Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#3557134 Napisano: 19.07.2010 02:27:34 w Wkurza mnie...
grancias napisał(a):

A mnie wkurzył potencjalny pracodawca! Dostalem wymarzona prace i bardzo dobrze platna. Zachodze podpisac umowe i mi mowia, ze jednak nie chca ze mna umowy podpisac ... Nie powiedzieli mi tego wprost, ale chodzilo im o to ze jestem niepełnosprawny. Posiadam stopień lekki niepełnosprawności, który praktycznie mnie nieogranicza ;/ Moge pracowac 8 godzin, nadgodziny tak samo moge miec - tylko ze za zgoda lekarza ;/ Urlop mam normalnie jak wszyscy ... No ale według nich to wieeelki problem ;/ JAWNA DYSKRYMINACJA!!! MYŚLAŁEM ŻE ICH TAM ROZNIOSÊ emotka

A to chamy emotka olej ich i nie przejmuj się!!! jeszcze nie jedną pracę będziesz miał.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3546834 Napisano: 14.07.2010 08:06:42 w Wkurza mnie...
mrufka napisał(a):

latający przed nosem centralnie ogromny komar, taki wiecie z dużymi nogami. okropny jest emotka

On nie gryzie ludzi emotka daj mu żyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3546739 Napisano: 14.07.2010 07:33:37 w Gratulacje! Dla wygranych!
toner5 napisał(a):

Oczywiście wielkie gratki dla wczorajszej bohaterki emotka Jopi, niech Cię felgi daleko poniosą emotka

Również przyłączam się do GRATULACJI dla JOPI
SZEROKIEJ DROGI koleżanko emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3535003 Napisano: 09.07.2010 08:35:17 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

kamisiek napisał(a):

dziś w nocy spod drzwi-mieszkam w bloku na IV p ukradli mi rowerek dla dziecka. synek się nacieszył 3 tygodnie, aż żal patrzeć na niego. jak bym dorwała złodzieja tego gnoja...... emotka emotka emotka

A to bydle !!!

To jest szczyt szczytów, jakbym takiego dorwała to...nie nawidzę złodziei.Eh, mi też 2 tygodnie temu ziornik na wode z buchneli i oczywiscie winnego nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3534069 Napisano: 09.07.2010 02:32:42 w Wkurza mnie...
Tak to już jest, że biednemu wiatr w oczy. ledwo sobie kupiłam starą astrę i już mam wgniecione drzwi...
ziolko nie mam świadków więc doopa blada.
Ten co mnie wyprzedzał, jest bogaty, miał autko za ponad 100 tyś,a ja mam 2 tyś warte.
Na razie będe jezdzić z takimi drzwiami, już widzę jak się sąsiedzi cieszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3533852 Napisano: 09.07.2010 01:07:19 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

Ja wczoraj miałam sytuacje z takim kolesiem. natury nie jestem lewopasowcem, ale jechałam sobie wczoraj A4 na Katowice.
Jeżdżę szybko, zawsze z CB Radiem włączonym ale wiadomo nowym mercedesem, można jeszcze szybciej > 150 km/h
Zjechałam na lewy pas,bo tirów na prawym mnóstwo. Cały czas patrzyłam w lusterka, czy komuś się nie spieszy i przyznaję się szczerze, że w którymś momencie się zamyśliłam i jechałam tak monotonnie tym lewym pasem, że nie spojrzałam.
Zorientowałam się dopiero jak imbecyl z tego mercedesa, wyprzedził mnie prawym pasem. Zajechał mi specjalnie drogę i jeszcze przede mną zahamował.

Myślałam, ze mnie rozniesie. Jak już mnie wyprzedzał, to podniosłam rękę, przeprosiłam, bo się zorientowałam, a tu koleś mi prosto przed maskę i po hamulcach.

Tyle co wczoraj wyzwisk poleciało, to chyba w całym swoim życiu tyle nie wypowiedziałam!!!!

