Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#3310093 Napisano: 20.04.2010 09:17:04 w Popraw sobie humor...
Przychodzi zezowata baba do zezowatego lekarza;
Lekarz: Zaraz, zaraz! Nie wszystkie na raz.
Baba: Ja nie do pana. Ja do tego pod oknem.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310090 Napisano: 20.04.2010 09:15:56 w Popraw sobie humor...
Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze, wszystko kojarzy mi się z sexem...
- A brom brała pani?
- A jeszcze żem nie brombrała dzisiaj...

0 0

katrin22

#3310087 Napisano: 20.04.2010 09:14:59 w Popraw sobie humor...
- Jaki jest szczyt bezużyteczności?
- Abstynent bez prawa jazdy. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310084 Napisano: 20.04.2010 09:13:15 w Popraw sobie humor...
Był 2010r...Kan do skazanego:
-Jakie jest twoje ostatnie życzenie?
-Napić się wina
-Jaki rocznik?
-2050 Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310083 Napisano: 20.04.2010 09:12:07 w Popraw sobie humor...
bruce napisał(a):

jak dobrze być kotem:
http://telewizor.tv/film,id,14448
emotka emotka emotka

ale chrumki słodkie emotka nic tylko drapać za uszkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310077 Napisano: 20.04.2010 09:09:27 w Popraw sobie humor...

katrin22

#3310073 Napisano: 20.04.2010 09:07:37 w Wkurza mnie...
Droga bruce weszłam w Twój poniższy link i on mówi wszystko i zna wszystkie odpowiedzi na nasze pytania, .. bo tutaj jest jak jest.... emotka

Ps. Jako informatyczka muszę stwierdzić, piekny klip emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310065 Napisano: 20.04.2010 09:02:29 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

wkurza mnie od pewnego czasu przesadne upolitycznianie tego portalu...
emotka

mnie też...
Prawda. Niedługo będziemy się dogłębiej krytykować, a to już nie jest miłe, każdy ma prawo myśleć swoje
Na tym forum bogaczy nie ma, ja nawet się cieszę jak próbkę czegoś dostanę. Jak to mówią BOgatemu się i byk ocieli i bogatym się więcej należy i tak było, jest i będzie, cza się z tym pogodzić,a my szarzy ludzie grajmy, może coś wygramy emotka

emotka emotka emotka

Danke, po piwku mnie czasem oświeca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310060 Napisano: 20.04.2010 09:00:32 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

wkurza mnie od pewnego czasu przesadne upolitycznianie tego portalu...
emotka

mnie też...
Prawda. Niedługo będziemy się dogłębniej krytykować, a to już nie jest miłe, każdy ma prawo myśleć swoje
Na tym forum bogaczy nie ma, ja nawet się cieszę jak próbkę czegoś dostanę. Jak to mówią BOgatemu się i byk ocieli i bogatym się więcej należy i tak było, jest i będzie, cza się z tym pogodzić,a my szarzy ludzie grajmy, może coś wygramy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3309873 Napisano: 20.04.2010 07:48:23 w Wkurza mnie...
kinga1 napisał(a):

sophie napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A mnie wkurza, ze przyszedl mi rachunek z Tp na 300zl i niby w tym 250zl na miedzynarodowke, zadzwonilam do infolini i babka podala mi numer pod ktory bylo rzekomo dzwonione i znam ten numer bo to numer mojej mamy w Niemczech, ale ja do niej dzwonie z innego telefonu z voipa i nie wiem skad ta ogromna sumka sie wziela, moze puscilam jej kilak razy sygnal zeby oddzwonila ale nie dzwonilam do niej, jetsem zalamana...

złóż reklamację, albo poproś o biling

właśnie mam zamiar poprosić o biling a potem złożyć rfeklamacje, bo ktos w TP beszczelnie wykorzystal ze dzwonilam moze na sekunde zeby powiedziec mamie zeby oddzwonila, albo tylko sygnal puscilam.

Nie znam się na tym ,ale może ktoś się podpiął jakoś po twój numer i sobie dzwonił nabijając ci na rachunek? emotka

albo mama dzwoniła na twój koszt...

nie to raczej niemożliwe.

0 0

katrin22

#3309645 Napisano: 20.04.2010 06:35:10 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

...że moja psinka wraca do zdrówka, aż się dusza raduje jak pies, który wczoraj ledwo chodził dziś biega:)))))

uwielbiam psy więc takie wiadomości bardzo cieszą
emotka

i bardzo piękne, że ludzie o tym piszą!
katrin22 i zuzkaa, jesteście wielkie!

emotka emotka

hihih a teraz się cieszę, że ktoś też się cieszy moim szczęściem emotka
bruce też jesteś wielka!!! emotka

Powiem Wam, że wczoraj weterynarz jak zobaczył moją psinkę to powiedział, że może mu grozić nawet operacja a tu dziś cud <jupi> pies stanął na nogi emotka i przede wszystkim psinka zaczęła jeść, po 3 dniach uporczywego zatrucia pokarmowego, które doprowadziło do uszkodzenia stawów. I teraz wiem, że cuda się zdarzają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3309625 Napisano: 20.04.2010 06:31:11 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A mnie wkurza, ze przyszedl mi rachunek z Tp na 300zl i niby w tym 250zl na miedzynarodowke, zadzwonilam do infolini i babka podala mi numer pod ktory bylo rzekomo dzwonione i znam ten numer bo to numer mojej mamy w Niemczech, ale ja do niej dzwonie z innego telefonu z voipa i nie wiem skad ta ogromna sumka sie wziela, moze puscilam jej kilak razy sygnal zeby oddzwonila ale nie dzwonilam do niej, jetsem zalamana...

złóż reklamację, albo poproś o biling

właśnie mam zamiar poprosić o biling a potem złożyć rfeklamacje, bo ktos w TP beszczelnie wykorzystal ze dzwonilam moze na sekunde zeby powiedziec mamie zeby oddzwonila, albo tylko sygnal puscilam.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3309586 Napisano: 20.04.2010 06:19:32 w Dziś cieszę się z.....
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

...że moja psinka wraca do zdrówka, aż się dusza raduje jak pies, który wczoraj ledwo chodził dziś biega:)))))

też mnie to ucieszyło, jak tylko przeczytałam!
emotka emotka

emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3309579 Napisano: 20.04.2010 06:16:36 w Dziś cieszę się z.....
...że moja psinka wraca do zdrówka, aż się dusza raduje jak pies, który wczoraj ledwo chodził dziś biega:))))) Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3309574 Napisano: 20.04.2010 06:15:24 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza, ze przyszedl mi rachunek z Tp na 300zl i niby w tym 250zl na miedzynarodowke, zadzwonilam do infolini i babka podala mi numer pod ktory bylo rzekomo dzwonione i znam ten numer bo to numer mojej mamy w Niemczech, ale ja do niej dzwonie z innego telefonu z voipa i nie wiem skad ta ogromna sumka sie wziela, moze puscilam jej kilak razy sygnal zeby oddzwonila ale nie dzwonilam do niej, jetsem zalamana... Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3307017 Napisano: 19.04.2010 09:09:19 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

Nie no ale się wkurzyłam emotka
Wczoraj nikt się nie postarał z zachodu aby się pojawić na pogrzebie pary prezydenckiej.Mieli niby wymówką w związku z tą chmurą .
No dobra myslę sobie ,może będą chociaż z nami duchowo czyli oglądać tv.
a tu sobie dzisiaj czytam że np Obama sobie grał w golfa w tym czasie .No naprawdę wstyd. emotka emotka

Nie postarał? Ja też nie chciałabym lecieć ze Stanów samolotem w takiej sytuacji, jaka miała i ma miejsce. Wiesz, Obama grał w golfa, a rodacy prezydenta wyjeżdżali na wczasy. Takie jest życie.

Jakoś prezydent Rosji przyleciał ,cały i zdrowy.Prezydent Gruzji przesiadkę miał 5 razy.
Chcieć to móc ,nieprawdaż. emotka

A może po prostu nie chciał przylecieć emotka Czy to powód do wkurzania się?

