Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jego tęcza w salonie przyciąga wzrok gości
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
HaHa,ale biedne były te Wasze rybki
Swoją drogą, dzieci to mają wyobraźnię...
Co to rysunków, to mój pięknie maluje kredą- ściany, mam taką tęczę namalowaną, że hoho, a na kartce to póki co rysuje koła i jakieś swoje wygibasy. Tyle, że znudziło mu się to już i może faktycznie ten znikopis byłby fajny, obczaję to Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojemu na urodziny kupiłam kuchnię tak jak planowałam http://www.smyk.c...wki-gry-dla-dzieci-p -identyczna, tylko tańsza bo z drugiej ręki, fajna sprawa, mój gotuje i kawę mi codzień parzy
Ps. ale pomysły ma.....wody mu tam nie dałam (choć niby jakieś podłączenie jest, że jakiś obieg wody...nie wiem) to- nasiusiał sobie do czajniczka ręce opadają. Teraz muszę upominać, by nic podobnego nie wymyślił
Także kupię chyba coś z motywem "Dobranocny ogród", bo ma świra na punkcie tej bajki albo te matę, co kali pisałaś Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co za ankieta, cukrzyca? Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poryczałam się ze śmiechu
Najlepszy moment jak "kot" śpi na głowie- samo życie
a moment gili gili to parodia tego filmiku :
https://www.faceb...p;type=2&theater Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OOO to tuż tuż Gratulacje Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O kurka, ankieta też była na mamę, a ja zagalopowałam się i wpisałam swój wiek, to mam za swoje Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
także poproszę o podpowiedź. Brakuje mi tyle pkt do miksera dla mamci Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też chciałam kupić, ale ponoć nic fajnego, lepiej kup mopa obrotowego Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie "niestety" kurierzy bez kwiatków przyjeżdżają Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Plus taki, że następnym razem tego nie zrobi.
JA kiedyś pamiętam wieki temu zamówiłam jakiś segregator z przepisami i też przychodziły mi co kilka dni karteczki z przepisami+ fakturka większa niż przypuszczałam. Rozwiązałam tę sprawę, ale nauczkę mam do dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też tego nie rozumiem
vingag, to tylko głupie auto- rzecz materialna, ciesz się, ze Ty cała i zdrowa. Jasne, że to wkurza(no bo nie musiało się stać), ale żyje się dalej,a auto można "zamalować". Cycki do góry i dość ubolewnia! Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam zatyczki do uszu lub słuchawki i relaksująca muzyka Wyświetl w wątku >>