PALANT emotka emotka emotka emotka

Ja też wczoraj się nawyzywałam...
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3533842 Napisano: 09.07.2010 01:05:03 w Wkurza mnie...
szunia napisał(a):

katrin22 napisał(a):

magic18girl napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A naj naj najbardziej mnie wkurza wczorajsza stłuczka nie z mojej winy!!! auto mam zmaskrowane, lecz nie było świadków.
Ja skręcłam w lewo(ale nie krzyżówka) a gośc za mną nie widział, że włączyłam kilometr wcześniej kierunek i akurat jak ja skręcałam, on zaczął mnie wyprzedzać i BUM!!!
On ma autokasco, ja nie mam niestety...
Mandaty nam policja podarowała, lecz ja nie z mojej winy mam auto do naprawy emotka
A ten bogaty ŚLEPY snob, sobie naprawi z autokasco.
Jedyne co mnie pociesza, że przywalił najnowszą A6( miesięczną) prosto z salonu w mojego Gratka.

skoro kilometr wcześniej wlączyłaś kierunkowskaz to sie nie dziwie bo mógł pomyśleć ze przez przypadek Ci sie włączył, bo nikt tak długo z włącząnym kierunkowskazem nie jezdzi:) ja też jak jeżdze i widze że komuś sie cos pomieszało i za długo jedzie z kierunkowskazem to go wyprzedzam bo przeciez nie bede jechała za nim az do samego domu emotka

Z tym kilometrem to sarkazm, po prostu włączyłam go dużo wcześniej, ale ten facet nie patrzył, że mam włączony i zwalaniam, żeby skręcić i zaczął mnie wyprzedzać.
Głupia sprawa,bo on mógł nie widzieć, bo nie patrzył(bogaty gach w czarnych okularach), a ja mam teraz zszargane nerwy, bo autko do remontu i teraz paniczny strach.

no ale jeśli facet przyznał, że z jego winy, to dostaniesz kasę z OC

chyba że facet się wypiera i mówi, że nie miałaś właczonego kierunkowskazu..

on sie nie przyznaje, mowi ze w ostatniej chwili ja wlaczylam, co jest nie prawdą!!!ale nie mam swiadkow ze wlaczylam szybciej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3533821 Napisano: 09.07.2010 01:01:07 w Wkurza mnie...
polec napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A naj naj najbardziej mnie wkurza wczorajsza stłuczka nie z mojej winy!!! auto mam zmaskrowane, lecz nie było świadków.
Ja skręcłam w lewo(ale nie krzyżówka) a gośc za mną nie widział, że włączyłam kilometr wcześniej kierunek i akurat jak ja skręcałam, on zaczął mnie wyprzedzać i BUM!!!
Mandaty nam policja podarowała, lecz ja nie z mojej winy mam auto do naprawy emotka
Jedyne co mnie pociesza, że przywalił najnowszą A6( miesięczną) prosto z salonu w mojego Gratka.

TO BYŁA JEGO WINA
Walcz, idź na policje!!!!

Mój mąż miał identyczną sytuację i On zrobił dokładnie to samo co ten koleś Tobie, tyle tylko, że mój mąż już dawno wyprzedzał jak się facetowi przypomniało, że chce skręcić w lewo i mimo, że kilkoro naszych przyjaciół POLICJANTÓW z kryminalnego i z drogówki, powiedziało, że to wina skręcającego i mąż nie przyjął mandatu, to sąd orzekł jego winę, choć biegły stwierdził, że nie ma możliwość orzec czyja była wina na 100%
niestety padło na nas...

ale długo to trwało itd.

Ten facet co mnie wyprzedzał jest z Czech, wyglądał na jakiegoś prezesa po 60- tce, cwaniak i wulgarny snob, a ja biedna, starym gratem, wartym 2 tys. nic nie zdziałam, nie opłaca mi sie walczyć, zresztą nie mam na niego namiarów.
Na drzwi pojdzie mi 200zl, choc jechalam z godnie z przepisami,a moglam kur.... jechac srodkiem i skrecic w lewo to wtedy nie mialby mnie jak wyprzedzac. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3533796 Napisano: 09.07.2010 12:55:44 w Wkurza mnie...
magic18girl napisał(a):

katrin22 napisał(a):

skoro kilometr wcześniej wlączyłaś kierunkowskaz to sie nie dziwie bo mógł pomyśleć ze przez przypadek Ci sie włączył, bo nikt tak długo z włącząnym kierunkowskazem nie jezdzi:) ja też jak jeżdze i widze że komuś sie cos pomieszało i za długo jedzie z kierunkowskazem to go wyprzedzam bo przeciez nie bede jechała za nim az do samego domu emotka

