Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#4470628 Napisano: 22.06.2011 08:42:41 w DARMOWE minuty i startery
Czyli jak się dzwoni Z ORANGE do ORANGE, to zabiera z tych minut? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4470619 Napisano: 22.06.2011 08:41:22 w Wkurza mnie...
fryteczka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

wkurza mnie konkurs nivea - testowanie produktow emotka
zastanawialam sie jak glupia dlaczego czesc ludzi ktorym wygralam juz dawno dostala a ja nie .. i co ? gloszenia nie ma w systemie.
przez ich niedopracowana aplikacje cenzura z kosmetyku.. ciekawe ile os jezcze nie dostanie.

ja nie dostanę,bo niby nie klinęłam w przeciągu 2 godzin,niestety myla się

napisz na ich stronie FB. Mi nie przyszło potwierdzenie na mail i napisałam do nich, oni pisali, że to wina wp, ale napisałam, że to nie moja wina i napisali, że mi przyślą i przysłali, wczoraj doszedł dezodorant, a potwierdzenia do dziś na mail nie mam.

Tobie uwzglednili..innym po Tobie juz nie emotka za duzo by tego bylo

To niesprawiedliwe...

Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4470614 Napisano: 22.06.2011 08:39:46 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

wkurza mnie mój mąż - wąż emotka emotka

przyłączam się- mój tez mnie wkurza emotka

moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu

a jak mnie emotka wielka obraza ze pod nosek nie przyniosłam trusakwek ze smietana:) ale przeciez bozia mu dała dwie sprawne rece;) równeie przyjemnie dla mnie by było, gdyby ktos mi je zrobił:) mamusiowe wychowanie:/ wszystko pod nosek:/ BUUUNNTTT emotka

Prawda, ja juz baaaardzo potrzebuje urlopu bo irytuje mnie moj maz a szczegolnie jego za chwilke kochanie, z a5 minut kochanie to zrobię. kkkk zrób teraz raz coś, oderwij sie a nie za chwilę.. tez tak macie? emotka

ja słyszę, już, już, za momencik

Jak czytam wasze wpisy to uświadamiam sobie jaka ja byłam wredna zona.Jak tylko marudził,ze mama mu prasowała ubrania zanim poukladała w szafie to po wypraniu zapakowałam karton i wysłałam do tesciowej z andotacją,ze ja źle skladam i prasuje wiec wysyłam to do niej...tesciowa poprasowała i odesłałą złozone ale mój maz nigdy wiecej nie zaryzykował marudzenia.Kiedy zapytał co ja cały dzien robie ze niby taka zmęczona jestem to przez 3 dni nie robiłamz akupów,nie myłam anczyc,nie odkurząłm,nieprałam,nie sprzątałam.Brałam syna i na całyd zien wychodziłam..obiadów tez nie gotowałam..Potem zdziwiona pytałam; a to samo sie nei zrobiło?Przeciez pranie to pralka robi,powiedz jej ,ze niemasz już czystych ubran moze ci wypierze..Jak pytał o obiad to mowiłam,ze nie wiem skoro ja nic nie robie to pewnie ktoś przyjdzie i ugotuje,potem pewnie pozmywa..Skonczyły się głupie pytania.Nadal musze walczyc aby zmywał po sobie i nie odstawiał filiżanki po kawie na szafę ale juz jest lepiej:)Teraz sam pilnuje naszego księcia:)
Zróbcie sobie wolne, skoro i9 tak cały dzien nic nie robicie to chociaż to będzie prawda:)

Delfinka101 jesteś boska!!!! Mój nie mówi, że jego mama robiła tak, a ja tak, na szczęście, ale też uważa, że w domu co to za robota, pralka pierze, zmywarka zmywa, a obiad też nic wielkiego, w końcu mam na to cały dzień, po prostu wróżka wszytsko robi, a ja tylko odpoczywam, bo On ciężko pracuje, wrrrrrr. Zastosuję Twoją metodę chyba. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4470492 Napisano: 22.06.2011 08:01:21 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

jenny21 napisał(a):

karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

moj mnie tez dzis wkurzyl bo nie wymienil oleju w samochodzie a obiecal ze to zrobi buu

a jak mnie emotka wielka obraza ze pod nosek nie przyniosłam trusakwek ze smietana:) ale przeciez bozia mu dała dwie sprawne rece;) równeie przyjemnie dla mnie by było, gdyby ktos mi je zrobił:) mamusiowe wychowanie:/ wszystko pod nosek:/ BUUUNNTTT emotka

Prawda, ja juz baaaardzo potrzebuje urlopu bo irytuje mnie moj maz a szczegolnie jego za chwilke kochanie, z a5 minut kochanie to zrobię. kkkk zrób teraz raz coś, oderwij sie a nie za chwilę.. tez tak macie? emotka

ja słyszę, już, już, za momencik
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4470486 Napisano: 22.06.2011 07:59:54 w Wkurza mnie...
beata82roksana82 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

wkurza mnie konkurs nivea - testowanie produktow emotka
zastanawialam sie jak glupia dlaczego czesc ludzi ktorym wygralam juz dawno dostala a ja nie .. i co ? gloszenia nie ma w systemie.
przez ich niedopracowana aplikacje cenzura z kosmetyku.. ciekawe ile os jezcze nie dostanie.

