Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki album to świetna pamiątka
Moja bratowa dostała taki siatkowy duży kojec dla dziecka, kojec czekał z kilka miesięcy ale potem przydał się bardzo!
Ja uważam, że miś i kocyk za 70zł to żaden interes, bo nie wiadomo jakiej jakości jest ten kocyk. Można jakiś bujaczek kupić dziecku, ale najlepiej uprzedzić kolezankę, by nie kupowała wcześniej, bo Wy macie zamiar kupić jej w prezencie:) Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otwórz okno i wypuść owada, ja tak czasem robię, jak mucha cwańsza ode mnie a prośby by sobie usiadła i odpoczęła nie pomagają. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się nacięłam na filety drobiowe z biedronki, fujjj, też była data OK, a jak wyciągnęłam z folii to i dlatego kupuję tylko w mięsnych sklepach, wtedy jest pewność. U mnie do sklepu przywożą z małych rzeźni to i zawsze mniej chemii Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jestem w prawie 23 tyg. ciąży i czytałam artykuł i tam było napisane, że w tym tygodniu może się pojawić siara, i tak zerknęłam na stanik i też miałam plamki, czyli to normalne. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nakarm Psiaka Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno nie zamknąć w piwnicy, więc wg. mnie rozmawiać, uczyć, dać się takiemu dziecku wyszaleć,skoro rozpiera je energia, ale dać wyszaleć się na placu zabaw, w parku, a nie w miejscach typu sklep, kino itp itd.
Ja nie zwracam uwagi takim rodzicom, bo to nie moja sprawa, ale już w kinie, czy muzeum przeszkadzałoby mi to.
A co do mojej przyszłej stanowczości, to ja nie mówię, że nie będę rozpieszczać itp. ale chodzi mi o pewne zasady, które postaram się wpoić mojemu dziecku, by nie szkodziło społeczeństwu. Dziecko jest tylko dzieckiem, i ma prawo się źle zachowywać, ale rodzice nie reagują, i tym pozwalają na takie zachowanie. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Jak dziecko jest nadpobudliwe to nie należy je zabierać do sklepu, kina i innych miejsc. Ja mam koleżankę, co zawsze zabiera dziecko do sklepu( 3 letnie) a ono gania i zwala wszystko z półki a koleżanka spokojnie robi sobie zakupy, nawet uwagi dziecku nie zwróci. Ja chyba będę stanowczą matką, bo wszystko ma swoje granice Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No na to zareagowalabym, bo muzeum to nie sklep, i branie dzieci do muzeum, gdzie g...uzik te dzieciaki rozumieja, a tylko innym przeszkadzaj to dla mnie snobizm rodziecow
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi właśnie te pytania przeszkadzały, od tego są odpowiednie topy, a ludziom nie chce się poszukać na forum i idą na łatwiznę. Teraz jest super! tak trzymać!
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Święta prawda!!!! ja do sklepu chodzę na zakupy, a nie na przeszpiegi. Wrzeszczące dziecko mi nie przeszkadza, to sprawa rodziców, i nie lubię jak ktoś komuś zwraca uwagę, nie ma prawa!!! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już pisałam, że teraz w końcu forum mi się podoba, ład i porządek. Nowe moderatorki dają radę!!! i dzięki im za to
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jak na razie mam Pampersy ze streetcomu hihih, a oprócz tego jeszcze nic, myślę, że w sierpniu zacznę się rozglądać za ciuszkami i kosmetykami, butelkami, smoczkami itp...
Teraz nic nie kupuję, bo dzidzia i tak ma jeszcze czas.
Po tej glukozie czuję jak dziecko sobie figluje, dostało energii heh, za to ja jakaś osłabiona jestem, zwłaszcza 2h czekania mnie wymęczyły, i wbijanie się igłą 2 razy w to samo miesjce, to drugie bolałooo, brr Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane