Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#3976319 Napisano: 19.12.2010 11:15:01 w Dziś cieszę się z.....
cieszę się, że za 3 dni będę w domku, odpoczywać, bo mam dość pracowania w obcym kraju!! nie ma to jak w biednej Polsce:) ale z najbliższymi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3968135 Napisano: 16.12.2010 04:26:59 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

malgorzatam napisał(a):

zaglosuj
http://wizaz.pl/a...wieta/aniolek-703668

to jakiś żart? Sprawdzasz ludzką cierpliwość przed Świętami? Czy masz problemy z komputerem (pytam poważnie)?

Może pomyliła wątki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3942763 Napisano: 08.12.2010 09:45:26 w Pomocy!!!!
mosia29 napisał(a):

Proszę o pomoc niewiele mi już brakuje do 100 poz emotka
Dziś koniec
Zagłosujcie jeśli możecie i mielibyście chęć mi pomóc emotka emotka

już:) Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3937995 Napisano: 07.12.2010 04:53:26 w Wkurza mnie...
lekkoatletka napisał(a):

pokłóciłam się z chłopakiem, nie zdałam egzaminu na prawo jazdy i chce mi się dziś płakać emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3918838 Napisano: 01.12.2010 04:38:47 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

avatea napisał(a):

Stało się. W obliczu tej wiadomości jestem zdruzgotana, załamałam się. Polsat pokaże w święta Kevin sam w domu. Dwa razy. emotka

A ja sie ciesze bardzoo emotka swieta bez Kevina to nie swieta emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ja tez tak myśl, co roku się z tego śmieję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3906617 Napisano: 27.11.2010 09:43:39 w Wkurza mnie...
monisia23 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

joan napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że wygrała ta mała dziewczynka? Bo nie mam polskich programów, ale sobie akurat kukam na niemiecką wersję - przeważnie pojawiają się tam ludzie rodem z zakładów dla obłąkanych, choć przed chwilą panienka malowała obraz piaskiem = fajne emotka

tez mam szwabskie tylko ... emotka

Dekoder, talerz i za granicę emotka ja tam mam emotka

ja tu tylko 3tyg jeszcze bede emotka na szczescie emotka
0 0

katrin22

#3906596 Napisano: 27.11.2010 09:36:53 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że wygrała ta mała dziewczynka? Bo nie mam polskich programów, ale sobie akurat kukam na niemiecką wersję - przeważnie pojawiają się tam ludzie rodem z zakładów dla obłąkanych, choć przed chwilą panienka malowała obraz piaskiem = fajne emotka

tez mam szwabskie tylko ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3886051 Napisano: 21.11.2010 06:12:38 w Żegnamy zmarłych
sylzab2294 napisał(a):

kubas1234 napisał(a):

Dziękuje za wsparcie, muszę się czymś zając, żeby o tym nie myśleć emotka

wiem co czujesz, bo z tego co tu widze nie jestesmy sami...
jest nas wielu, którym rodzice zbyt wcześnie odeszli...dziś śnił mi się mój tata...i chodzę jakoś do tyłu cały dzień..niby minęło juz 6 lat...a mi ciągle się wydaje, jakby to było wczoraj...brakuje mi go niesamowicie...a jeszcze ten sen...że on jest ze mną i żebym się o nic nie martwiła, bo wszystko się dobrze skończy...
ech beczeć mi się chce cały dzień....Miał tylko 55 lat....

mój rok temu zginął wwypadku miał 59 lat... Wyświetl w wątku >>
[*] 0

katrin22

#3886039 Napisano: 21.11.2010 06:10:40 w Żegnamy zmarłych
kubas1234 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kubas1234 napisał(a):

Wczoraj zmarła moja mama 2 dni po moich urodzinach emotka Miała tylko 50 lat emotka

Trzymaj się, musisz dać radę!!! emotka

To takie trudne żyć bez mamy, była moim najlepszym przyjacielem emotka nie wiem jak ja się pozbieram

łzy mi też płyną emotka Łatwo pocieszać kogoś, ale pocieszenie nie pomoże, jedynie czas pomoże i modlitwa. Ja jestem za granicą, byłam tu w Kościele i pomodlilam się za Twoją Mamę i za Ciebie. emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

katrin22

#3884728 Napisano: 21.11.2010 09:22:09 w Żegnamy zmarłych
kubas1234 napisał(a):

Wczoraj zmarła moja mama 2 dni po moich urodzinach emotka Miała tylko 50 lat emotka

Trzymaj się, musisz dać radę!!! emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

katrin22

#3884719 Napisano: 21.11.2010 09:18:41 w Wkurza mnie...
Wkura mnnie ze przyjechalm do opieki do DE i mialo byc tak pieknie a to byla tylko reklama, i musze tu miesic wytrzymac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3865343 Napisano: 14.11.2010 11:13:20 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

wsciekly napisał(a):

olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

radosna napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

no to ładnie!
ale nie będę sie martwić...chyba że wygram a ponieważ ostatnio rzadko mi sie to zdarza to szanse marne,

Pomożemy!

ja mam z bomi dwa paragony, więc w razie czego służę pomocą:)

a w temacie wkurza mnie, że napaliłam sie na konkurs gerbera, już zaplanowalam zakupy na jutro i teraz doczytałam, że to dla rodziców dzieci do 3 lat, a mój ma 4:(

głupota - jakby starsze dzieciaki nie jadały gerbera emotka
mój bratanek ma 5 i dalej lubi słoiczki emotka

5-latek i słoiczki? emotka To już chyba temat dla superniani emotka emotka emotka

Mój niespełna 2-latek od dawna już odmawia spożywania przemielonych potraw.
emotka