ja nie dostanę,bo niby nie klinęłam w przeciągu 2 godzin,niestety myla się

napisz na ich stronie FB. Mi nie przyszło potwierdzenie na mail i napisałam do nich, oni pisali, że to wina wp, ale napisałam, że to nie moja wina i napisali, że mi przyślą i przysłali, wczoraj doszedł dezodorant, a potwierdzenia do dziś na mail nie mam.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4470408 Napisano: 22.06.2011 07:20:31 w Konkursowiczki w ciąży
A ja mam dziś wizytę kontrolną emotka mam trochę stresa, czy wszystko OK. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4469240 Napisano: 21.06.2011 05:39:41 w Konkursowiczki w ciąży
AAA, nie wytrzymałam i kupiłam sobie małą butelkę czerwonej oranżady, takiej jak za komuny emotka ale jest pyszna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4468985 Napisano: 21.06.2011 04:28:15 w Konkursowiczki w ciąży

katrin22

#4468909 Napisano: 21.06.2011 04:06:54 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Zalezy od szpitala czy płacisz czy nie. No i niektore szpitale znieczulenia wcale nie daja a Ty mozesz sobie chciec ze tak powiem - anestezjolog powie nie i koniec. Dodam tez ze w wiekszosci praktykowane jest znieczulenie tylko do pewnego momentu ( odpowiedniego rozwarcia ) nie wiem jak to pisali na pewnym forum ale 4 czy 5 cm pozniej juz nie jest wskazane czy jakos tak.
Ogolnie sie nie orientowalam jak to jest teraz bo nie zamierzam korzystac - chce w pelni swiadoma wydac na swiat dziecko,bardziej boje wbijania igly w kregoslup niz bolu ktorym tylko strasza.Kobieta zanim nie urodzi nie ma pojecia jak wiele jest w stanie wytrzymac emotka .

No właśnie, dopóki się nie dowie na własnej skórze to nie wie. Ja już dziś nie czytam o porodach, bo az mi się słabo zrobiło, prawda jest taka, że każda kobieta inaczej przechodzi, a na forach najwięcej negatywnych opinii umieszczają kobiety po traumatycznych przeżyciach. Wiadomo, że nie jest to przyjemne( ból) ale tyle kobiet rodzi i dały radę. Ja jednak się sama boję jak chole.....a Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4468890 Napisano: 21.06.2011 04:00:51 w Wkurza mnie...
karla0689 napisał(a):

benasia napisał(a):

Mój też mnie wkurza, wydaje mu się, że siedząc w domu nic nie robię, a samo się chyba sprząta, gotuje i inne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4468160 Napisano: 21.06.2011 12:56:42 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

Nie do konca zgodze sie z tym ze gaz nie znieczula - bol jest ale osoba pod wpływem go tak nie czuje, jest on stłumiony.Gaz stosowany jest włąsnie jako metoda znieczulenia.

Możliwe, że się o tym bólu nie myśli wtedy, ale wyobrażacie sobie, szczypce, nożyce i kupa krwi, a rodząca pęka ze śmiechu zamiast przeć emotka

Wiecie co? Mnie się słabo robi jak pomyślę o tym, że mogłoby boleć emotka A boję się cholernie, bo nie wyobrażam sobie przecisnąć arbuza przez dziurkę od klucza emotka ... Ej a tak na serio to bardzo boli? Na jakie znieczulenie można liczyć? I po jak długim czasie dochodzi się do siebie i się goi? W ogóle to taki poród nieźle musi rozrywać ;(

Nie powiem Ci, jak boli, bo sama nie wiem, wiem, że kobiety mówią, że bóle przy okresie to pieszczota emotka

Kurczę to ja bym chciała jakieś wyjebiste znieczulenie, żeby nie czuć emotka

A w którym tygodniu ciąży jesteś?? Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4468120 Napisano: 21.06.2011 12:48:11 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

grusia napisał(a):

Nie do konca zgodze sie z tym ze gaz nie znieczula - bol jest ale osoba pod wpływem go tak nie czuje, jest on stłumiony.Gaz stosowany jest włąsnie jako metoda znieczulenia.

