Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślałam, że każdy jak ja gra dla relaksu a nie na poważnie, farmerzy się znaleźli Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ostatnio nie mogłam się zalogować na swoje konto na allegro, już mi się gorąco robiło, aż udało mi się nowe hasło utworzyć i się zalogowałam, nie wiem o co biega , nikt nie zna mojego hasła,a tu taka niespodzianka, grunt, że mi się udało. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu chodzi o lizanie Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawet stare majtasy są w cenie Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Vega:
Tortilla najlepsza jest właśnie bez mięsa!
Obędzie sie też bez warzyw, one też mają prawo do życia,
placki też są zbędne, wiecie jak ziarna kukurydzy cierpią, kiedy są tarte na mąkę?
Ja słyszę ich krzyk po nocach.
Ja i moi przyjaciele jemy tylko to co spadnie z drzewa!
Jeśli tego zabraknie zawsze możecie żywić sie energią kosmiczną,
jak na przykład nasz wspaniały wokalista Stachursky.
Puding z cząstek o wysokiej energii jest naprawdę doskonały.
Wiecie, ze wielki zderzacz hadronów to po prostu doświadczenie kulinarne?
Każda istota, w tym także rośliny mają swoje prawo do życia nadane im przez Stwórcę, nie nam decydować kiedy ten żywot się zakończy.
Naszą Matkę i karmicielkę Ziemię już obróciliśmy w perzynę, a żyjemy tu ledwie chwilkę, zastanówcie się co zostawicie waszym dzieciom, wnukom, i ich wnukom.
Brudną, dogorywającą, planetę, na której nie ma czym oddychać.
Powietrze będziecie kupować u spekulantów za niebotyczne ceny a niebo będzie czarne jak smoła.
Piekła nie ma, sami sobie je budujecie!
Pokój Wam
a pod spodem ktoś napisał :
Vega- zmień lekarza
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OOOO tak, biedni nauczyciele, ich nikt nigdy nie rozumie, za marne grosze użerają się z rozwydrzoną młodzieżą Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się z Frezją !!! Ja też nigdy na nikogo nie kablowałam, nawet mi to przez myśl nie przyszło, bo jak przysłowie mówi: Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe!
Ludzie zamiast olewać i podchodzić do konkursów z dystansem to żyją życiem wirtualnym.
A co to próśb o kliki, nowi użytkownicy są narażeni na atak próśb również od nowych użytkowników Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja niestety mam pecha do tego konkursu Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To masz rok na szaleństwa
potem już będą to szaleństwa kontrolowane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkiego naj naj naj najlepszego !!!
a przede wszystkiem niech w Twym młodym serduszku zawsze gości dużo MIŁOŚCI Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I u mnie to samo, a tak się cieszyłam, że ta ankieta aż za 250 pkt Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oglądałam!! a potem diabły mi się śniły
a dziś cieszę się, że popadało i aż przyjemniej się będzie spało, bo już tej duchoty dość mam!!
a i jeszcze sobie peeling zrobiłam Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sto latek!!! i wszystkiego czego sobie wymarzysz
20- tka fajny wiek, studia, randki i jeszcze fiu fiu w główce (czyli luzik). KORZYSTAJ!!!! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję jeszcze raz Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22