Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz już jarzę Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barbaro już chyba nie ma tego zdjęcia, bo żadnego dziecka już nie widzę. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wygrałam u niech kiedyś wirtualną nagrodę płytkę ATB i do dziś jest tylko wirtualna... Pisałam kilka razy i dałam sobie spokój.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja akurat dostałam, nawet szybko doszło, ale do niczego mi to się jeszcze nie przydało Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może do nich napiszę, czy wysyłają jeszcze. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam pytanie do tych co dostali, co tam fdajnego jest w tej puszce, jakie kosmetyki?? Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piekłam W-Z i wyszła mi jedna wielka podeszwa, ale wnie poddałam się i upiekłam biszkopt- przypalił się i oklapł, ale dał się przekroić. Zrobiłam masę i się ścieła. Zaglądając do piekarnika gazowego za bardzo się schyliłam i sobie rzęsey przyfajczyłam(nad tym najbardziej ubolewam, ale wyczytałam,że odrastają, teraz mam tak pomalowane tuszem, że nikt się nie kapnął, że sa troszkę krótsze) ina koniec, spadła mi blacha z goracym biszkoptem i przypaliłam dywanik w kuchni, ale nie poddałam się dziś każdy objadał sie moim nieszczęśnym ciastem, już dawno nie miałam takiego pecha. A jak spotkam sąsiadkę to...
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Smutne jest to, że odszedł w niegodzie ze swoimi dziećmi i byłą żoną, a moja mamą ale wszyscy mu wybaczyliśmy, mam nadzieję, że światłość wiekuista mu świeci...
(*) Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hahahaha, na prawde pomoglo Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie narzekaj, dostałeś 2 skutery i jeszcze masz wonty pewnie jest gwarancja albo jakiś mechanik w poblizu.
Niektórzy są próżni jak... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam niedawno to samo, świat mi wirował.
Samo mi po kilku dniach przeszło, ponoć to migrena na zmianę pogody Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naj, naj, najlepszego dla córci!!!!
góry słodyczy, szóstek w szkole, słonecznych dni i duzio zdrówka Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaznacz, że Ty robisz zakupy,i że najczęściej przez net. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie, w końcu mogę kartę za 50 zł zamówić Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yyy, chyba przeżywasz szok, bo ciężko zrozumieć co napisałaś... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kto wie, może wygram
a co do spamowania, ja ignoruję, odrazu usuwam i nawet nie czytam, jak w temacie jest PROŚBA albo inne teksty dotyczące klików.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh, ciężko o pracę w moich okolicach... Wyświetl w wątku >>