Możliwe, że się o tym bólu nie myśli wtedy, ale wyobrażacie sobie, szczypce, nożyce i kupa krwi, a rodząca pęka ze śmiechu zamiast przeć emotka

Wiecie co? Mnie się słabo robi jak pomyślę o tym, że mogłoby boleć emotka A boję się cholernie, bo nie wyobrażam sobie przecisnąć arbuza przez dziurkę od klucza emotka ... Ej a tak na serio to bardzo boli? Na jakie znieczulenie można liczyć? I po jak długim czasie dochodzi się do siebie i się goi? W ogóle to taki poród nieźle musi rozrywać ;(

Nie powiem Ci, jak boli, bo sama nie wiem, wiem, że kobiety mówią, że bóle przy okresie to pieszczota emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4468021 Napisano: 21.06.2011 12:22:56 w Konkursowiczki w ciąży
grusia napisał(a):

Możliwe, że się o tym bólu nie myśli wtedy, ale wyobrażacie sobie, szczypce, nożyce i kupa krwi, a rodząca pęka ze śmiechu zamiast przeć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4468004 Napisano: 21.06.2011 12:19:16 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

wkurza mnie ze zrobiłam ciasteczka miodowe i wyszly okropne!a tak chcialam zjesc cos slodkiego...

Mam fajny przepis na ciasteczka, i zawsze wychodzą!!! i są pyszne, chrupiące, nawet na 3 dzień.
450 gr mąki
150 gr cukru
300 gr margaryny
1 jajko (roztrzepane lekko)
1 łyż. proszku do pieczenia
1 cukier waniliowy
Wszystko zagniatasz i dajesz na 1h do lodówki.
Pieczesz w 180 st. Po upieczeniu posypujesz cukrem pudrem, albo lukrem i możesz przełożyć je dżemem. Ja akurat mam tylko 2 jajka, więc je upiekę dziś emotka emotka

wybacz katrin to pytanie - plagiat z almy czy okrasy emotka emotka

a to palgiat?? przepis dostałam od znajomej
emotka emotka

no to plagiat ze... znajomej emotka emotka emotka

nic się tu nie ukryje
emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4467997 Napisano: 21.06.2011 12:17:30 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

wkurza mnie ze zrobiłam ciasteczka miodowe i wyszly okropne!a tak chcialam zjesc cos slodkiego...

Mam fajny przepis na ciasteczka, i zawsze wychodzą!!! i są pyszne, chrupiące, nawet na 3 dzień.
450 gr mąki
150 gr cukru
300 gr margaryny
1 cukier waniliowy
Pieczesz w 180 st. Po upieczeniu posypujesz cukrem pudrem, albo lukrem i możesz przełożyć je dżemem. Ja akurat mam tylko 2 jajka, więc je upiekę dziś emotka emotka

wybacz katrin to pytanie - plagiat z almy czy okrasy emotka emotka

a to palgiat?? przepis dostałam od znajomej
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4467991 Napisano: 21.06.2011 12:15:55 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

pierwsze , pierwsze..

obawa przed bolem - straszna .
juz mowilam ,ze pojade do tego szpitala w ktorym podaja gaz rozweselajacy emotka

a z tym gazem to fajne emotka tylko on nie znieczuli bólu...Ja się jutro spytam mojego gina, czy moja wada wzroku -4 kwalifikuje się do CC, bo któraś z Was pisała, że na wzrok już nie ma CC, ale trudno, co będzie to będzie, urodzić trzeba emotka

wolałabys CC ?

Tak, znieczulą, a czy będę szyta wyżej, czy niżej to już mi obojętne.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4467984 Napisano: 21.06.2011 12:13:25 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

pierwsze , pierwsze..

obawa przed bolem - straszna .
juz mowilam ,ze pojade do tego szpitala w ktorym podaja gaz rozweselajacy emotka

a z tym gazem to fajne emotka tylko on nie znieczuli bólu...Ja się jutro spytam mojego gina, czy moja wada wzroku -4 kwalifikuje się do CC, bo któraś z Was pisała, że na wzrok już nie ma CC, ale trudno, co będzie to będzie, urodzić trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4467953 Napisano: 21.06.2011 12:07:05 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

agusia147 napisał(a):

A zwykłe podpaski by nie starczyły? Mogę no którąś prosić o małą pomoc, najlepiej doświadczoną? Mam tyyyle pytań, ale nie chcę forum zaśmiecać.

pytaj emotka i my sie przy okazji czegos dowiemy emotka

wogole u mnie juz blizej niz dalej i zaczynam sie bac - po co ja głupia ogladalam filmik z porodu emotka

dlatego nie oglądam filmów dokumentalnych z porodu emotka wolę obejrzeć normalny film, gdzie kobieta 3 razy stęknie i wychodzi piękne, czyściutkie bobo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4467942 Napisano: 21.06.2011 12:04:23 w Wkurza mnie...
aneczka155 napisał(a):

450 gr mąki
150 gr cukru
300 gr margaryny
1 cukier waniliowy
Pieczesz w 180 st. Po upieczeniu posypujesz cukrem pudrem, albo lukrem i możesz przełożyć je dżemem. Ja akurat mam tylko 2 jajka, więc je upiekę dziś emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4467265 Napisano: 21.06.2011 08:50:10 w Zostań testerem.
kasia54 napisał(a):

Mam pytanie jak można zostać takim testerem ? Podajcie link lub coś.

www.streetcom.pl Wyświetl w wątku >>
0 0