To dlatego mówię ,że nie chciał i miał konkretną wymówkę emotka
USA daleko to prawda ,ale też nikt nie przyleciał ani z francji ,ani z Włoch ,no masakra,a przecież to rzut beretem emotka emotka emotka

fakt faktem samolot Obamy jest tak wyposażony i tak nowoczesny że nie musi się martwić chmurą, tutaj była raczej inna przyczyna tak samo jak w innych przypadkach, nie które państwa mają takie prawo by chronić głowe państwa jakiekolwiek zagrożenie, nawet najmniejsze i już nie mogą nigdzie lecieć. Nie ma co się dziwić i tutaj nie ma znaczenia czy chce czy nie i tak nie może

Może i zagrożenie, ale Lech Kaczyński by poleciał, pojechał, czy jakos by się dostał jakby taka tragedia się stała w innym europejskim kraju.

Brawa dla prezydenta bodajże Czech, nie bał się skrytykować prezydenta Włoch i Francji, powiedział,że każdy mówi o jedności,a nie widać tej jedności......... emotka

Sądzę, że nie ma co tu ich obwiniać, po tym co zdarzyło się w Smoleńsku każdy z pewnością w jakiś sposób boi się latać, a osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo głów państwa na pewno nie dopuszczą do tego, żeby którykolwiek z prezydentów latał w warunkach zagrożenia. Może Lech Kaczyński poleciałby... może... a może byłoby tak jak w przypadku Tbilisi.

W sumie nie mamy prawa ich oceniać, było minęło, możemy podziękować tym co byli z Nami Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3306995 Napisano: 19.04.2010 08:57:34 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

sophie napisał(a):

Nie no ale się wkurzyłam emotka
Wczoraj nikt się nie postarał z zachodu aby się pojawić na pogrzebie pary prezydenckiej.Mieli niby wymówką w związku z tą chmurą .
No dobra myslę sobie ,może będą chociaż z nami duchowo czyli oglądać tv.
a tu sobie dzisiaj czytam że np Obama sobie grał w golfa w tym czasie .No naprawdę wstyd. emotka emotka

Nie postarał? Ja też nie chciałabym lecieć ze Stanów samolotem w takiej sytuacji, jaka miała i ma miejsce. Wiesz, Obama grał w golfa, a rodacy prezydenta wyjeżdżali na wczasy. Takie jest życie.

Jakoś prezydent Rosji przyleciał ,cały i zdrowy.Prezydent Gruzji przesiadkę miał 5 razy.
Chcieć to móc ,nieprawdaż. emotka

A może po prostu nie chciał przylecieć emotka Czy to powód do wkurzania się?

To dlatego mówię ,że nie chciał i miał konkretną wymówkę emotka
USA daleko to prawda ,ale też nikt nie przyleciał ani z francji ,ani z Włoch ,no masakra,a przecież to rzut beretem emotka emotka emotka

fakt faktem samolot Obamy jest tak wyposażony i tak nowoczesny że nie musi się martwić chmurą, tutaj była raczej inna przyczyna tak samo jak w innych przypadkach, nie które państwa mają takie prawo by chronić głowe państwa jakiekolwiek zagrożenie, nawet najmniejsze i już nie mogą nigdzie lecieć. Nie ma co się dziwić i tutaj nie ma znaczenia czy chce czy nie i tak nie może

Może i zagrożenie, ale Lech Kaczyński by poleciał, pojechał, czy jakos by się dostał jakby taka tragedia się stała w innym europejskim kraju.

Brawa dla prezydenta bodajże Czech, nie bał się skrytykować prezydenta Włoch i Francji, powiedział,że każdy mówi o jedności,a nie widać tej jedności......... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3306755 Napisano: 19.04.2010 07:04:51 w Wkurza mnie...
magma6 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A mnie nie wkurza, a raczej smuci, że mój piesio bardzo chory jest, od wczoraj zmiotło go bardzo.
Trzymajcie kciuki za jego zdrówko, bo to kochana psinka

trzymam kciuki, niech psinka wyzdrowieje emotka

dziękuje emotka , na razie jest mu lepiej,oby do rana się nie pogorszyło! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3305380 Napisano: 19.04.2010 12:03:59 w Wkurza mnie...
A mnie nie wkurza, a raczej smuci, że mój piesio bardzo chory jest, od wczoraj zmiotło go bardzo.
Trzymajcie kciuki za jego zdrówko, bo to kochana psinka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3302923 Napisano: 17.04.2010 06:13:23 w skojarzenia
Kosmos- gwiazdy Wyświetl w wątku >>
0 0