Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lekarz: Zaraz, zaraz! Nie wszystkie na raz.
Baba: Ja nie do pana. Ja do tego pod oknem.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Panie doktorze, wszystko kojarzy mi się z sexem...
- A brom brała pani?
- A jeszcze żem nie brombrała dzisiaj...
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Abstynent bez prawa jazdy. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Jakie jest twoje ostatnie życzenie?
-Napić się wina
-Jaki rocznik?
-2050 Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale chrumki słodkie nic tylko drapać za uszkiem Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihihi Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Jako informatyczka muszę stwierdzić, piekny klip Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Danke, po piwku mnie czasem oświeca Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też...
Prawda. Niedługo będziemy się dogłębniej krytykować, a to już nie jest miłe, każdy ma prawo myśleć swoje
Na tym forum bogaczy nie ma, ja nawet się cieszę jak próbkę czegoś dostanę. Jak to mówią BOgatemu się i byk ocieli i bogatym się więcej należy i tak było, jest i będzie, cza się z tym pogodzić,a my szarzy ludzie grajmy, może coś wygramy Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie to raczej niemożliwe.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hihih a teraz się cieszę, że ktoś też się cieszy moim szczęściem
bruce też jesteś wielka!!!
Powiem Wam, że wczoraj weterynarz jak zobaczył moją psinkę to powiedział, że może mu grozić nawet operacja a tu dziś cud <jupi> pies stanął na nogi i przede wszystkim psinka zaczęła jeść, po 3 dniach uporczywego zatrucia pokarmowego, które doprowadziło do uszkodzenia stawów. I teraz wiem, że cuda się zdarzają Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie mam zamiar poprosić o biling a potem złożyć rfeklamacje, bo ktos w TP beszczelnie wykorzystal ze dzwonilam moze na sekunde zeby powiedziec mamie zeby oddzwonila, albo tylko sygnal puscilam.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie nie mamy prawa ich oceniać, było minęło, możemy podziękować tym co byli z Nami Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i zagrożenie, ale Lech Kaczyński by poleciał, pojechał, czy jakos by się dostał jakby taka tragedia się stała w innym europejskim kraju.
Brawa dla prezydenta bodajże Czech, nie bał się skrytykować prezydenta Włoch i Francji, powiedział,że każdy mówi o jedności,a nie widać tej jedności......... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuje , na razie jest mu lepiej,oby do rana się nie pogorszyło! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymajcie kciuki za jego zdrówko, bo to kochana psinka Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane