Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#4363839 Napisano: 14.05.2011 11:48:16 w Konkursowiczki w ciąży
Zresztą teraz wszędzie jest chemia, napój- chemia, jogurty- chemia, wszędzie, w warzywach nawozy.
Ja ograniczyłam kawę do minimum, czyli 1 filiżanka z 1 łyżeczki rano. Piję dużo wody(gazowanej, bo nie trawię niegazowanej) do tego dużo nabiału, prawie zero mięsa- bo mnie mdli na jego zapach, ziemniaków nie trawię, za to ryż, kasze ubóstwiam, i do tego wszelkie sałatki, surówki ze śmietaną lub octem i olejem. Ach, aż mi ślinka poleciała emotka
Z GFK zamówiłam sobie wagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4363828 Napisano: 14.05.2011 11:43:23 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

No a co z zawartoscia alkoholu w tych płynach? Ja przestałam uzywac własnie z tego wzgledu .

hmm, myślę, że nie ma co panikować emotka
Ja ostatnio na imieniny mamy wypiłam ćwierć kieliszeczka likieru, dosłownie łyczek, myślę, że takie ilości nie przenikają do dziecka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4362321 Napisano: 13.05.2011 06:16:59 w Konkursowiczki w ciąży
Mi lekarz mówił, że te Pappa niosą ryzyko, że można poronić, bo to się przebija coś tam, nie pamiętam, a zaleca się je pacjentkom, które mają w rodzinie kogoś chorego, u mnie nie ma, to dlatego nie robiłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4361354 Napisano: 13.05.2011 12:14:53 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

a wy jakie macie CRL?
Chyba mój maluch nie będzie bardzo duży bo ma 65mm, a katrin22 tylko tydzień starszy i ma chyba 80mm...

nie martw się, ja czytałam, że każde dziecko się inaczej rozwija i w każdym tygodniu inaczej rośnie. Może za tydzień się okazać, że Twoje ma już 8 cm. Na to nie ma reguły,a zresztą lekarz co do dnie nie określi daty poczęcia emotka
Wg mojej miesiączki powinnam rodzić 25 października, ale nie miałam 28 dniowych cykli, tylko 36-37 dniowe, dlatego lekarz powiedział,że na początku listopada, a wg. USG 8-9 listopad. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4360648 Napisano: 13.05.2011 08:30:18 w Wkurza mnie...
margo466 napisał(a):

beciala napisał(a):

slonko365 napisał(a):

nie polubiałam e-konkursów na FB, wchodzę na swoje konto w aktualnosci, a tam że lubię - to co, samo się polubiło bez mojej wiedzy? emotka
Gdyby nie duża ilość konkursów, to nie miałabym konta na FB, bo to jest dla mnie inwigilacja na maxa, ale o co chodzi, że mi się coś samo polubia emotka

nie tylko tobie
emotka emotka

u mnie też polubiło nie wiem kiedy ekonkursy na FB emotka

juz odpolubilam hehehe
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4360597 Napisano: 13.05.2011 08:09:26 w Konkursowiczki w ciąży
benasia, jedziemy na tym samym wózku, moja dzidzia ma 8 cm emotka a główka 29 mm, też mam brać Femibion Natal 2. Mi się schudło 1 kg, ale nie ma się co cieszyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4359255 Napisano: 12.05.2011 03:32:58 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie chcą bezinteresownie pomóc, a sama jestem naiwna i pomagam każdemu jak ktoś o to poprosi, a jak ja pytam jak wygrać maskarę to cisza. emotka

Ja mam tak samo, gdy uda mi się coś ustrzelić w czasówkach i dostaję informację na PW z pytaniem jak to zrobiłam to zawsze staram się pomóc ale gdy ja sama potrzebowałam pomocy-zero odzewu.Raz nawet jedna osoba z forum odpisała mi że nie jest instytucją charytatywną i żebym sobie sama dalej próbowała ugrać.... Normalnie szlak mnie trafił jak to przeczytałam dlatego od tamtej pory postanowiłam przestać reagować na jakiekolwiek zapytania i prośby.

Niestety jak mówi przysłowie Umiesz liczyć- licz na siebie
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4359052 Napisano: 12.05.2011 02:25:31 w Wkurza mnie...
malinowaona napisał(a):

katrin22 napisał(a):

malinowaona napisał(a):

wera napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie mój kocur który zaczął mi nagle sikać w domu emotka jest wykastrowany emotka nalał mi do łóżka, zsikał się na ręcznik i na dywanik i na panele emotka

Co robić? Ktoś ma jakieś doświadczenie w takich sprawach? emotka

Wiosna jest, powinno mu przejść niedługo emotka

Ja mam kotke która mnie dobija normalnie też mi tak sika !dziś mi nasikała w przedpokoju i misiaa emotka Ja juz próbowałam wszystkiego nawet octu samego i nic!smierdzi jak nie wiem ,
emotka

z tego co wiem, koty nie lubię kocimiętki, można to kupić w zoologicznym, tam jest sporo odstraszaczy dla kotów, popsikasz próg i nie wejdzie do sypialni emotka

