Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

katrin22

#3459234 Napisano: 14.06.2010 11:06:49 w Popraw sobie humor...
ziolko napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

W kominku płonie płomień. Przed kominkiem, na bujanym fotelu siedzi dziadunio. Wokół dziadunia siedzą wnuczęta i słuchają jego historii:
- Jak byłem młody, pojechałem na safari. Niestety, zepsuł mi sie samochód. Wziąłem strzelbę i zacząłem przemierzać sawannę pieszo. Nagle z wysokiej trawy wyskakuje na mnie lew. Mierzę do niego z karabinu, strzelam... Niestety karabin nie był nabity. No to ja zaczynam uciekać. Lew coraz bliżej. Dobiegam do wielkiego baobabu. Odwracam się, widzę, że lew jest coraz bliżej. Gdy był tak blisko, że widziałem jego ślepia, lew wyskoczył. Zesrałem się...
- Nic nie szkodzi dziadku - odpowiadają wnuczęta - każdy w takiej sytuacji by się zesrał.
- Nie, nie wtedy. Teraz się zesrałem.

hihhi... doobre
emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3458786 Napisano: 14.06.2010 07:50:50 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ten dzisiejszy PONIEDZIAŁEK, jakiś taki ciężki! zero power'a we mnie dziś. Ktoś kiedyś powiedział, że poniedziałki zawsze takie ciężkie...
Jak to dobrze, że jutro wtorek
0 0

katrin22

#3458528 Napisano: 14.06.2010 06:31:13 w skojarzenia
dawno wyginęły- dinozaury Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3457651 Napisano: 14.06.2010 01:55:34 w Wkurza mnie...
Ja też nic nie wygrywam, a już na wygraną na fb i fairy mogę zapomniec, nie udaje mi się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3452587 Napisano: 12.06.2010 04:04:00 w Wkurza mnie...
luskaaa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

luskaaa piękny masz avatarek emotka

taa. od razu mi lepiej
emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3452536 Napisano: 12.06.2010 03:31:55 w Wkurza mnie...
luskaaa piękny masz avatarek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3452530 Napisano: 12.06.2010 03:29:41 w Wkurza mnie...
Też jestem za spokojem na forum, ale strasznie nie lubię jak ktoś jest uszczypliwy- myśląc, że jest cwany i wzbudzi tym czyjś podziw, dlatego również czasem uszczypnę, ale tylko w zamian!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3451813 Napisano: 12.06.2010 09:13:49 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a mnie wkurza ten upał emotka
wolę 10 stopni mniej!!!!!!

byle do jutra,ma być chłodniej emotka

OOby, bo upał nie do wytrzymania Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3451549 Napisano: 12.06.2010 05:56:24 w Wkurza mnie...
Czytaj uważnie niiika, ja pierwsza z krynią nie zaczęłam, ona dodaje jakieś uszczypliwe komenty pod moimi, bo czyta bez zrozumienia.
0 0

katrin22

#3450989 Napisano: 11.06.2010 07:22:27 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

krynia napisał(a):

do jamnika mu daleko!
a zamiast się wkurzać, warto czasem zmienić punkt widzenia

to jest dopiero ewolucja myślowa emotka

masz z czymś problem ?

tak mam, z osobą o nicku krynia, która się wszędzie wtrynia emotka emotka emotka
puste posty nabija i tym czymś ludzi w te upały dobija emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3449318 Napisano: 11.06.2010 08:30:44 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

aneti napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

jest 8 i już 25 stopni w cieniu emotka

padało - źle, pogoda - źle emotka

może być pogoda, ale nie aż tak upalnie emotka echh.. też nie lubię upałów

U mnie już kilka dni podchodzi do 36 w cieniu, duchota jak na burzę. POnoć ta tropikalna pogoda może doprowadzić do różnych trąb powietrznych... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3449309 Napisano: 11.06.2010 08:26:54 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

do jamnika mu daleko!
a zamiast się wkurzać, warto czasem zmienić punkt widzenia

to jest dopiero ewolucja myślowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3448159 Napisano: 10.06.2010 07:21:39 w Wkurza mnie...
bmacieja napisał(a):

malutka456 napisał(a):

właśnie wróciliśmy od weterynarza, który musiał uśpić naszą kotkę emotka długo walczyła i nie chciała zasnąć <beczy>

emotka emotka

Trzymaj się
0 0

katrin22

#3448152 Napisano: 10.06.2010 07:20:40 w Wkurza mnie...
krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

moniaainom napisał(a):

barszcz napisał(a):

krynia napisał(a):

