Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To niesprawiedliwe...
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Delfinka101 jesteś boska!!!! Mój nie mówi, że jego mama robiła tak, a ja tak, na szczęście, ale też uważa, że w domu co to za robota, pralka pierze, zmywarka zmywa, a obiad też nic wielkiego, w końcu mam na to cały dzień, po prostu wróżka wszytsko robi, a ja tylko odpoczywam, bo On ciężko pracuje, wrrrrrr. Zastosuję Twoją metodę chyba. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja słyszę, już, już, za momencik
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisz na ich stronie FB. Mi nie przyszło potwierdzenie na mail i napisałam do nich, oni pisali, że to wina wp, ale napisałam, że to nie moja wina i napisali, że mi przyślą i przysłali, wczoraj doszedł dezodorant, a potwierdzenia do dziś na mail nie mam.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh, szkoda... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, dopóki się nie dowie na własnej skórze to nie wie. Ja już dziś nie czytam o porodach, bo az mi się słabo zrobiło, prawda jest taka, że każda kobieta inaczej przechodzi, a na forach najwięcej negatywnych opinii umieszczają kobiety po traumatycznych przeżyciach. Wiadomo, że nie jest to przyjemne( ból) ale tyle kobiet rodzi i dały radę. Ja jednak się sama boję jak chole.....a Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też mnie wkurza, wydaje mu się, że siedząc w domu nic nie robię, a samo się chyba sprząta, gotuje i inne. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w którym tygodniu ciąży jesteś?? Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie powiem Ci, jak boli, bo sama nie wiem, wiem, że kobiety mówią, że bóle przy okresie to pieszczota Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe, że się o tym bólu nie myśli wtedy, ale wyobrażacie sobie, szczypce, nożyce i kupa krwi, a rodząca pęka ze śmiechu zamiast przeć Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nic się tu nie ukryje
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to palgiat?? przepis dostałam od znajomej
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, znieczulą, a czy będę szyta wyżej, czy niżej to już mi obojętne.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a z tym gazem to fajne tylko on nie znieczuli bólu...Ja się jutro spytam mojego gina, czy moja wada wzroku -4 kwalifikuje się do CC, bo któraś z Was pisała, że na wzrok już nie ma CC, ale trudno, co będzie to będzie, urodzić trzeba Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego nie oglądam filmów dokumentalnych z porodu wolę obejrzeć normalny film, gdzie kobieta 3 razy stęknie i wychodzi piękne, czyściutkie bobo Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam fajny przepis na ciasteczka, i zawsze wychodzą!!! i są pyszne, chrupiące, nawet na 3 dzień.
450 gr mąki
150 gr cukru
300 gr margaryny
1 jajko (roztrzepane lekko)
1 łyż. proszku do pieczenia
1 cukier waniliowy
Wszystko zagniatasz i dajesz na 1h do lodówki.
Pieczesz w 180 st. Po upieczeniu posypujesz cukrem pudrem, albo lukrem i możesz przełożyć je dżemem. Ja akurat mam tylko 2 jajka, więc je upiekę dziś Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.streetcom.pl Wyświetl w wątku >>