:35:39 w Wkurza mnie...
Melissa1980 napisał(a):

kingaa napisał(a):

... a że zawsze byłam ta zła, także by mi różnicy to nie robiło czy mnie ktoś nie lubi, wyzywa itp. emotka
Ale fakt, chyba za bardzo się ludzikami przejmujesz bo co trochę czytam, że masz dość tych karniaków.

i ja mam to głęboko w ... czy mnie ktoś lubi, czy nie...wystarczy, ża ja sama siebie kocham emotka
ale dobija mnie pełna skrzynka PW i ciągłe sapanie dlaczego? za co? ...za jajco emotka
z chęcią bym to olała, ale odpisać trzeba, bo ...admin musi emotka

w temacie, wqrza mnie fakt, że marzec idzie, a ja mam kocicę ...napaloną kocicę, która od tygodnia szalaje i spać nie daje emotka

hehehe, alem się uśmiała emotka
A propos kotów emotka koty moich sąsiadów miauczą mi w nocy w ogródku, a nawet tego wycia maiuczeniem nie można nazwać i potem mój pies szczeka i normalnie oszaleć można.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

katrin22

#3155714 Napisano: 27.02.2010 10:32:54 w wątek bezrobotnego konkursowicza :)
A ja ani pracy,ani szczęścia w grze, i co z tego, że skończyłam informatykę;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3155001 Napisano: 27.02.2010 06:43:04 w Połączenia nieodebrane
Dzwonił mój mąż, nie zdążyłam odebrać emotka

0 0

katrin22

#3152329 Napisano: 26.02.2010 06:16:27 w Zostań testerem.
u mnie brak,chociaz zaznaczylam ze pale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0