Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika katrin22

katrin22

#4532122 Napisano: 14.07.2011 10:47:54 w Konkursowiczki w ciąży
masza napisał(a):

Praktycznym prezentem sa też pięknie wydane albumy; Pierszy rok dziecka , pierwsze chwile itp. Jest tego sporo , wkleja sie tam fotki i opisuje piersze chwile/ ja mam takie 3 szt,dla kazdego dziecka i kiedys dostaną je w prezencie, moze na 18 urodziny

Taki album to świetna pamiątka emotka
Moja bratowa dostała taki siatkowy duży kojec dla dziecka, kojec czekał z kilka miesięcy ale potem przydał się bardzo!
Ja uważam, że miś i kocyk za 70zł to żaden interes, bo nie wiadomo jakiej jakości jest ten kocyk. Można jakiś bujaczek kupić dziecku, ale najlepiej uprzedzić kolezankę, by nie kupowała wcześniej, bo Wy macie zamiar kupić jej w prezencie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4530314 Napisano: 13.07.2011 04:17:02 w Popraw sobie humor...
0 0

katrin22

#4529047 Napisano: 13.07.2011 08:58:23 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

wkurza mnie mucha emotka lata toto od wczoraj i ciągle mnie denerwuje, a jak chcę ją wysłać do lepszego świata dla much, to menda ucieka emotka wrrr

Otwórz okno i wypuść owada, ja tak czasem robię, jak mucha cwańsza ode mnie a prośby by sobie usiadła i odpoczęła nie pomagają. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4529041 Napisano: 13.07.2011 08:56:10 w Wkurza mnie...
aneta2208 napisał(a):

wczoraj zrobilismy zakupy w tesco dizś otwieram lodówke a tam zapach który odrzuca. Okazało sie ze mięso z dobrą data wazności a śmierdzi jakby było rok po terminie ważności... No a dziś miał być robiony pasztet emotka

w całym mieszkaniu jechało tym zapachem. Nigdy więcej mięsa z tesco emotka

Ja się nacięłam na filety drobiowe z biedronki, fujjj, też była data OK, a jak wyciągnęłam z folii to emotka i dlatego kupuję tylko w mięsnych sklepach, wtedy jest pewność. U mnie do sklepu przywożą z małych rzeźni to i zawsze mniej chemii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4528981 Napisano: 13.07.2011 08:41:44 w Konkursowiczki w ciąży
Mi tez mówiła, że tylko łyczek mały wody by nie rozrzedzić, a dało się przeżyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4528960 Napisano: 13.07.2011 08:31:56 w Konkursowiczki w ciąży
Tej glukozy właśnie się boję. Musiałam wypić 75g w 200 ml wody, na szczęście woda była letnia i dostałam do popicia kilka łyków lodowatej. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4528948 Napisano: 13.07.2011 08:27:30 w Konkursowiczki w ciąży
Ja dziś mam wyniki morfologii, moczu i glukozy, mam stracha, a potem wizyta u lekarza, ciekawe co to będzie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4527551 Napisano: 12.07.2011 02:24:16 w Konkursowiczki w ciąży
emilka1705 napisał(a):

jeszcze mam pytanko z innej beczki. Pojawiła się Wam siara z piersi w czasie ciązy? Jak tak to kiedy. Ja jestem w 26tyg i od kilku dni zauważyłam plamki na stanikach. W poprzedniej ciąży tak nie miałam.

Ja jestem w prawie 23 tyg. ciąży i czytałam artykuł i tam było napisane, że w tym tygodniu może się pojawić siara, i tak zerknęłam na stanik i też miałam plamki, czyli to normalne. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

katrin22

#4527512 Napisano: 12.07.2011 02:08:03 w Konkursowiczki w ciąży
ja też raczej na Aventa się zdecyduję, patrząc jak moja roczna bratanica rzuca butelką po kafelkach emotka a butelka ani zadrapania nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4526284 Napisano: 11.07.2011 10:42:43 w Wkurza mnie...
emanuela24 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Ja uważam, że istnieje ADHD, ale w większości wypadków to złe wychowanie rodziców, którzy za przeproszeniem bezstresowo wychowują, wszystko co te dzieci chcą to mają, teraz dzieci nie są takie jak my dawniej, już nie bawią się tak jak my za dawnych czasów, teraz bardziej ich interesuje komputer, gry itp. i wyrastają takie stare malutkie wrrrr, pyskate bachory! A potem taki rodzic nie radzi sobie i najlepiej zwalić na ADHD.
Ps. Jak dziecko jest nadpobudliwe to nie należy je zabierać do sklepu, kina i innych miejsc. Ja mam koleżankę, co zawsze zabiera dziecko do sklepu( 3 letnie) a ono gania i zwala wszystko z półki a koleżanka spokojnie robi sobie zakupy, nawet uwagi dziecku nie zwróci. Ja chyba będę stanowczą matką, bo wszystko ma swoje granice

hm a co zrobić z nadpobudliwym dzieckiem ? zamknąć w piwnicy ?? emotka
no ludzie trochę tolerancji

również uważam iż określenie ADHD jest w naszym kraju nadużywane

co do zdania ja chyba będę stanowczą matką sama zobaczysz jak to jest i jak się rozpuszcza swojego maluszka emotka wiem coś o tym ale nie mamy problemów z wrzeszczącym dzieckiem (pfu pfu teraz nie mamy) i moje dziecko uwielbia bawić się na placu zabaw i bardzo dużo czasu spędza na świeżym powietrzu więc to takie uogólnianie z tym że teraz dzieci nie bawią się jak kiedyś - wyjdź do pobliskiego parku i zobaczysz że dzieci tam są i świetnie się bawią emotka

Na pewno nie zamknąć w piwnicy, więc wg. mnie rozmawiać, uczyć, dać się takiemu dziecku wyszaleć,skoro rozpiera je energia, ale dać wyszaleć się na placu zabaw, w parku, a nie w miejscach typu sklep, kino itp itd.
Ja nie zwracam uwagi takim rodzicom, bo to nie moja sprawa, ale już w kinie, czy muzeum przeszkadzałoby mi to.
A co do mojej przyszłej stanowczości, to ja nie mówię, że nie będę rozpieszczać itp. ale chodzi mi o pewne zasady, które postaram się wpoić mojemu dziecku, by nie szkodziło społeczeństwu. Dziecko jest tylko dzieckiem, i ma prawo się źle zachowywać, ale rodzice nie reagują, i tym pozwalają na takie zachowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4526268 Napisano: 11.07.2011 10:31:59 w Wkurza mnie...
Mnie też zrażają takie aukcje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4526255 Napisano: 11.07.2011 10:24:50 w Wkurza mnie...
Ja uważam, że istnieje ADHD, ale w większości wypadków to złe wychowanie rodziców, którzy za przeproszeniem bezstresowo wychowują, wszystko co te dzieci chcą to mają, teraz dzieci nie są takie jak my dawniej, już nie bawią się tak jak my za dawnych czasów, teraz bardziej ich interesuje komputer, gry itp. i wyrastają takie stare malutkie wrrrr, pyskate bachory! A potem taki rodzic nie radzi sobie i najlepiej zwalić na ADHD.
Ps. Jak dziecko jest nadpobudliwe to nie należy je zabierać do sklepu, kina i innych miejsc. Ja mam koleżankę, co zawsze zabiera dziecko do sklepu( 3 letnie) a ono gania i zwala wszystko z półki a koleżanka spokojnie robi sobie zakupy, nawet uwagi dziecku nie zwróci. Ja chyba będę stanowczą matką, bo wszystko ma swoje granice Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4525918 Napisano: 11.07.2011 08:29:26 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

Parę lat temu byłam w zamku Książ.Bilety drogie jak ch..ra, tłum ludzi, bo to wakacje, przewodniczka drobna cicha kobietka.A w tłumie ludzi para z dwójką dzieci: kilkunastomiesięcznym i 3-4 latkiem.Dzieci na okrągło gadały albo płakały. Rodzice cały czas je uspokajali.Ze zwiedzania , a raczej ze słuchania nic nie wyszło ,bo po prostu nic nie było słychać.A na zwróconą przez kogoś uwagę,że prosimy o ciszę, rozsierdzony tatuś powiedział, że zapłacili za bilety i mają prawo tu być.A jak komuś się nie podoba, to....
I co byście na to powiedzieli?

No na to zareagowalabym, bo muzeum to nie sklep, i branie dzieci do muzeum, gdzie g...uzik te dzieciaki rozumieja, a tylko innym przeszkadzaj to dla mnie snobizm rodziecow
Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4525895 Napisano: 11.07.2011 08:24:00 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

i jakoś nie przeszkadza wam to, że usuwam posty?? typu poproszę linka czy gdzie można wygrać xxx? zadawane w mdw czy teraz??

;)

bo to całe zamieszanie właśnie z tego powodu poszło emotka

Mi właśnie te pytania przeszkadzały, od tego są odpowiednie topy, a ludziom nie chce się poszukać na forum i idą na łatwiznę. Teraz jest super! tak trzymać!
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4525815 Napisano: 11.07.2011 08:02:09 w Wkurza mnie...
monisia23 napisał(a):

W kinie wrzeszczące dziecko moze przeszkadzać, ale w sklepie? Robię zakupy i wychodzę, a matka niech się pali ze wstydu i ucieka czym prędzej, żeby ktos złosliwy nie wtrącał swoich pięciu gorszy bez prawa!

Święta prawda!!!! ja do sklepu chodzę na zakupy, a nie na przeszpiegi. Wrzeszczące dziecko mi nie przeszkadza, to sprawa rodziców, i nie lubię jak ktoś komuś zwraca uwagę, nie ma prawa!!! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4525810 Napisano: 11.07.2011 08:00:17 w Wkurza mnie...
margo466 napisał(a):

kryska31 napisał(a):

ziolko napisał(a):

kryska31 napisał(a):

Ziólko to nie jest twoje prywatne forum,zebyś kasowala ludzi posty w MDW emotka emotka emotka

wiem, że nie jest

ale po to zostałam wybrana, aby tym się zajmować

powtarzam - jak się nie podoba coś i masz zastrzeżenia to napisz do adminów - oni Ci wyjaśnią czy robię to co powinnam czy nie, skoro moje wyjaśnienia nie wystarczają

może nie zauważyłaś, ale od momentu, kiedy grono adminów wzrosło to jest porządek w mdw, w każdym razie staramy się, aby tak było, i nie tylko tam

Nadgorliwość nie popłaca i ludziom twoje administrowanie się nie podoba emotka

ziołko racja po TWOJEJ stronie i nie tłumacz się bo nie widzę powodu.

Ja już pisałam, że teraz w końcu forum mi się podoba, ład i porządek. Nowe moderatorki dają radę!!! i dzięki im za to
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4523862 Napisano: 11.07.2011 09:33:25 w Konkursowiczki w ciąży
benasia napisał(a):

hej dziewczyny i jak tam kompletujecie wyprawkę dla niemowlaczka? ja już zaczynam się rozglądać za potrzebnymi mi rzeczami - oczywiście nie mówie tu o ubrankach emotka

Ja jak na razie mam Pampersy ze streetcomu hihih, a oprócz tego jeszcze nic, myślę, że w sierpniu zacznę się rozglądać za ciuszkami i kosmetykami, butelkami, smoczkami itp...
Teraz nic nie kupuję, bo dzidzia i tak ma jeszcze czas.
Po tej glukozie czuję jak dziecko sobie figluje, dostało energii heh, za to ja jakaś osłabiona jestem, zwłaszcza 2h czekania mnie wymęczyły, i wbijanie się igłą 2 razy w to samo miesjce, to drugie bolałooo, brr Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4523758 Napisano: 11.07.2011 09:09:39 w Konkursowiczki w ciąży
Uf ja już po morfologii,i po glukozie, wyniki w środę, bo wtedy mam wizytę u lekarza, oby cukrzycy nie było.. Wyświetl w wątku >>
0 0

katrin22

#4519056 Napisano: 08.07.2011 02:34:31 w Konkursowiczki w ciąży
dianek to szok, że dwóch lekarzy Ci odmówiło, ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, czyli pewnie znajdziesz specjalistę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0