Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#3313411 Napisano: 21.04.2010 09:04:12 w Popraw sobie humor...

Dwóch wariatów siedzi obok siebie w szpitalu psychiatrycznym.Jeden z nich bawi się sznurkiem:
-co robisz szukasz końca??-pyta bawiącego się świra
-tak
-to go nie znajdziesz bo go uciąłem
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3313407 Napisano: 21.04.2010 09:03:41 w Popraw sobie humor...
Wnuczek poszedł z babcią do kościoła w Zaduszki. Słucha jak ksiądz czyta wypominki: Za duszę Jana, Marcina, Henryka, za duszę Adama, Andrzeja, Teofila... Chłopiec słucha, słucha, w końcu zaniepokojony ciągnie babcie za rekaw: Babciu, chodźmy stad, bo on nas wszystkich zadusi!

0 0

katrin22

#3313400 Napisano: 21.04.2010 09:01:58 w Popraw sobie humor...
Wnuczek poszedł z babcią do kościoła w Zaduszki. Słucha jak ksiądz czyta wypominki: Za duszę Jana, Marcina, Henryka, za duszę Adama, Andrzeja, Teofila... Chłopiec słucha, słucha, w końcu zaniepokojony ciągnie babcie za rekaw: Babciu, chodźmy stad, bo on nas wszystkich zadusi!

0 0

katrin22

#3313382 Napisano: 21.04.2010 08:58:02 w Popraw sobie humor...
Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę, i zamieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop, pojechał więc o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety omylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która wróciła właśnie do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy na poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie:
Do: Moja ukochana żona
Temat: Jestem już na miejscu.
Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maile do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco. emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3313370 Napisano: 21.04.2010 08:55:59 w Popraw sobie humor...
polec napisał(a):

79magda napisał(a):

http://demotywato...odpalicie-ten-wulkan

buahahhaha, dobre emotka emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3311352 Napisano: 21.04.2010 10:33:08 w GFK
0 0

katrin22

#3311339 Napisano: 21.04.2010 10:30:14 w GFK
co trzeba w multimedialnej zaznaczyc prosze o odp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3311238 Napisano: 21.04.2010 10:07:35 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

leona napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

frezja napisał(a):

natie napisał(a):

jak czytam te wszystkie komentarze pelne zawisci, zazdrosci na temat rent, pomocy Panstwa to az mi sie..powiem brzydko.. rzygać chce. co was tak boli?! ze ktos dostanie rente? ONI STRACILI MEZOW, OJCOW.. tego sie nie da rozliczyc emotka kurde czy wy byscie woleli dostac 40 tysiecy czy miec w domu tate?! no po prostu zenada!!!!!!! ja tez nie mam w zyciu rozowo ale w zyciu nie umialabym zazdroscic komus kto ma rente po tacie czy cos takiego..

a wiesz ile jest takich ludzi,ktorym matka albo ojciec zginal tragicznie i nie maja pieniazkow na utrzymanie i od rzadu nie dostali nic ...
albo po rowno albo nic..a wiesz co pisze w Konstytucji Art. 32.
1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.Domnieniam ,ze nic nie wiesz o innych osieroconych dieciach emotka

frezja często mamy odmienne zdanie - ale za ten post
emotka nareszcie rzeczowe podsumowanie - dokładnie to miałam na myśli emotka

Obudźcie się od ponad 60 lat są w tym kraju równi i równiejsi. Przecież po 89 nie było czystego rozdania. Ci co mieli władzę spożytkowali ją, żeby dostać kasę z prywatyzacji i ustawić się i tu jest prawdziwy problem a nie w rentach, których, gdyby nie było to byłby skandal. Michnik i inne wiadome media stoją na straży tego chorego porządku.

Nic dziwnego, że wielu z tych uprzywilejowanych nie chciałaby nic zmieniać - rzucą jałmużnę wdowom bo muszą, bo inaczej im to wytkną w trakcie kampanii wyborczej.

Akurat ofiary katastrofy były w większości znakomitej po stronie sprawiedliwości społecznej i tym bardziej ich żal. Bo ci co są za tym, żeby każdy sobie dawał radę sam (bo przecież on sam sobie poradzi bo ma kasę a, że inni nie mają to są niezaradni) są cali, zdrowi i szykuję się do skoku na pełnię władzy.

I to mnie wkurza, że ludzie niektórzy nie potrafią właściwie odpowiedzialności ukierunkować bo dają się pozorom zwodzić i gładkiej gadce.

emanuela pierwszy raz z tobą się nie zgodzę emotka
przeżywałam dokładnie wszystko to o czym opisujesz, moja mama po ojca wypadku została z nami sama bez pracy gdzie ja mialam rok i 2 miesiace siostra byla 3 lata starsza przez wiekszosc dziecinstwa czułam to że jestem gorsza, teraz też nie mam kolorowo i dlatego właśnie ciesze się że inne dzieciaki choć wiem że jest to niesprawiedliwe że nie wszystkei ale choć garstka tego uniknie, wiem że to jest niesprawiedliwe ale życie nigdy nie było sprawiedliwe i jeśli choć kilku osobą ktore straciły rodzica ma być lepiej naprawde ciesze sie z tego. Jest więcej niesprawiedliwości w naszym kraju żebyśmy się bulwersowali emotka

A mnie wkurza, że jak zginął w wypadku mój ojciec, to ja i moi bracia ze względu, że ejsteśmy dorośli to nic nie dostaliśmy, ale ok, na takim czymś jak śmiertelny wypadek człowiek nawet nie myśli o pieniądzach. A jednak inni o nich myślą, np. konkubina mojago ojca dostała po nim od 60 tyś do 80 tyś. i nie ma kto nawet mojemu ojcu pomnik zrobić i my dzieci musimy się składać, to jest dopiero niesprawiedliwe.

Także NIC mnie już nie dziwi Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3311192 Napisano: 21.04.2010 10:01:27 w Popraw sobie humor...
Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta:
- Bierze pani te tabletki na odchudzanie?
- Tak, biorę.
- A ile?
- Ile, ile... Aż sobie pojem!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3311183 Napisano: 21.04.2010 10:00:44 w Popraw sobie humor...
Siedzą dwie blondynki w parku i jedna mówi
-Wiesz co to znaczy I don't know?
druga sie odzywa
-niewiem, sprawdz w słowniku
-słownik też niewie

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310145 Napisano: 20.04.2010 09:55:44 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

upsss piszemy tutaj, bo WC zapchany emotka emotka

a żeby nie było, to wkurza mnie, że w Tv nie ma nic ciekawego i wkurzaja mnie prośby o kliki

ożesz, jak mnie to wkurza!!!!
emotka emotka
a - jak już jest - to taki bolesny film, ze tylko się pochlastać!
emotka

tak i telewizja wzmaga nasze wkurzenie i jak tu się nie wkurzać?a w necie ciągle jedno i to samo, jednym słowem- NUDA emotka

wkurza mnie to, że tak późno już, a można by... jakiś napadzik urządzić... emotka
albo jakąś imprę na złość sąsiadom... do białego ranka - od razu nuda by przepadła!
emotka

jak w tym skeczu dwóch znudzonych chłopów:
-Panie, a ... może by tak co zasiać?...
-Iiiiiii...
- A... a może by tak ... zaorać?...
- Iiiii.....

emotka

emotka
Iiiii obyśmy karniaków nie dostały emotka
buziolki

DOBRANOC emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310139 Napisano: 20.04.2010 09:53:30 w Popraw sobie humor...
I na koniec bo padam na pysczek, kawał z głowy:

Spotkało się w celi dwóch facetów:
zoofil i pedał
zoofil mówi:
- a gdyby choć mała muszka
a pedał:
- bzzzzzzz

I ja jak ta mała muszka udaję się spać
bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

dobranoc!!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310131 Napisano: 20.04.2010 09:45:48 w Popraw sobie humor...
Doktorant, doktor i profesor psychologii złapali złotą rybkę, która obiecała spełnić po jednym ich życzeniu w zamian za wolność.
Doktorant:
- Chcę być na Bahama i jeździć superszybką łodzią z fantastyczną dziewczyną bez stanika.
Puff! Zniknął.
Doktor:
- Chcę być na Hawajach otoczony tancerkami hula.
Puff! Zniknął.
Profesor:
- Ci dwaj mają być w laboratorium po lunchu...

