Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#3358760 Napisano: 06.05.2010 11:41:14 w Zostań testerem.
ilonar2301 napisał(a):

banditos napisał(a):

Ja to bym chciała choć jedną kampanię emotka
bo od początku, mimo uzupełnionych danych, odesłanego oświadczenia itd. nic, a target ze mnie dobry emotka

U mnie też niestety nic emotka

Specjalnie sprawdziłam streetcoma i też nic
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3357885 Napisano: 06.05.2010 05:54:56 w Wkurza mnie...
kotek11 napisał(a):

mnie wkurzaja osóbki, które trzymają konkurs dla siebie i potem jeszcze się chwalą wygraną w takim konkursie....

Pamiętaj, że chytry dwa razy traci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3332243 Napisano: 27.04.2010 09:06:38 w Wkurza mnie...
edith napisał(a):

katrin22 napisał(a):

merynosek napisał(a):

natie napisał(a):

edith napisał(a):

natie napisał(a):

a mnie wkurza ze w kwestii mojego wlasnego slubu i wesela nie mam nic do powiedzenia.. emotka

No tak pewnie rodzice kasę dają i stawiają warunki emotka

emotka

Oj u mnie było identycznie...

U mnie choć próbowali to się nie dałam!!! też rodzice sponsorowali, ale to był mój slub, nie daj się, pokaż, że masz swoje zdanie!

U mnie ślub był już dawno
emotka Ale do tej pory mam żal do siebie że nie postawiłam w wielu kwestiach na swoim i nie był to ślub jakbym chciala do końca chodzi...walcz o swoje emotka

Właśnie, to nie jest ślub rodziców emotka
Tylko pary młodej. Pokaż teściom, że masz swoje zdanie i spełniaj swe marzenia!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3332226 Napisano: 27.04.2010 09:02:04 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

joka napisał(a):

wkurza mnie że mam ciągle chęc na słodycze emotka

Witaj w klubie emotka

Nie powiem nic na ten temat, Studenckie mi się już kończą, a nie wiem, kiedy mąż pojedzie do Czech teraz emotka

Studenckie są pyyyyyszne<mniam> ja zajadam taką z dużymi orzechami- Nemecka emotka a dupol rośnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3332213 Napisano: 27.04.2010 08:59:20 w Wkurza mnie...
joka napisał(a):

wkurza mnie że mam ciągle chęc na słodycze emotka

Witaj w klubie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3332212 Napisano: 27.04.2010 08:58:53 w Wkurza mnie...
merynosek napisał(a):

natie napisał(a):

edith napisał(a):

natie napisał(a):

a mnie wkurza ze w kwestii mojego wlasnego slubu i wesela nie mam nic do powiedzenia.. emotka

No tak pewnie rodzice kasę dają i stawiają warunki emotka

emotka

Oj u mnie było identycznie...

U mnie choć próbowali to się nie dałam!!! też rodzice sponsorowali, ale to był mój slub, nie daj się, pokaż, że masz swoje zdanie! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3332105 Napisano: 27.04.2010 08:25:51 w dzis mam urodzinki
Najlepszego Wszystkim dzisiejszym solenizantom
0 0

katrin22

#3328345 Napisano: 27.04.2010 12:17:25 w Wkurza mnie...
wiki1985r napisał(a):

Wiecznie czytam wasze wpisy zamiast pisać,bo pewnie zajęłabym sama z kilka stron (jestem człowiek mega-pesymistyczny) dziś następuje przełom.Czas wywalić z siebie wszystko emotka

Wkurza mnie moja naiwność...i to bardzo.
Być ranionym co jakiś czas przez tę samą osobę i mieć klapki na oczach to naiwność i głupota(to tylko i wyłącznie o mnie).
Dziś znów się przejechałam.
I nie wiem co lepsze
emotka czy emotka ale pewnie to drugie dziś w nocy będzie królować emotka

Zacznij myśleć troche o swoich potrzebach a nie tkwić w miejscu i żalic się nad sobą!!! zmień coś!!!!!!!! a zobaczysz rezultaty i nie szlochaj, szkoda łez
0 0

katrin22

#3328039 Napisano: 26.04.2010 07:40:53 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A mnie wkurza, że mój pies nie ma jeszcze półtora roku, a jutro będzie miał trzecią operację emotka taka młoda, a tak się wycierpi emotka znowu długo nie będzie mogła chodzić i tym bardziej mnie to wkurza, bo w ogóle się nie wybiegała i nie wybawiła jako szczeniak, bo od małego ma problemy z łapkami emotka

biedaczka emotka mój piesio też miał ostatnio problemy, ale przy problemach Twojej niuni, problem mojego psiaka jest niczym.

Trzymam kciuki, o której jutro ta operacja??

o 16:00. Ona przez te operacje tak się boi weterynarza, że trzy osoby nie mogą jej utrzymać, żeby ją wprowadzić do gabinetu, ostatnio nawet boi się wsiadać do samochodu, bo boi się, że znowu wieziemy ją do lekarza emotka

To moja Niunia
http://img718.ima...k.us/i/imgp6500.jpg/

Piękna i zadbana!!!i widać silna, da radę.
Mój pies tez boi się weterynarza a uto kojarzy mu się tak samo jak Twojej suni, całą drogę piszczy, i mam sposób, otwieram okno, on wystawia pyszczek przez okno i zapomina:)

Trzymam jutro kciuki o 16.00 emotka daj znac jutro co i jak

I jak ma się psinka???
mam nadzieje ze OK,trzymalam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3324509 Napisano: 25.04.2010 03:52:27 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

A mnie wkurza rodzinka i znajomi. Od 1,5 roku walcze z otyloscia. Walke wygralem - ze 120 kg zrobilo sie 75 kg. No i moi kochani znajomi wiecznie docinaja mi, ze za malo jem, ze sie glodze, ze zjadlbym wiecej, ze wygladam mizernie itp. Strasznie wkurzaja mnie te docinki z ich strony! Nie potrafia zrozumiec, ze gdybym sie nie kontrolowal, znow moglbym przytyc ;/ Niestety jak ktos byl kiedys gruby, przez cale zycie musi walczyc z tym by ponownie nie doprowadzic sie do tego patologicznego stanu ;/

Nie masz się co wkurzać, oni po prostu Ci zazdroszczą silnej woli!!!! emotka
Olej ich i rób jak uważasz za słuszne.

Ps. Szacuneczek!!! że tyle wywalczyłeś, nie tylko dla wyglądu i lepszego samopoczucia a przede wszystkim dla zdrowia! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3324120 Napisano: 25.04.2010 10:47:34 w Wkurza mnie...
melange napisał(a):

katrin22 napisał(a):

melange napisał(a):

wkurzaja mnie (delikatnie powiedziawszy) zlodzieje...podprowadzili mi autko emotka emotka emotka emotka emotka

Wspólczuje, do bani masz niedzielę, oby autko się znalazło!!!

dzieki,ale raczej stracilam juz nadzieje...

Ja tak sobie ostatnio myśle, że człowiek w zyciu ma więcej strat niż zysków...

Nie trać nadzeji, a nóż się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3324107 Napisano: 25.04.2010 10:42:56 w Wkurza mnie...
melange napisał(a):

wkurzaja mnie (delikatnie powiedziawszy) zlodzieje...podprowadzili mi autko emotka emotka emotka emotka emotka

Wspólczuje, do bani masz niedzielę, oby autko się znalazło!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3324105 Napisano: 25.04.2010 10:42:21 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A mnie wkurza, że mój pies nie ma jeszcze półtora roku, a jutro będzie miał trzecią operację emotka taka młoda, a tak się wycierpi emotka znowu długo nie będzie mogła chodzić i tym bardziej mnie to wkurza, bo w ogóle się nie wybiegała i nie wybawiła jako szczeniak, bo od małego ma problemy z łapkami emotka

biedaczka emotka mój piesio też miał ostatnio problemy, ale przy problemach Twojej niuni, problem mojego psiaka jest niczym.

Trzymam kciuki, o której jutro ta operacja??

o 16:00. Ona przez te operacje tak się boi weterynarza, że trzy osoby nie mogą jej utrzymać, żeby ją wprowadzić do gabinetu, ostatnio nawet boi się wsiadać do samochodu, bo boi się, że znowu wieziemy ją do lekarza emotka

To moja Niunia
http://img718.ima...k.us/i/imgp6500.jpg/

Piękna i zadbana!!!i widać silna, da radę.
Mój pies tez boi się weterynarza a uto kojarzy mu się tak samo jak Twojej suni, całą drogę piszczy, i mam sposób, otwieram okno, on wystawia pyszczek przez okno i zapomina:)

Trzymam jutro kciuki o 16.00 emotka daj znac jutro co i jak Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3323952 Napisano: 25.04.2010 09:10:08 w Wkurza mnie...
kingaa napisał(a):