Mój 87 letni dziadzio jak był w szpitlu też jadł słoiczki Gerbera emotka także wiek jak widać nie gra tu roli emotka a propos sama taki deserek bym zjadla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3865296 Napisano: 14.11.2010 10:40:17 w GFK
inkaa napisał(a):

126 za Rozmowy przez komórkę! emotka

ja też :0 w koncu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3845153 Napisano: 08.11.2010 03:45:44 w GFK
0 0

katrin22

#3837614 Napisano: 05.11.2010 08:15:18 w Popraw sobie humor...
biokoo napisał(a):

Drogi Mężu:
Piszę do Ciebie ten list, aby powiedzieć, że opuszczam Cię na dobre. Byłam dla Ciebie dobrą kobietą przez ostatnie siedem lat i nie otrzymałam za to nic dobrego. Ostatnie dwa tygodnie były dla mnie piekłem. Twój szef zadzwonił do mnie i powiedział, że rzuciłeś dziś
robotę. Ostatniego tygodnia wróciłeś do domu i nawet nie zauważyłeś, że mam nową fryzurę, pięknie zrobione paznokcie, przygotowałam Twoje ulubione mięso i mam na sobie nową, piękną i kuszącą bieliznę. Przyszedłeś sobie, zjadłeś w dwie minuty, i poszedłeś spać zaraz po obejrzeniu meczu. Nigdy nie mówiłeś mi też, że mnie kochasz czy czegoś podobnego. Zatem albo mnie zdradzałeś, albo nigdy nie kochałeś. Ale to już nieważne, ponieważ odchodzę.
P.S. Jeżeli masz ochotę mnie szukać, to nie rób tego. Twój BRAT i ja przeprowadziliśmy się razem do Szczecina! Mamy nowe wspaniałe życie!
Twoja Była Małżonka.
Droga Była Małżonko:
W życiu nie spotkało mnie nic wspanialszego niż Twój list. To prawda, że byliśmy małżeństwem przez siedem lat, jednak do dobrej kobiety było Ci naprawdę daleko.
Zauważyłem kiedy obcięłaś włosy w ubiegłym tygodniu i pierwszą rzeczą, którą
pomyślałem było wyglądasz jak facet!. Moja matka nauczyła mnie, żeby lepiej nie mówić nic, kiedy nie jestem w stanie powiedzieć czegoś miłego. Kiedy przygotowywałaś moje
ulubione mięso, musiałaś pomylić mnie z MOIM BRATEM, ponieważ zaprzestałem jedzenia wieprzowiny już siedem lat temu.
Poszedłem sobie spać, kiedy zobaczyłem Twoją nową bieliznę, ponieważ była na niej jeszcze metka z ceną. Modliłem się, żeby to był przypadek, że tego samego dnia, którego
rano pożyczyłem mojemu bratu dwieście złotych, Twoja bielizna miała na metce 199,99 zł. Po tym wszystkim nadal Cię kochałem i czułem, że jeszcze możemy to naprawić. Zatem kiedy zorientowałem się, że właśnie wygrałem w totka dziesięć milionów, rzuciłem robotę i zakupiłem dwa bilety na Jamajkę. Kiedy jednak przyszedłem do domu, Ciebie już nie było. Jak sądzę, wszystko to stało się nie bez powodu. Mam nadzieję, że właśnie ułożyłaś sobie życie, tak jak zawsze chciałaś. Mój prawnik powiedział, że list, który do mnie napisałaś jest wystarczającym powodem, aby orzec rozwód z Twojej winy i nie dzielić majątku. Zatem
trzymaj się.
P.S. Nie wiem czy Ci mówiłem, że mój brat Karol urodził się jako Karolina. Mam nadzieję, że to nie problem.
Podpisano - Bogaty Jak Ch..j i Wolny!

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3833011 Napisano: 04.11.2010 04:09:32 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że nie mogę trafić tej maskary...
0 0

katrin22

#3807181 Napisano: 25.10.2010 10:57:00 w Wkurza mnie...
Mógł jedynie spisać mój nr. rejestr. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3807175 Napisano: 25.10.2010 10:47:33 w Wkurza mnie...
No właśnie nie ma żadnych akt sprawy- bo nikt nigdzie tego nie zanotował. facet zgłosił to do mojej firmy ubezp. i oni chcą dokumenty,czyli kopie prawa jazdy prowadzacego, kopie polisy.
ta sprawa nie ma nawet numeru Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3807166 Napisano: 25.10.2010 10:41:44 w Wkurza mnie...
emotka
a to trudno, juto a raczej dziś pojdę do jakiegoś radcy i będę walczyć. Już nigdy nie zaufam obcym. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#3807163 Napisano: 25.10.2010 10:36:23 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

No właśnie, i jak coś to powiem prawde, stłuczka byla, ale dogadlismy sie. A teraz czekam, bo odpisalam maila tej babce, ze szkody nie bylo, zobaczymy co dalej bedzie..

Qrwa taka sprawiedliwość, ktoś mi drzwi zmasakrował i jeszcze chce se swoje wyremontować z mojego ubezp.a burak miał autocasko emotka

jeśli nie masz świadków i zdjęć zrobionych bezpośrednio na miejscu zdarzenia, to jesteś w kropce

w takiej sytuacji lepiej jest przespać się ze sprawą i nie dogadywać na gorąco, bo potem komuś może się odwidzieć...
dobrze jest też zabezpieczyć się przez spisanie jakiejś umowy - nawet odręcznie emotka

świadków mam emotka że doszo do ugody, mój mąż był i szwagier. Wyświetl w wątku >>
0 0