Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Specjalnie sprawdziłam streetcoma i też nic
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętaj, że chytry dwa razy traci Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie, to nie jest ślub rodziców
Tylko pary młodej. Pokaż teściom, że masz swoje zdanie i spełniaj swe marzenia!!! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Studenckie są pyyyyyszne<mniam> ja zajadam taką z dużymi orzechami- Nemecka a dupol rośnie Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaj w klubie Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie choć próbowali to się nie dałam!!! też rodzice sponsorowali, ale to był mój slub, nie daj się, pokaż, że masz swoje zdanie! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zacznij myśleć troche o swoich potrzebach a nie tkwić w miejscu i żalic się nad sobą!!! zmień coś!!!!!!!! a zobaczysz rezultaty i nie szlochaj, szkoda łez
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jak ma się psinka???
mam nadzieje ze OK,trzymalam kciuki Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie masz się co wkurzać, oni po prostu Ci zazdroszczą silnej woli!!!!
Olej ich i rób jak uważasz za słuszne.
Ps. Szacuneczek!!! że tyle wywalczyłeś, nie tylko dla wyglądu i lepszego samopoczucia a przede wszystkim dla zdrowia! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak sobie ostatnio myśle, że człowiek w zyciu ma więcej strat niż zysków...
Nie trać nadzeji, a nóż się uda Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wspólczuje, do bani masz niedzielę, oby autko się znalazło!!! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piękna i zadbana!!!i widać silna, da radę.
Mój pies tez boi się weterynarza a uto kojarzy mu się tak samo jak Twojej suni, całą drogę piszczy, i mam sposób, otwieram okno, on wystawia pyszczek przez okno i zapomina:)
Trzymam jutro kciuki o 16.00 daj znac jutro co i jak Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biedaczka mój piesio też miał ostatnio problemy, ale przy problemach Twojej niuni, problem mojego psiaka jest niczym.
Trzymam kciuki, o której jutro ta operacja?? Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze mi się moje ulubione ciacho udawało!!! a teraz się starałam, bo mama moja przyjeżdza z zagranicy i chciałam dobre ciacho mieć Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie gazecie lokalnej przeczytalam, że ochroniarz z PLUSA posądził kobietę o kradzierz kilku produktów które miała w torebce, pech chciał,że nie miała ona paragonu, ale to były produkty z BIEDRNKI z logiem biedronkowym, kobieta mu pokazywała ale do tego kretyna nie docierało, przyjechała policja i wszystko zostało wyjaśnione ni przejde do sedna.
Jeśli zostaniesz oskarżony o kradzierz a tego nie zrobiłeś masz prawo odmówić pokazania zawartości torebki przy ochroniarzu, masz prawo wezwania policji i broń Boże nie idz do kanciapy ochroniarzy bo mogą Cię oskarżyć!!!!
Dobrze jest znać swoje prawa!!! tylko oby człowiek nie musiał ich na sobie testować Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Ilonko:)
spróbuję wg Twojego przepsu następnym razem Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane