Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#4509275 Napisano: 05.07.2011 08:25:14 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

skąd ja to znam.... tata teraz chowa różne rzeczy przed mamą, jak kupi emotka
rózne kupuje, nowe i do naprawy

emotka heehehe... znaaam to emotka
ale fakt, po co 3 wiertarka? itp?

właśnie, po co? a jak ja sobie coś kupię to się zawsze spowiadam co kupiłam, ile wydałam i inne pierdoły, ale od dziś się skończyło moje tłumaczenie, bo i tak się nie kapnie, czy mam nowy kosmetyk czy ciuch emotka widać, faceci uczą rozumu! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4509261 Napisano: 05.07.2011 08:21:06 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Wkurza mnie mój szanowny mąż, kupił coś bez mojej wiedzy, i teraz to naprawia, więc się pytam czyje to, a on, że nie ważne,wrrr to znowu pytam, a on, że jego, to mówię, po co ci 3 taki sam!!! i dlaczego mnie nawet nie poinformowałeś, że kupiłeś, a on, że nie musi mi się tłumaczyć emotka no nie musi to fakt, ale chyba na tym polega małżeństwo, na partnerstwie!!!! przecież mu nie zabroniłabym. GRRRRRRRR, nie gadam z nim!!!

pewnie trzeci motor lub kosiare sobie kupił i dziwisz sie chłopu emotka

trzecią piłę i to jeszcze do naprawy!!! chyba będzie wszystkimi kończynami ciął drzewo
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4509238 Napisano: 05.07.2011 08:15:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie mój szanowny mąż, kupił coś bez mojej wiedzy, i teraz to naprawia, więc się pytam czyje to, a on, że nie ważne,wrrr to znowu pytam, a on, że jego, to mówię, po co ci 3 taki sam!!! i dlaczego mnie nawet nie poinformowałeś, że kupiłeś, a on, że nie musi mi się tłumaczyć emotka no nie musi to fakt, ale chyba na tym polega małżeństwo, na partnerstwie!!!! przecież mu nie zabroniłabym. GRRRRRRRR, nie gadam z nim!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4509121 Napisano: 05.07.2011 07:40:05 w Konkursowiczki w ciąży
klaudia011 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

nie chce Cie zalamywac i zycze aby nadal tak zostalo ja nie mialam rozstepow do tyg przed porodem , mala byla odwrocona pupka i tydz przed sie obrocila i mam rozstepy jak cho....a

no ja urodziłam 2,5 roku temu i u mnie bez rozstępów się obyło...

katrin22 ja raczej opalam się od razu na brąz...nie mam pojęcia o co chodzi z tymi rozstępami emotka

Szczęściara z Ciebie emotka czyli jednak może to prawda z karnacją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4509088 Napisano: 05.07.2011 07:31:18 w Konkursowiczki w ciąży
klaudia011 napisał(a):

anava napisał(a):

katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

mi też się przytyło trochę a co najgorsze najwięcej na udach emotka
w ciąży nie można nic stosować żadnych pasów masujących na żadną część ciała emotka

Mi na razie tylko w brzuch poszło, a wyskoczyła mi dosłownie taka piłeczka, że już każdy by się kapnął, że w ciąży jestem .

piłeczkę mam i ja
i co gorsze rozstępy na udach- znacie może jakiś sprawdzony i dobry preparat emotka

ja używałam balsamu i oliwki z babydream tych dla ciężarnych.
przytyłam 20kg i zero rozstępów, ale nie wiem czy to zasługa kremów czy po prostu ja nie mam skłonności do rozstępów.

Czytałam gdzieś w gazecie, że osoby o ciemnej karnacji są mniej narażone na rozstępy, ja niestety należę do tych co opalają się najpierw na raka i jak wyjdzie słońce to nos mam w piegach... Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4509080 Napisano: 05.07.2011 07:29:03 w Konkursowiczki w ciąży
klaudiag19 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

U mnie będzie 22 tydzień jak zrobię glukozę. Już kupiłam taką w saszetce, na samą myśl mnie mdli..fujjjj

moja ginekolog pozwoliła wcisnąć cytrynę, zeby załągodzić tą słodycz

Mój też coś mówił o cytrynie, więc wezmę ze sobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4509043 Napisano: 05.07.2011 07:19:55 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

mam pytanie do dziewczyn w zbliżonym wieku ciąży do mnie - jak wy odczuwacie że dzidziuś się rusza?
ja jak leżę i rękę przyłożę to coś czuję takie jakby tętnienia czy nie wiem jak to określić, mąż jak głowę przykładał to mu aż brzuszek głowę podnosił - nie wiem czy to dzidzia tak harcuje,, czy to czuć maleństwa serduszko, czy może jakaś moja żyła w brzuchu? emotka

Mi tak jakby puka dzidzia w brzusio, to takie uczucie jak się zmęczysz i serce wali, u mnie wali ale na dole, w dzień czasem czuję, ale najwięcej wieczorem jak się położę. Jak leżałam w łóżku i mąż rękę przyłożył to czuł takie pukanie, ale nieregularne. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507522 Napisano: 05.07.2011 01:55:36 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Gnębi mnie windykacja, ale nie wiem za co.. wysyłają mi maile pisząc szanowny panie prosimy o kontakt... Wkurza mnie już ten spam, nie wiem o co im chodzi.. Z pobieraczka nie korzystałam nigdy, allegro opłacam regularnie, jedynie na koncie mam niezapłacony mandat za bilet w wieku 17 lat (nawet nie przysyłali nic od 9 lat...! Żadnych upomnień, wezwań).. Nie wiem o co chodzi, ale zaczyna mnie to irytować.. Dziwne, że piszą na maila..? Tylko w ten sposób się kontaktują, heh.. olać ich? (jeszcze nic im nigdy nie odpisałam)

Mi przywalili parę stówek za książkę pożyczoną parę lat temu. Tyle, że w międzyczasie nie było żadnych upomnień, wezwanie przyszło pocztą. No cóż, moja wina. I tak, wkurzyłam się barrrdzo:).

heh, no jak ja wypożyczałam jeszcze książki w szkole, to nie miałam tego maila emotka Zresztą, wszystkie oddawałam w terminie emotka
Na serio jedyne co mam na koncie to ten bilecik, ale po 9 latach i tak już jest dawno przedawnione..
Nie wiem skąd mają mojego maila, chyba z kosmosu wzięli..

Może to próba wyłudzenia kasy, więc olać dziadów!!! a z jakiego maila piszą?
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507490 Napisano: 05.07.2011 01:52:08 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

Gnębi mnie windykacja, ale nie wiem za co.. wysyłają mi maile pisząc szanowny panie prosimy o kontakt... Wkurza mnie już ten spam, nie wiem o co im chodzi.. Z pobieraczka nie korzystałam nigdy, allegro opłacam regularnie, jedynie na koncie mam niezapłacony mandat za bilet w wieku 17 lat (nawet nie przysyłali nic od 9 lat...! Żadnych upomnień, wezwań).. Nie wiem o co chodzi, ale zaczyna mnie to irytować.. Dziwne, że piszą na maila..? Tylko w ten sposób się kontaktują, heh.. olać ich? (jeszcze nic im nigdy nie odpisałam)

Pewnie, że olać, bo maila można w każdej chwili usunąć i mogą nadmuchać
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507411 Napisano: 05.07.2011 01:41:53 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

nie będzie laurek, lampek, prezentacji z ukradzioną muzyką to będzie coś innego

a agencje i tak zrobią swoje emotka emotka

czyli jak widać, nie ma sprawiedliwości na tym świecie..... Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507371 Napisano: 05.07.2011 01:35:24 w Konkursowiczki w ciąży
malaga1 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

anava napisał(a):

katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

w ciąży nie można nic stosować żadnych pasów masujących na żadną część ciała emotka

Mi na razie tylko w brzuch poszło, a wyskoczyła mi dosłownie taka piłeczka, że już każdy by się kapnął, że w ciąży jestem .

piłeczkę mam i ja
i co gorsze rozstępy na udach- znacie może jakiś sprawdzony i dobry preparat emotka

ja mam na piersiach emotka i z dania na dzień coraz więcej...używam Pharmaceris M, Tocoreduct Forte (Krem redukujący rozstępy), ale czy skuteczny, nie wiem!!! bo nowe wyskakują, ale mam zamiar kupić sobie mydełko OILLAN MYDŁO NATŁUSZCZAJ¡CE do kąpieli, zawsze natłuści skórę,a potem krem na rozstępy.

ja całą ciążę nie miałam nawet jednego rozstępa (rozstepu??). piękny gładziutki brzuszek! niestety po porodzie pokazały się na całym brzuchu i piersiach. stosowałam preparaty Pharmaceris, Mustela. naprawde dbałam o skórę. bardzo sie cieszyłam, że mnie to omineło ale niestety. moim zdaniem kremy wspomagają- to napewno ale niestety jak ktoś ma predyspozycje to i tak rozstępy się pojawią i nie ma na nie rady emotka

Takie uroki macierzyństwa...coś za coś jak widać.
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507335 Napisano: 05.07.2011 01:27:37 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

czy to normalne że dziś mnie jakoś dziwnie brzuch boli? nie wiem jak to porównać - coś podobnie ale w mniejszym stopniu bólowym jakbym miała koniec miesiączki - nie boli mnie cały czas tak samo bo czasem prawie wcale... a wizytę mam w piątek...

Mnie czasem też coś kuje, ale najbardziej to plecy, tak łamią, że z łóżka nie mogę się wstać wieczorkiem, a wtedy siusiu najczęściej się chce Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507277 Napisano: 05.07.2011 01:13:50 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ciekawe pod jakim nickiem się tu ukrywa emotka

niejednym emotka

jak szpieg z krainy deszczowców Karrramba emotka

dokładnie jak szpieg emotka ale podobno świetnie się bawi emotka

Niedługo nie będzie się świetnie bawiła, bo i firmy konkursowe już nie będą się litowały nad laurkami. Dla mnie prawdziwy gracz to taki co się nie płaszczy przed jury, nie bierze na litość i ma honor przede wszystkim!
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507258 Napisano: 05.07.2011 01:09:51 w Konkursowiczki w ciąży
anava napisał(a):

katrin22 napisał(a):

benasia napisał(a):

piłeczkę mam i ja

ja mam na piersiach emotka i z dania na dzień coraz więcej...używam Pharmaceris M, Tocoreduct Forte (Krem redukujący rozstępy), ale czy skuteczny, nie wiem!!! bo nowe wyskakują, ale mam zamiar kupić sobie mydełko OILLAN MYDŁO NATŁUSZCZAJ¡CE do kąpieli, zawsze natłuści skórę,a potem krem na rozstępy. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507237 Napisano: 05.07.2011 01:05:57 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ciekawe pod jakim nickiem się tu ukrywa emotka

niejednym emotka

jak szpieg z krainy deszczowców Karrramba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507232 Napisano: 05.07.2011 01:04:18 w Konkursowiczki w ciąży
fryteczka napisał(a):

z 57/8 obecnie 69
u mnie juz prawie koniec.. miesiac .

dzis pol dnia spedzilam wiszac nad toaleta emotka normalnie jak na poczatku ciazy

malutko przybrałaś, też tak chcę!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507228 Napisano: 05.07.2011 01:03:26 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

Mi na razie tylko w brzuch poszło, a wyskoczyła mi dosłownie taka piłeczka, że już każdy by się kapnął, że w ciąży jestem . Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507202 Napisano: 05.07.2011 12:52:55 w Wkurza mnie...
Ciekawe pod jakim nickiem się tu ukrywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507196 Napisano: 05.07.2011 12:51:01 w Zostań testerem.
Doszły pampersy i torba , ale bez próbek do rozdania emotka same ulotki i paka 78 pieluch. Ja wzięłam dla niemowlęcia rozmiar 1, bo mi się za kilak miesięcy przydadzą, ale znajome mają większe dzieciaczki, i używają Pampersów, więc popytam o opinię, nie mam innego wyjścia. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4507177 Napisano: 05.07.2011 12:42:21 w Gratulacje! Dla wygranych!
ZARANIA !!! gratulacje emotka emotka emotka
Wypoczywaj i wróć opalona emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0