Trzymam kciuki, o której jutro ta operacja?? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3321535 Napisano: 23.04.2010 10:23:36 w Wkurza mnie...
Biszkopt się nie udał(wersja cunzuralna), masa jak nigdy się ścięła, co jest do cholery emotka
Zawsze mi się moje ulubione ciacho udawało!!! a teraz się starałam, bo mama moja przyjeżdza z zagranicy i chciałam dobre ciacho mieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3320401 Napisano: 23.04.2010 05:55:34 w Wkurza mnie...
zucchini napisał(a):

ale się wkurzyłam... wysłałam siostrę po p... Grześki a ona po odejściu od kasy została zaatakowana przez ochroniarza. Kazał jej wszystko z torebki wyjąć. Obciach niesamowity bo to nie jakiś mały sklepik tylko Carrefour w Kraku.
Oczywiście nie przeprosił, bo po co.. emotka emotka emotka

U mnie gazecie lokalnej przeczytalam, że ochroniarz z PLUSA posądził kobietę o kradzierz kilku produktów które miała w torebce, pech chciał,że nie miała ona paragonu, ale to były produkty z BIEDRNKI z logiem biedronkowym, kobieta mu pokazywała ale do tego kretyna nie docierało, przyjechała policja i wszystko zostało wyjaśnione ni przejde do sedna.

Jeśli zostaniesz oskarżony o kradzierz a tego nie zrobiłeś masz prawo odmówić pokazania zawartości torebki przy ochroniarzu, masz prawo wezwania policji i broń Boże nie idz do kanciapy ochroniarzy bo mogą Cię oskarżyć!!!!

Dobrze jest znać swoje prawa!!! tylko oby człowiek nie musiał ich na sobie testować Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3320358 Napisano: 23.04.2010 05:48:51 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

tak, ubijałam ją chyba z 10 minut, potem żółtka z octem i proszkiem wymieszłam i dodałam, wymieszałam i leciutko wmieszłam mąki
przepis z tego linka pochodzi:

http://www.mniamu...zkopt_z_6_jajek.html

Moglas make dac przed piana...Kurcze, ja zawsze byle jak robie biszkopt i rosnie mi jak szalony emotka

jak mąkę przed pianą?mąkę z żółtkami wymieszać?

Łeee, co ja napisalam. Sorry, pomylilo mi sie, bo pomyslalam zamiast o biszkopcie o babce , gdzie daje cale jajka.

Wydaje mi sie, ze musisz wiecej serca wlozyc emotka

też tak myślę, teraz będę z nim rozmawiać emotka

Ja robię tak: 6 jajek- żółtka oddzielam od białek. Żółtka ucieram z cukrem( 1 szklanka) na puszystą masę. Następnie dodaję mąkę ziemniaczaną( 1/2 szklanki), pszenną( 1 szklanka) i proszek do pieczenia( 1 łyżeczka), mieszam. Ubijam pianę z białek ze szczyptą soli. Pianę dodaję do masy z żółtek i mąki, ale dodaję po jednej łyżce i delikatnie, ręcznie mieszam( w jedną stronę). Żadnego miksera! i zawsze rośnie emotka

dzięki Ilonko:)
spróbuję wg Twojego przepsu następnym razem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3320171 Napisano: 23.04.2010 04:52:00 w Wkurza mnie...
lovcia88 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

tak, ubijałam ją chyba z 10 minut, potem żółtka z octem i proszkiem wymieszłam i dodałam, wymieszałam i leciutko wmieszłam mąki

Moglas make dac przed piana...Kurcze, ja zawsze byle jak robie biszkopt i rosnie mi jak szalony emotka

jak mąkę przed pianą?mąkę z żółtkami wymieszać?

Łeee, co ja napisalam. Sorry, pomylilo mi sie, bo pomyslalam zamiast o biszkopcie o babce , gdzie daje cale jajka.

Wydaje mi sie, ze musisz wiecej serca wlozyc emotka

też tak myślę, teraz będę z nim rozmawiać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3320154 Napisano: 23.04.2010 04:48:24 w Wkurza mnie...
CHyba już wiem co nie tak, z mąką przesadziłam bo dałam więcej o czubatą łyżkę emotka
Jak człowiek sie stara to zawsze wyjdzie coś nie tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3320141 Napisano: 23.04.2010 04:44:07 w Wkurza mnie...
lovcia88 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

jak mąkę przed pianą?mąkę z żółtkami wymieszać? Wyświetl w wątku >>
0 0