tedance napisał(a):

kasiaw1431 napisał(a):

krynia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

krynia napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

jestem tak wściekła, ze mówić nie mogę to chociaż napiszę, jest 15.15 właśnie przestało padać, padało ok 15 min bardzo intensywnie
ok 12 było włamanie w moim domu, przed sekundą pojawiła sie policja i pan stwierdził ze szkoda ale przez ten deszcz to śladów sie z zewnętrznych drzwi nie zbierze,
no pewnie, a przez 3 godziny nie mozna było tego zrobić tylko dopiero po deszczu,
teraz policjant przepytuje mojego męża w kuchni, uprzedza go o konsekwencjach nieprawdziwych zeznań itp-wiem że taka procedura i tak jestem wściekła!!! emotka

ale przecież odcisków podobno nie usunie nawet detergent! a co dopiero deszcz..
pyłki owszem, ale przecież na pewno zostały jakieś inne ślady, a ten policjant to jakaś du..pa skoro mówi, że już po śladach
emotka emotka

on nie powiedział, że już po śladach tylko że to wszystko utrudni i kiepsko teraz będzie, ciągle jednak jeszcze coś robi,
jest jednak dobra strona tej sytuacji-sąsiad, dzięki niemu mam dom w jednym kawałku,

ja tam żadnym organom ścigania już nigdy w życiu nie uwierzę !!!
przed dwoma laty miałam aferę z przesyłką kurierską - cyfrówka za 7 stów mi przepadła!
kurier twierdził, że dał komuś z sąsiadów, ale nie potrafił uściślić komu; sąsiedzi nie przyznawali się do winy
i tak w koło macieju !
wszystko jednak wskazywało na kuriera, bo namawiał sąsiadów do mataczenia- mieli mówić, że przyjęli paczkę i ją mi przekazali i że to ja coś kombinuję... Słowem kabaret !
Podałam więc policji sprawcę praktycznie na tacy - miałam świadków, SMS-y, nagrania rozmów telefonicznych

I po kilku miesiącach odmówili wszczęcia postępowania, bo do chwili odebrania przesyłki to nie ja byłam właścicielką aparatu... Paranoja!

krew mogłaby człowieka zalać, ale wcześniej kurier (zapewne obawiając się konsekwencji) dostarczył mi sprzęt tej samej marki, tylko bez gwarancji i papierów z agencji

mogłam przypuszczać, że to ten sam aparat, bo za dużo było kręceń i kombinowania

policja ani prokuratura w niczym mi jednak nie pomogły i tylko moja własna determinacja pozwoliła mi wyjść cało z opresji

krynia nagranie rozmów telefonicznym nie jest żadnym dowodem, ba żeby została dana osoba nagrana musi wyrazić na to zgode
czarnygreg współczuje, ale dobra rada pilnuj policji jak się da , pilnuj żeby wszystko dokładnie notowali pozniej popros o kopie zabezpiecz się jak możesz coś wiem o tym emotka

każdy ma jakieś swoje doświadczenia życiowe

mnie policja nie pomogła i gościowi się upiekło
może kantować następne potencjalne ofiary

i to mnie właśnie wkurza

a policji nigdy nie upilnujesz

do mnie jak włamali się w listopadzie zebrali odcisków sporo i niestety nie wysłali do ekspertyzy bo komenda nie miała pieniędzy i po miesiącu oczywiście umozyli śledztwo a z mieszkania troche wynieśli

Na biednego nie trafili emotka

MOŻE JESTEM ZBYT KRÓTKO NA FORUM, ALE JA BYM, SOBIE NIE POZWOLIŁA NA TEGO TYPU KOMENTARZE w tak drażliwym temacie.

Jesteś jasnowidzem, ze wiesz komu się przelewa i kogo mogą bezkarnie szabrować ?!

Oby na Ciebie nie trafiło...

Popieram Cię Krynia,ale na zawiść i bezduszność nie ma lekarstwa!!!:(Prawda Tedance?)

Jak dla mnie, trochę przesadzacie. Zawiść i bezduszność? Ludzie, skąd w was tyle negatywnych emocji? Wystarczy napisać, że nie było to zbyt miłe, ale zawistne i bezduszne? Bez przesady... Ty zapewne z tych, którzy wszędzie widzą zazdrość emotka

Dzięki emotka
Gwoli wyjaśnienia, bo widzę, że niektórzy za bardzo się wczuli emotka Po pierwsze, mój komentarz NIE ODNOSIŁ się do sytuacji czarnygreg tylko do osoby, która umieściła swój post przed moim. I nadal uważam, że na biednego nie trafili i nie trzeba być co do tego jasnowidzem emotka
I możecie nadal produkować się na komentarze odnośnie mnie, jeśli macie na to aż tak wielką ochotę, ale o wiele bardziej produktywnym zajęciem będzie np. uporządkowanie tych stosów, które wam w zlewie rosną emotka Żegnam.

więc trzeba było wyciąć tylko ten jeden komentarz, a nie dolewać oliwy do ognia

a stosów w zlewie na forum raczej nie uświadczysz...
od czego te wygrane zmywareczki?