Próóbowałam i kociejmiętki,to moja kotka dostała jakies głupawki.Wariatka skakała,biegała i gryzła syna po pietkach.Jakby sie czegoś naćpała:))

emotka

hehe, no to nie wiem, moja bratowa kupiła jakiś odstraszacz, musiała wózek dla dziecka popsikać, bo koty w nim spały jak zapominała wziąć go do domu.Z tego co wiem, to wystarczyło koła spryskać.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4359027 Napisano: 12.05.2011 02:20:25 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie chcą bezinteresownie pomóc, a sama jestem naiwna i pomagam każdemu jak ktoś o to poprosi, a jak ja pytam jak wygrać maskarę to cisza. emotka

ja bym ci pomogła ale nie wiem jak, sama wygrałam na początku fuksem a teraz chciałam dla siostry i nie potrafię

dzięki za dobre intencje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4359020 Napisano: 12.05.2011 02:18:28 w Wkurza mnie...
malinowaona napisał(a):

wera napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie mój kocur który zaczął mi nagle sikać w domu emotka jest wykastrowany emotka nalał mi do łóżka, zsikał się na ręcznik i na dywanik i na panele emotka

Co robić? Ktoś ma jakieś doświadczenie w takich sprawach? emotka

Wiosna jest, powinno mu przejść niedługo emotka

Ja mam kotke która mnie dobija normalnie też mi tak sika !dziś mi nasikała w przedpokoju i misiaa emotka Ja juz próbowałam wszystkiego nawet octu samego i nic!smierdzi jak nie wiem ,
emotka

z tego co wiem, koty nie lubię kocimiętki, można to kupić w zoologicznym, tam jest sporo odstraszaczy dla kotów, popsikasz próg i nie wejdzie do sypialni emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4359009 Napisano: 12.05.2011 02:14:30 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że ludzie nie chcą bezinteresownie pomóc, a sama jestem naiwna i pomagam każdemu jak ktoś o to poprosi, a jak ja pytam jak wygrać maskarę to cisza. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4356648 Napisano: 11.05.2011 05:51:07 w Konkursowiczki w ciąży
cytrynkowa napisał(a):

a ja mam na 14 listopada
jestem już po przyziernosci, i różnych innych badankach z krwi, lekarz jeszcze cytologie chce mi machnąć,mimo ze miałam w zeszłym roku
czekam na brzuszek, bo wciąż malutki.....

kurcze a mi nie robił na przezierność, nie wiem czemu. Po badaniach krwi i moczu też już jestem,
dziś miałam właśnie wizytę, dzidzia wierciła się w brzuszku i ma już 8 cm emotka za 3 tygodnie mam następną wizytę. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4353953 Napisano: 10.05.2011 05:50:41 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

katrin, teściowa miotłę ma swoją emotka emotka emotka

jeszcze by na Łysą odleciała i hasełek nie pomagała wymyślać emotka emotka

Moja ma na pewno swoją emotka emotka emotka
Dobrą masz teściową, skoro pomaga przy hasełkach, bo moja to ta z Łysej.... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4353889 Napisano: 10.05.2011 05:30:06 w GFK
kurcze nie mogę zamówić wagi, niby zamówiona, a po chwili jak daję ZAMAWIAM, to nadal mam te punkty a waga nie jest dodana do koszyka, o co biega.. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4353835 Napisano: 10.05.2011 05:09:15 w GFK
Jupii udało się, chodzi o cienkie papierosy slim, a zaznaczyłam zielone LM na poczatku. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4353534 Napisano: 10.05.2011 03:33:48 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

cudaczek napisał(a):

wsciekly napisał(a):

cudaczek napisał(a):

wsciekly napisał(a):

cudaczek napisał(a):

W temacie wkurza mnie dziura na mojej ulicy: bez przerwy w nią wlatuję emotka emotka emotka

emotka emotka emotka na miotle emotka emotka

Ależ skąd, na odkurzaczu - był swego czasu taki konkurs, który obrodził w odkurzacze odrzutowe emotka emotka emotka

i tak chodliwy towar chomikujesz emotka emotka

Ależ skąd - zrobię z nimi dokładnie to samo, co Ty z czajnikami z ABC i ekspresami De Longhi - razem z moim świstakiem będę je sobie zawijać w te sreberka emotka emotka emotka

a po co w sreberka emotka emotka

jeden ekspres dla matuli, drugi dla teściowej i szafa gra emotka emotka

teściowej się pewnie miotła trafi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4353426 Napisano: 10.05.2011 03:00:53 w DARMOWE minuty i startery
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

a z tych z Playa kart to kurier przywozi czy pocztą?

pocztą - list zwykły

dzięki,bo wystraszyłam się, że kurier z jakąś umową do mnie przybędzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4350980 Napisano: 09.05.2011 06:23:54 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

lale3ka - 10-15 lipca
fryteczka - 7-12 sierpnia
agulecece - 25 pazdz.
katrin22 - 9 listopad
benasia - 15 listopad

emotka teraz wiemy co i jak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4350520 Napisano: 09.05.2011 03:29:12 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

6 miesiac + 8kg ..
68kg cięzarówka ze mnie emotka

kochana ja w 3.5 miesiąca i już mam 71 emotka

nie moglam uwierzyc ,ze aztyle mi przybylo bo tego poprostu nie widac..

a co do pobierania krwi to tylko 1 zaplelniona strzykawka - podstawowe wyniki + grupa krwi

w tym tyg.ide znowu - mam nadzieje,ze po tabletkach które dostalam poziom hemoglobiny troche wzrósł i bedzie wporzadku

Ja w środę idę na ważenie a apetyt mam taki sam jak przed ciążą, zazdroszczę tym kobitkom co nic nie przytyły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4350512 Napisano: 09.05.2011 03:28:01 w Konkursowiczki w ciąży
To fest, że mi 5 strzykaw wzięły, nawet czuję się osłabiona ponad 200ml poszło, chyba handlują ta krwią, w środę spytam lekarza gdzie to on mnie skierował. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0