Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#3807151 Napisano: 25.10.2010 10:29:46 w Wkurza mnie...
No właśnie, i jak coś to powiem prawde, stłuczka byla, ale dogadlismy sie. A teraz czekam, bo odpisalam maila tej babce, ze szkody nie bylo, zobaczymy co dalej bedzie..

Qrwa taka sprawiedliwość, ktoś mi drzwi zmasakrował i jeszcze chce se swoje wyremontować z mojego ubezp.a burak miał autocasko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3807143 Napisano: 25.10.2010 10:24:26 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

a mnie wkurza klawiatura, zjada literki, chociaż wyczysciłm między literkami to coś się klei, tak to jest, jak się pożyczy laptopa siostrzenicy emotka emotka emotka

ja nie ryzykowałbym, bo to już może problem nie z samą klawiaturą

coś się klei, więc mogło dojść do zalania sprzętu a tu nie pomoże powierzchowne czyszczenie

oddaj sprzęt do serwisu - koszt czyszczenia od 50 zł emotka

toś mnie pocieszył...
emotka

ja kiedyś pokpiłem sprawę, bo łudziłem się, że udało się lapka osuszyć z coli emotka

przez jakiś czas był spokój, ale potem sprzęt diabli wzięli i trzeba było ponad 4 stówy zainwestować w naprawę emotka

przyczyną było właśnie lekkie zalanie na początku przejawiające się tylko problemami z klawiaturą emotka

moje klawisze też chyba z coli - pamiętam jak częstowałam małpe(siostrzenice)colą, bo od tej pory sie to dzieje emotka jutro ją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3807139 Napisano: 25.10.2010 10:21:41 w Wkurza mnie...
wsciekly- Twój nick odzwierciedla moje dzisiejsze odczucia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3807133 Napisano: 25.10.2010 10:20:24 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

a i jeszcze wkurza mnie, że po 3 miesiącach od stluczki nie z mojej winy przychodzi mężowi mail, że chcą kopii dokumentów od auta i prawojazdy prowadzącego- mnie, a sprawa wyglądała tak,że gość mi stuknął jak ja skręcałam w lewo a on w tym czasie zaczął mnie wyprzedzać, jego wina i wezwałam polije, a oni chcieli nam obydwojgu dac mandaty, nie zgodzilam sie, bo nie moja wina byla, ze facet ni widzial kierunkowskazu i doszlam do porozumienia ze se sama drzwi naprawie, a on z autocasko, bo nie miaam swiadkow ze wlaczylam kierunek i policjanci byli spoko, nie dali mandatow, powiedzieli- ns tu nie bylo i cóż tak to sie zakonczylo i teraz mail ze moja firma ubezp. chce dokumenty,a przeciez nigdzie nie jes odnotowane o wypadku, co ja mam teraz zrobic. Ten facet byl wstretnie bogaty, z Czech byl, ale Polak i teraz widac swiruje, a ja nie mam ochoty zeby mi znizka zleciala, co zrobic??????

najwidoczniej gość był cwany i to on wystąpił o odszkodowanie a teraz Twoja firma ubezpieczeniowa będzie egzekwowała swoje prawa emotka

no tak szmciarz zrobił, po 3 miechach, spisał moje numery rejestr. i doszedł do danych mojego męża, nawet jego maila. Ale nigdzie nie jest odnotowana ta stłuczka, policji teoretycznie nie było, nic nie podpisywalam a i tak ten cenzura chce zebm wyslala dokumenty i sie przyznala Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3807127 Napisano: 25.10.2010 10:17:13 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

a mnie wkurza klawiatura, zjada literki, chociaż wyczysciłm między literkami to coś się klei, tak to jest, jak się pożyczy laptopa siostrzenicy emotka emotka emotka

ja nie ryzykowałbym, bo to już może problem nie z samą klawiaturą

coś się klei, więc mogło dojść do zalania sprzętu a tu nie pomoże powierzchowne czyszczenie

oddaj sprzęt do serwisu - koszt czyszczenia od 50 zł emotka

toś mnie pocieszył...
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3807117 Napisano: 25.10.2010 10:12:44 w Wkurza mnie...
a i jeszcze wkurza mnie, że po 3 miesiącach od stluczki nie z mojej winy przychodzi mężowi mail, że chcą kopii dokumentów od auta i prawojazdy prowadzącego- mnie, a sprawa wyglądała tak,że gość mi stuknął jak ja skręcałam w lewo a on w tym czasie zaczął mnie wyprzedzać, jego wina i wezwałam polije, a oni chcieli nam obydwojgu dac mandaty, nie zgodzilam sie, bo nie moja wina byla, ze facet ni widzial kierunkowskazu i doszlam do porozumienia ze se sama drzwi naprawie, a on z autocasko, bo nie miaam swiadkow ze wlaczylam kierunek i policjanci byli spoko, nie dali mandatow, powiedzieli- ns tu nie bylo i cóż tak to sie zakonczylo i teraz mail ze moja firma ubezp. chce dokumenty,a przeciez nigdzie nie jes odnotowane o wypadku, co ja mam teraz zrobic. Ten facet byl wstretnie bogaty, z Czech byl, ale Polak i teraz widac swiruje, a ja nie mam ochoty zeby mi znizka zleciala, co zrobic?????? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3807101 Napisano: 25.10.2010 10:03:50 w Wkurza mnie...
Mam pytanko, czy w latopie są wyciągane klawisze? ratuuuunku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3807099 Napisano: 25.10.2010 10:02:41 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza klawiatura, zjada literki, chociaż wyczysciłm między literkami to coś się klei, tak to jest, jak się pożyczy laptopa siostrzenicy emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3806126 Napisano: 25.10.2010 03:15:19 w Pomocy!!!!
Kto podpowie jak wygrać maskarzloreal?? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3792375 Napisano: 19.10.2010 12:14:31 w GFK
joan napisał(a):

madzia34 napisał(a):

dzis u meza jakas za 30pkt ale trzebaby cos zainstalowac nie wyraziłam zgody i jest 10

U mnie też 10 pkt. - odmówiłam podania numeru PESEL...

i na profilu męża też taka, też nie wyraził zgody. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3792366 Napisano: 19.10.2010 12:11:59 w GFK
miałam o stacjach i liczba respondentów przekroczona, po raz 4 już chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3784323 Napisano: 15.10.2010 09:00:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie program na TVN TURBO, chyba drogówka ten facet co komentuje jest żenujący, ciekawe, czy on zawsze tak cudownie jeździ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3784321 Napisano: 15.10.2010 08:58:40 w Dziś cieszę się z.....
emilka1705 napisał(a):

amaretta1 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Aha zapomniałabym , najbardziej się cieszę, że mój kochany dziadzio, który ma 87 lat, po ciężkim zapaleniu płuc wraca jutro do domu!!!!!
Smutne jedynie to, że nie ma on sił nawet usiąść, ale nie ważne, umysł ma zdrowy i dalej potrafi sypać dowcipami. GRUNT ŻE ŻYJE emotka

No to życzenia zdrówka, zdrówka, zdrówka dla Dziadunia emotka Mój we wrześniu zdmuchiwał 90 świeczek na torcie i zastanawiał się, kiedy ten czas minął... emotka Ech, samo życie...

ja dziadzia nie mam juz:( ale mam za to 2 babcie:) ktore maja po 84lata. Jedna to taka typowa babcia maruda...
za to druga babcia rolnik... tyle lat a non stop drzewo rabie, w polu cos sobie kopie, pierozki robi, drozdzowki, chleb...
szkoda tylko ze tak daleko mieszka i ze tak malo sie widzimy...

dziękuję za życzenia dla dziadzia emotka
U mnie pierogi babci- niezastąpione emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3784300 Napisano: 15.10.2010 08:49:02 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
kinga1 napisał(a):

bruce napisał(a):

avatea napisał(a):

teściową (niestety) w pakiecie z mężem emotka

ja też, ale dorzucam jeszcze teścia...!!!
emotka emotka

to samo emotka

mam i ja a nie grałam o to emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3784296 Napisano: 15.10.2010 08:47:29 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
Może i nie na temat napiszę, bo w sumie tego nie wygrałam, ale dostałam na urodziny, a mianowicie od kochanej teściówki dostałam kwiatka w doniczce- bananowca,a ona doskonale wie, że ja nie lubię kwiatków, bo zapominam o podlewaniu itp i nie raz jej to mówiłam, że kwiaty to ja lubię cięte,a inne to ja wolę oglądać, a ona wielka ogrodniczka mi głupiego kwiatka dała, ale dbam o niego, żeby nie było emotka byle do wiosny przeżył! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3784290 Napisano: 15.10.2010 08:45:04 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
annaszura napisał(a):

Perfumy Yves Saint Laurent Opium męskie - zabójczo mocne - boli mnie od nich głowa. Mąż używał, ale nie zdzierżyłam i dałam teściowi. Niech teściowa wącha.

hehehe, ach te kochane synowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3781309 Napisano: 14.10.2010 07:26:57 w Dziś cieszę się z.....
Aha zapomniałabym , najbardziej się cieszę, że mój kochany dziadzio, który ma 87 lat, po ciężkim zapaleniu płuc wraca jutro do domu!!!!!
Smutne jedynie to, że nie ma on sił nawet usiąść, ale nie ważne, umysł ma zdrowy i dalej potrafi sypać dowcipami. GRUNT ŻE ŻYJE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3781263 Napisano: 14.10.2010 07:17:01 w Dziś cieszę się z.....
A mnie cieszy, że dałam wygrany szampon mojej niedobrej bratowej, a nóż nasze relacje staną się poprawne emotka
A najbardziej cieszy mnie, że wraz z mężem grodzimy naszą działeczkę nowymi pięknymi płotami emotka a może za 2 miesiące wprowadzimy się do nowego domku, mam dość meiszkania raz u mnie a raz u teściów, marzy mi się wspólna poranna kawa TYLKO z mężem, niedobrym, ale swoim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3781250 Napisano: 14.10.2010 07:14:09 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Cieszę się, że znaleźli nastolatkę, która topiła szczeniaki w rzece emotka
http://policyjni....pila_szczenieta.html

emotka biedna szczeniaki i zwyrodniała nastolatka emotka

Też cieszę się, że ją zidentyfikowano!!!!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3781240 Napisano: 14.10.2010 07:12:29 w Dziś cieszę się z.....
buka napisał(a):

a ja sie cieszę że mnie nikt nie zwyzywał że zgubiłam paragon

ciesze się że nie muszę się dziś wieszać ze zdołowana koleżanką (odroczyła wyrok)

cieszę się że nie dostałam histerii, nie zwariowałam, nie biegam z nożem by kogoś zamordować, że sąsiad dziś nie wierci udarem , że doprałam ukochaną bluzkę z jagód , że kisiel mam klarowny a nie mętny, że odważyłam się dziś na tym forum więcej napisać niż w ciągu 10 miesięcy łącznie.

takie przyziemne rzeczy a tak cieszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0