Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#3591136 Napisano: 02.08.2010 07:23:02 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

katrin22 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

wqur..lam sie totalnie,nie wiem co za laska z forum jest swinia ,ze zdjecie mojej corki dodala do konkursu wlasnie dzisiaj i corka mi pisze o tym na gg emotka fakt ze 3 lata temu bralam udzial tym zdjeciem w konkursie ale zeby sciagac i dodawac do konkursow emotka http://demotywatory.pl/topka/procenty wlasnie pisze e maila do tego konkursu i bede zadac wyjasnien emotka emotka emotka

barbaro już chyba nie ma tego zdjęcia, bo żadnego dziecka już nie widzę.

tu nie chodzi o dziecko, tylko 3 lata wstecz..

teraz już jarzę Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3591129 Napisano: 02.08.2010 07:19:05 w Wkurza mnie...
barbara1910 napisał(a):

wqur..lam sie totalnie,nie wiem co za laska z forum jest swinia ,ze zdjecie mojej corki dodala do konkursu wlasnie dzisiaj i corka mi pisze o tym na gg emotka fakt ze 3 lata temu bralam udzial tym zdjeciem w konkursie ale zeby sciagac i dodawac do konkursow emotka http://demotywatory.pl/topka/procenty wlasnie pisze e maila do tego konkursu i bede zadac wyjasnien emotka emotka emotka

barbaro już chyba nie ma tego zdjęcia, bo żadnego dziecka już nie widzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3590639 Napisano: 02.08.2010 03:45:18 w Wkurza mnie...
finessa napisał(a):

marann napisał(a):

A mnie wkurzają organizatorzy konkursu MY DZIEWCZYNY, ileż można czekać na wyniki? emotka

Mnie też! Jak cholera jasna emotka emotka emotka emotka emotka emotka

wygrałam u niech kiedyś wirtualną nagrodę płytkę ATB i do dziś jest tylko wirtualna... Pisałam kilka razy i dałam sobie spokój.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3590252 Napisano: 02.08.2010 01:02:15 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

a skoro o docieraniu nagród mowa, to gdzie jest mój klikier? jeden, jedyny chciałam, wszyscy już dostali tylko ja nie!

Ja akurat dostałam, nawet szybko doszło, ale do niczego mi to się jeszcze nie przydało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3590242 Napisano: 02.08.2010 12:59:32 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

wkurza mnie, że czekam na puszczeczkę z La Roche... i chyba wszyscy z forum juz dostali a ja nadal czekam.
Mam pytanie do tych co dostali, co tam fdajnego jest w tej puszce, jakie kosmetyki??

Ja zamówiłam na siebie i na męza i na mnie przyszły 2 na męża jedna.Mają bałagan:)

To może do nich napiszę, czy wysyłają jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3590234 Napisano: 02.08.2010 12:56:08 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że czekam na puszczeczkę z La Roche... i chyba wszyscy z forum juz dostali a ja nadal czekam.
Mam pytanie do tych co dostali, co tam fdajnego jest w tej puszce, jakie kosmetyki?? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3589007 Napisano: 01.08.2010 11:27:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie pech który mnie dopadł ostatnio,a dokładnie wczoraj, jak to mnie sąsiadka pochwaliła jak to niby rzekomo pieknie wyglądam (co jest guzik prawdą), wiedźma jedna.
Piekłam W-Z i wyszła mi jedna wielka podeszwa, ale wnie poddałam się i upiekłam biszkopt- przypalił się i oklapł, ale dał się przekroić. Zrobiłam masę i się ścieła. Zaglądając do piekarnika gazowego za bardzo się schyliłam i sobie rzęsey przyfajczyłam(nad tym najbardziej ubolewam, ale wyczytałam,że odrastają, teraz mam tak pomalowane tuszem, że nikt się nie kapnął, że sa troszkę krótsze) ina koniec, spadła mi blacha z goracym biszkoptem i przypaliłam dywanik w kuchni, ale nie poddałam się dziś każdy objadał sie moim nieszczęśnym ciastem, już dawno nie miałam takiego pecha. A jak spotkam sąsiadkę to...
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3588998 Napisano: 01.08.2010 11:15:54 w Żegnamy zmarłych
Rok temu zginął w wypadku przy pracy mój ojciec. Nie mieszkał i nie utrzymywał z nami kontaktu ponad 10 lat (ja tez i rodzina moja juz nie chcieliśmy z nim miec nic wspólnego- złe wspomnienia), miał swoje inne zycie, inną kobietę, chyba był szczęśliwy...
Smutne jest to, że odszedł w niegodzie ze swoimi dziećmi i byłą żoną, a moja mamą emotka ale wszyscy mu wybaczyliśmy, mam nadzieję, że światłość wiekuista mu świeci...

(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

katrin22

#3585788 Napisano: 31.07.2010 12:24:23 w Wkurza mnie...
snupy3 napisał(a):

Specjalnie dla wkurzających się, sposób na ukojenie nerwów (wyszukane na innym forum):

Wyobraź sobie siebie nad strumieniem.

Ptaki ćwierkają w rześkim, górskim powietrzu.

Nic Cię nie rozprasza.

Jestes całkowicie oddzielony od tego, co nazywamy światem zewnętrznym.

Cichy dżwięk wody z oddalonego wodospadu spada łagodną kaskadą.

Woda w strumieniu jest idealnie przejrzysta.

Bez trudu dostrzegasz twarz osoby, którą trzymasz pod wodą ...

hahahaha, na prawde pomoglo Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3585781 Napisano: 31.07.2010 12:22:13 w Wkurza mnie...
zyziak napisał(a):

Wkurza mnie wczoraj dostarczyli mi skutery z Nałęczowianki
a jeden za nic nie chce odpalić emotka emotka emotka

Nie narzekaj, dostałeś 2 skutery i jeszcze masz wonty emotka pewnie jest gwarancja albo jakiś mechanik w poblizu.
Niektórzy są próżni jak... Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3573725 Napisano: 27.07.2010 11:26:58 w Wkurza mnie...
zwierzak napisał(a):

Wkurza mnie mój ból głowy emotka i,że nic na niego nie działa!Cały dzień kręci mi się w głowie emotka nie wiem co mi jest:(I ta deszczowa pogoda jest do kitu, a do tego nagrody omijają mnie szeeeeerokim łukiem emotka

Miałam niedawno to samo, świat mi wirował.
Samo mi po kilku dniach przeszło, ponoć to migrena na zmianę pogody Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3573687 Napisano: 27.07.2010 11:15:14 w Zostań testerem.
Wczoraj miałam ankietę o farbach i ankietę o portalach społecznościowych i znów trzeba oświadczenie wysłać emotka przecież już wysyłałam!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3565661 Napisano: 22.07.2010 08:27:37 w skojarzenia
marzenia- żyć długo i szczęśliwie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3562594 Napisano: 21.07.2010 04:02:30 w dzis mam urodzinki
beata82roksana82 napisał(a):

co prawda nie ja ale moja córka kończy dziś 7 lat:).....jak ten czas szybko leci....od września już do szkoły .....szok....

naj, naj, najlepszego dla córci!!!!
góry słodyczy, szóstek w szkole, słonecznych dni emotka i duzio zdrówka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3561960 Napisano: 21.07.2010 11:22:30 w GFK
kalafek napisał(a):

jak odpowiadac w ankiecie za 92 pkt o zakupach w necie kto podpowie??

zaznacz, że Ty robisz zakupy,i że najczęściej przez net. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3561094 Napisano: 20.07.2010 10:28:26 w GFK
azaflora napisał(a):

manius napisał(a):

youth4 napisał(a):

azaflora napisał(a):

Ankieta n.t. zakupów w internecie + 92 pkt.

i u mnie + 92 pkt.

i u mnie +92:)
czy na te pytania z ankiet najlepiej odpowiadac tak zeby im pasowalo czy tak jak sami myslimy, tzn. na jakiej podstawie oni okreslaja czy dac max punktów czy tylko 10?

Chyba decyduje odpowiedź na pierwsze pytanie np. kto decyduje o zakupach - jeśli odpowiesz np. inny członek rodziny - to dadzą 10 pkt na pocieszenie, bo skoro nie decydujesz to Twoje dalsze odpowiedzi już ich nie interesują.

I u mnie, w końcu mogę kartę za 50 zł zamówić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3561092 Napisano: 20.07.2010 10:26:43 w Wkurza mnie...
majabobas napisał(a):

wkurza mnie ,,,,,,,,aż siem poryczałam z bezsilności...moja młoda jak to Maja brykała wieczorkiem po kąpieli przekopała łazienkę kuchnie wlazła do starszej pobuszowała.....tuli tuli eueu a tu nagle jak zaczęla wymiotować a siem dusić no szok przeżyłam kurde szok .....wrzuciłam do wanny pol pokoju z .... pszytuliłam...zasneła jutro siem okarze co to za dziabelstwooo

yyy, chyba przeżywasz szok, bo ciężko zrozumieć co napisałaś... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3561085 Napisano: 20.07.2010 10:23:54 w Wkurza mnie...
moniaainom napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A mnie wkurza, że miałam jechać do Niemiec na miesiąc do pracy jako opiekunka, wszystko już było załatwione, wszystkim się pochwaliłam, że jak wrócę to kupię sobie zmywarkę do nowego domku, a tu dziś się dowiaduję, że klapa, nie wyszło emotka emotka i po co się już wszystkim chwaliłam emotka
Eh, ciężko o pracę w moich okolicach...

Oj, jak tylko słyszę o pracy sezonowej, to mnie łamie. Co roku wyjeżdżałam do Niemiec jako barmanka na całe wakacje i zawsze przez pierwszy miesiąc byłam zagubiona jak nigdy. Owszem, wracało się z pełnym portfelem, ale łatwo nie było. Ile ja się nawkurzałam za tym barem, a ile wytęskniłam za Polską... Chyba granie w konkursach kosztuje mnie mniej nerwów emotka Życzę zatem nowej zmywareczki emotka

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3561082 Napisano: 20.07.2010 10:23:11 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A mnie wkurza, że miałam jechać do Niemiec na miesiąc do pracy jako opiekunka, wszystko już było załatwione, wszystkim się pochwaliłam, że jak wrócę to kupię sobie zmywarkę do nowego domku, a tu dziś się dowiaduję, że klapa, nie wyszło emotka emotka i po co się już wszystkim chwaliłam emotka
Eh, ciężko o pracę w moich okolicach...

emotka zmywarke po prostu wygrasz emotka i będziesz miała na pocieszenie

w temacie ogromniaście wkurza mnie spamowanie na pw zwłaszcza prośby o głosowanie konkurencji bo ja chce tą nagrode emotka emotka

A kto wie, może wygram emotka
a co do spamowania, ja ignoruję, odrazu usuwam i nawet nie czytam, jak w temacie jest PROŚBA albo inne teksty dotyczące klików.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3560676 Napisano: 20.07.2010 08:32:37 w Wkurza mnie...
Eh, ciężko o pracę w moich okolicach... Wyświetl w wątku >>
0 0