0 0

katrin22

#3310130 Napisano: 20.04.2010 09:45:09 w Popraw sobie humor...
Pacjentowi zdawało się, że pod jego łóżkiem siedzą potwory. Po wielu seansach niezadowolony z braku poprawy zrezygnował ze swojego terapeuty.
Po pewnym czasie spotykają się na ulicy:
- Nawet pan nie wie, jak świetnie się czuję. Poszedłem do innego lekarza i on mnie wyleczył w ciągu jednej sesji.
- A jak on to zrobił?
- Kazał mi obciąć nogi od łóżka.
0 0

katrin22

#3310127 Napisano: 20.04.2010 09:43:42 w Popraw sobie humor...
Rozmowa dwóch szefów:
- Dlaczego twoi pracownicy są zawsze tak punktualni?
- Prosty trick! 30 pracowników a tylko 20 miejsc na parkingu... Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310125 Napisano: 20.04.2010 09:42:50 w Popraw sobie humor...
DLUGIE ALE PRZECZYTAJCIE!!!!!!

Mężczyzna z tikiem nerwowym zgłasza się na stanowisko przedstawiciela handlowego w wielkiej firmie. Pracodawca przegląda papiery i mówi:
- To fenomenalne. Ukończył Pan najlepsze szkoły. Pańskie rekomendacje są wyśmienite, a doświadczenie nieporównywalnie wysokie. Normalnie zatrudnilibyśmy Pana bez zastanowienia. Niestety przedstawiciel handlowy to bardzo reprezentacyjna pozycja i obawiam się, że swoim nieustannym mruganiem odstraszy Pan potencjalnych klientów. Przykro mi...Nie możemy Pana zatrudnić.
- Zaraz, chwileczkę - wola kandydat - Jak wezmę dwie aspiryny to mi minie!
- Naprawdę? To wspaniale! Może mi to Pan zademonstrować?
Facet sięga do kieszeni marynarki i zaczyna wyciągać prezerwatywy we wszystkich możliwych rodzajach i kolorach: czerwone, zielone, pudrowane, ... a wreszcie znajduje aspirynę. .Otwiera pudełko, łyka dwie i... przestaje nerwowo mrugać
- No cóż, to super - odparł po chwili pracodawca - ale to bardzo poważna firma i nie pozwalamy sobie na kobieciarzy wśród pracowników.
- Kobieciarzy? Co Pan ma na myśli? Jestem człowiekiem szczęśliwie żonatym!
- To skąd te wszystkie kondomy?
- Ach to... Proszę spróbować kiedyś wejść do apteki i, nieustannie mrugając, poprosić o aspirynę... Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310122 Napisano: 20.04.2010 09:41:01 w Popraw sobie humor...
Wpada wieczorem do sklepu facet w gangu i pyta sie ekspedientki
- jest może cukier w kostkach?
- Niestety nie ma
- (kurde) to poproszę jakąś inna tania babonierke do teściowej.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310116 Napisano: 20.04.2010 09:36:00 w Popraw sobie humor...
Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie...
- No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
- Ale to nie moje buciki....
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
Na to dziecko :
-...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach
emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310114 Napisano: 20.04.2010 09:33:45 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

a żeby nie było, to wkurza mnie, że w Tv nie ma nic ciekawego i wkurzaja mnie prośby o kliki

ożesz, jak mnie to wkurza!!!!
emotka emotka
a - jak już jest - to taki bolesny film, ze tylko się pochlastać!
emotka

tak i telewizja wzmaga nasze wkurzenie i jak tu się nie wkurzać?a w necie ciągle jedno i to samo, jednym słowem- NUDA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3310104 Napisano: 20.04.2010 09:27:54 w Wkurza mnie...

a żeby nie było, to wkurza mnie, że w Tv nie ma nic ciekawego i wkurzaja mnie prośby o kliki Wyświetl w wątku >>
0 0