Ja nie mam zmywarki i nie mam również stosu w zlewie emotka
Zmywarka od syfu nie uchroni.
Schludnym trzeba się urodzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3448138 Napisano: 10.06.2010 07:17:56 w Wkurza mnie...
...że przed ciężkimi dniami mam w żołądku próżnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3447002 Napisano: 10.06.2010 12:12:33 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie upał, zaraz zdechnę..... Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3445521 Napisano: 09.06.2010 08:17:32 w Wkurza mnie...
chmurka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

&#224; propos starych bab...byłam przedwczoraj z chorym kotkiem u weterynarza i oczywiście płakałam, bo kicia tak bardzo chce żyć, ale choroba ją powoli wyniszcza, no i wychodząc od niego chlipałam sobie niosąc kota i jakaś wiedźma do mnie z uśmiechem na twarzy żeby za jakimś kotem tak ryczeć i jeszcze coś marudziła.... miała szczęście, że byłam zajęta kotem i nie powiedziałem jej co myślę o niej emotka emotka emotka emotka

emotka emotka

stara franca emotka jak mnie takie babsztyle wnerwiają Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3441210 Napisano: 08.06.2010 09:57:50 w Nasze kochane zwierzątka
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

monia86 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

monia86 napisał(a):

Ja mam moją kochaną kicię, która jest właściwie moją najlepszą przyjaciółką. Ogólnie jest strasznym urwisem, wszędzie jej pełno, włazi tam gdzie nie trzeba i wszystko mi psuje, ale jak płaczę czy jest mi smutno, podchodzi do mnie, przytuli się, pomruczy. Jak brzuch mnie bolał to się położyła obok mnie i polepszyło mi się.. No i jest najwierniejszą przyjaciółką jaką kiedykolwiek miałam emotka

u mnie jest tak samo - mam przekochaną koteczkę emotka

No kotki są najlepsze emotka

Ja tam wolę psy, koty to cwane pchlarze emotka

i zaraz mnie kocie mamy zbesztają emotka

ja Cię nie zbesztam, bynajmniej..., chociaż koty uwielbiam ponad wszystkie stwory tego świata! a szczególnie - te z Kałasznikowem (co widać na załączonym avatarku) emotka
psy też kochane są, to fakt!
choć - moim skromnym zdaniem - nie aż tak emotka emotka

Z kałasznikowem są najlepsze emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3441207 Napisano: 08.06.2010 09:57:06 w Nasze kochane zwierzątka
chmurka napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

monia86 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

monia86 napisał(a):

Ja mam moją kochaną kicię, która jest właściwie moją najlepszą przyjaciółką. Ogólnie jest strasznym urwisem, wszędzie jej pełno, włazi tam gdzie nie trzeba i wszystko mi psuje, ale jak płaczę czy jest mi smutno, podchodzi do mnie, przytuli się, pomruczy. Jak brzuch mnie bolał to się położyła obok mnie i polepszyło mi się.. No i jest najwierniejszą przyjaciółką jaką kiedykolwiek miałam emotka

u mnie jest tak samo - mam przekochaną koteczkę emotka

No kotki są najlepsze emotka

Ja tam wolę psy, koty to cwane pchlarze emotka

i zaraz mnie kocie mamy zbesztają emotka

ja Cię nie zbesztam, bynajmniej..., chociaż koty uwielbiam ponad wszystkie stwory tego świata! a szczególnie - te z Kałasznikowem (co widać na załączonym avatarku) emotka
psy też kochane są, to fakt!
choć - moim skromnym zdaniem - nie aż tak emotka emotka

co wy tam wiecie emotka króliczki są najfajniejsze, bo to połącznie chrakteru psa i kota w jednym emotka

Mam królika miniaturkę- Tajsona, a raczej bratanica ma, a karmie i zmieniam mu podłoże oczywiscie ja emotka śmieszne są, ale czy są połączeniem kota i psa..... emotka no może i tak, jak się głębioej w to zagłębić
Wyświetl w wątku >>
0 0