Z tym kilometrem to sarkazm, po prostu włączyłam go dużo wcześniej, ale ten facet nie patrzył, że mam włączony i zwalaniam, żeby skręcić i zaczął mnie wyprzedzać.
Głupia sprawa,bo on mógł nie widzieć, bo nie patrzył(bogaty gach w czarnych okularach), a ja mam teraz zszargane nerwy, bo autko do remontu i teraz paniczny strach. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3533778 Napisano: 09.07.2010 12:52:38 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

no ale Ty naprawisz z jego ubezpieczenia jeśli to nie Twoja wina była emotka

Tak, jakbym wygrała sprawę w sądzie...
a poza tym ten facet mieszka w Czechach i tam ma ubezp. więc nawet jak coś to nie opłacałoby mi się jezdzić do Czech na naprawę.
eh,to zycie... Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3533609 Napisano: 09.07.2010 12:13:46 w Wkurza mnie...
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3533530 Napisano: 09.07.2010 11:58:11 w Wkurza mnie...
Ja sie odrazu rozłączam, bo szkoda czasu na tłumaczenia, że nie chcę. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3528217 Napisano: 07.07.2010 08:21:52 w GFK
manius napisał(a):

zarejestrowalem sie na stronie klubu gfk ale nie mam do wypelnienia zadnej ankiety(badania), jak zdobywa sie te punkty?

Poczekaj na maila, tam dostaniesz przekierowanie na ankietę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3518899 Napisano: 04.07.2010 08:12:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
yaro2004 napisał(a):

A mnie sie nie podoba atmosfera na forum, donosicielstwo, brak dystansu do konkursów i nieprzyzwoite i bezsensowne ataki na niektóre osoby na forum, kłótnie itp. Ekonki spadaja na psy emotka

Podpisuję się, ale są tez fajne osóbki emotka
a najbardziej wkurza mnie, że osoby które sa tu od np. miesiąca, mają po kilkaset postów i zaraz piszą prośby o kliki wszędzie, gdzie by się nie weszło, a i nie podobają mi się dyskusje na MDW, typu:
- skąd to dostałaś?
- z jakiego konka?
- ojej, a tego konka nie było w bazie( jakby to było wielkie przestępstwo)
- gratulacje!!!(po kilka stron gratulacji,a potem podziękowania)

APELUJÊ:
PYTANIA i GRATULACJE piszcie w przeznaczonych do tego topów lub na PW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3518238 Napisano: 04.07.2010 03:56:05 w Wkurza mnie...
ilonar2301 napisał(a):

dawidekk napisał(a):

finessa napisał(a):

piekielna napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Wkurza mnie że ktoś wykorzystał mój mail do głosowania bez mojej zgody, chciałem zagłosować jednej osobie na bobofruta(jeszcze nikomu tam nie głosowałem) a tu Przepraszamy. W bazie znajduje się głos oddany przez użytkownika o podanym adresie e-mail, który nie został jeszcze aktywowany. emotka bezczelne emotka

Tak więc musiałeś gdzieś komuś e-mail podać. Ludzie są perfidni, nie warto nikomu ufać, mój e-mail to już w ogóle zniknął o_O, a był taki fajny.

Słuchaj niekoniecznie ktoś na bobofrucie jest tak, że na kogokolwiek oddasz głos i zapomnisz potwierdzić (mimo że e-mail nie doszedł) to na drugą osobę (nawet jeśli to inny użytkownik) zagłosować nie możesz (musisz potwierdzić ten poprzedni oddany głos) emotka
Chyba, że nikomu nie głosowałeś w tym konkursie jeszcze to wtedy być może ktoś tak zrobił emotka

No właśnie nikomu nie głosowałem. W mailu mam:
Głosujesz właśnie na zestwa zdjęć konkursowych autorstwa , które podejrzeć możesz tutaj

I na ten nick(taki sam ma osoba z forum) na pewno nie głosowałem.

Zabawne, ale wiąże się to na pewno z pewnym konkursem, gdzie później organizator wysłał jakiś spam z całą bazą mailową( wielu userów z e-konków tam było). Mi później ktoś( nie napiszę kto) spamował na maila z prośbą o głosy. emotka Więc może ktoś wpadł na pomysł, żeby wszystkie maile użyć w ten sposób.

Do mnie też przyszedł jakiś mail testowy z całą bazą adresów mailowych
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3515858 Napisano: 03.07.2010 12:44:32 w GFK
ivisia napisał(a):

martul napisał(a):

Stacje benzynowe
emotka zaznaczyłam ze tankuje samochód raz w tyg i odpadałam emotka emotka

tato miał ankietę, zaznaczył: kilka razy w tyg i ...10 pkt emotka

ja dałam kilka razy w tygodniu i przeszłam,
a ankieta dotyczy stacji BLISKA emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3515848 Napisano: 03.07.2010 12:38:47 w Wkurza mnie...
A mnie upał wkurza i, że z wieczornego spotkania na lecie kwiatów z bratem i bratową nici, i pojadziemy z mężulkiem sami, a w 4 zawsze weselej by było, już nawet poświęciłam się i miałam być kierowcą...eh, jak ja nie lubię jak ktoś zmienia zdanie tuż przed wyjazdem.
Za to teraz popijam sobie drinka i wyżalam się na forum, a potem gotowanie i jak to na kure domową przystało- sprzątanie.... Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

katrin22

#3502813 Napisano: 28.06.2010 09:55:13 w Wkurza mnie...
joka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Ja się trochę powkurzałam, ale już mi przeszło- Potyczki Jerry' ego Springera robią swoje emotka

emotka emotka z tym się zgodzę tylko nie którzy mówią że to na pokaz sama nie wiem emotka a wkurza mnie że się wcisnełam w misiaa chce mi się spać ale nie chce mi się wstać emotka

Hihi, też lubię Jerrego emotka umie rozgrzac przeciwników emotka ,a poprawa humoru przy tym show murowana emotka
Szkoda, że ja nie mam Zone reality,ani Zone club, tam sa najlepsze programy, zwłaszcza o rzeczach paranormalnych, uwielbiam je emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3502525 Napisano: 28.06.2010 08:14:21 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

bruce napisał(a):

edith napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Aha i wkurzyła mnie nachalna babka od jakichś maszynek za 9,99; tak mnie namawiała, a ja odmawiałam, a ona dalej i dalej, w końcu ona do mnie wyskoczyła z pytaniem, czemu ich nie chcę, bo to tylko 9,99,a ja do niej, że osoby z forum konkursowego przestrzegły mnie przed nimi emotka a ona, że forum konkursowe to nie jest wystarczająca odpowiedź, że mam się sama przekonać i zamówić. Chyba z 5 razy kulturalnie odmówiłam, aż w końcu podniosłam głos mówiąc:
- dziękuję bardzo, nie skorzystam, do widzenia!!!! emotka i rozłączyłam się.
Normalnie, kulturalnie się nie da, co za świat.

Po jej telefonie, jakoś dziwnie zaczęłam nucić tą piosnkę
http://www.youtub.../watch?v=gzACDJCfQvs i złość mi przeszła emotka

Do mnie ta sama kobieta chyba dzwoniła emotka I też mnie nachalnie namawiala ale się niedałam ale fakt ciężki kaliber emotka

a do mnie facet! spławiłam go słodko, samą swoją słodyczą, osładzając mu skutecznie caaaałe popołudnie.. emotka
na pewno już nie zadzwoni emotka

ja zawsze takim mówię: dziekuję, nie jestem zainteresowana i rozłączam się:)

I tak będę robić emotka bo inaczej się nie da. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0