Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to chamy olej ich i nie przejmuj się!!! jeszcze nie jedną pracę będziesz miał.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
On nie gryzie ludzi daj mu żyć Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również przyłączam się do GRATULACJI dla JOPI
SZEROKIEJ DROGI koleżanko Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest szczyt szczytów, jakbym takiego dorwała to...nie nawidzę złodziei.Eh, mi też 2 tygodnie temu ziornik na wode z buchneli i oczywiscie winnego nie ma Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko nie mam świadków więc doopa blada.
Ten co mnie wyprzedzał, jest bogaty, miał autko za ponad 100 tyś,a ja mam 2 tyś warte.
Na razie będe jezdzić z takimi drzwiami, już widzę jak się sąsiedzi cieszą Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też wczoraj się nawyzywałam...
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
on sie nie przyznaje, mowi ze w ostatniej chwili ja wlaczylam, co jest nie prawdą!!!ale nie mam swiadkow ze wlaczylam szybciej Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten facet co mnie wyprzedzał jest z Czech, wyglądał na jakiegoś prezesa po 60- tce, cwaniak i wulgarny snob, a ja biedna, starym gratem, wartym 2 tys. nic nie zdziałam, nie opłaca mi sie walczyć, zresztą nie mam na niego namiarów.
Na drzwi pojdzie mi 200zl, choc jechalam z godnie z przepisami,a moglam kur.... jechac srodkiem i skrecic w lewo to wtedy nie mialby mnie jak wyprzedzac. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tym kilometrem to sarkazm, po prostu włączyłam go dużo wcześniej, ale ten facet nie patrzył, że mam włączony i zwalaniam, żeby skręcić i zaczął mnie wyprzedzać.
Głupia sprawa,bo on mógł nie widzieć, bo nie patrzył(bogaty gach w czarnych okularach), a ja mam teraz zszargane nerwy, bo autko do remontu i teraz paniczny strach. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, jakbym wygrała sprawę w sądzie...
a poza tym ten facet mieszka w Czechach i tam ma ubezp. więc nawet jak coś to nie opłacałoby mi się jezdzić do Czech na naprawę.
eh,to zycie... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja skręcłam w lewo(ale nie krzyżówka) a gośc za mną nie widział, że włączyłam kilometr wcześniej kierunek i akurat jak ja skręcałam, on zaczął mnie wyprzedzać i BUM!!!
On ma autokasco, ja nie mam niestety...
Mandaty nam policja podarowała, lecz ja nie z mojej winy mam auto do naprawy
A ten bogaty ŚLEPY snob, sobie naprawi z autokasco.
Jedyne co mnie pociesza, że przywalił najnowszą A6( miesięczną) prosto z salonu w mojego Gratka.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczekaj na maila, tam dostaniesz przekierowanie na ankietę Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuję się, ale są tez fajne osóbki
a najbardziej wkurza mnie, że osoby które sa tu od np. miesiąca, mają po kilkaset postów i zaraz piszą prośby o kliki wszędzie, gdzie by się nie weszło, a i nie podobają mi się dyskusje na MDW, typu:
- skąd to dostałaś?
- z jakiego konka?
- ojej, a tego konka nie było w bazie( jakby to było wielkie przestępstwo)
- gratulacje!!!(po kilka stron gratulacji,a potem podziękowania)
APELUJÊ:
PYTANIA i GRATULACJE piszcie w przeznaczonych do tego topów lub na PW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie też przyszedł jakiś mail testowy z całą bazą adresów mailowych
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja dałam kilka razy w tygodniu i przeszłam,
a ankieta dotyczy stacji BLISKA Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to teraz popijam sobie drinka i wyżalam się na forum, a potem gotowanie i jak to na kure domową przystało- sprzątanie.... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi, też lubię Jerrego umie rozgrzac przeciwników ,a poprawa humoru przy tym show murowana
Szkoda, że ja nie mam Zone reality,ani Zone club, tam sa najlepsze programy, zwłaszcza o rzeczach paranormalnych, uwielbiam je Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tak będę robić bo inaczej się nie da. Wyświetl w wątku >>