Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytrynko, ja miałam syrop DUPHALAC, pomagał mi, a teraz się skończył i znów muszę kupić, a na ulotce wyczytałam, że to właśnie laktuloza, i noworodki też to mogą brać, bo to działa bardzo łągodnie. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przypomniało mi się, moja koleżanka brała no-spę całą ciążę, bo miała twardy brzusio, i urodziła super córę
Ruchy czuję dzidzi już bez przyłożenia ręki, a to z dnia na dzień czuć coraz mocniej )))
Zapomniałam Wam napisać, że na ostatnim USG lekarzowi mignęła dziewuszka ))) ale zobaczymy, czy następnym razem się też potwierdzi
Ziolko kochane jabłko pomogło!!! ale czuję się lekka jak motylek Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu jest cała informacja, zadzwoń najpierw na infolinię. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi chyba profilaktycznie żelazo przypisał, chociaż anemii nie mam. Ja biorę jeszcze Femibion Natal 2, ale mogę też brać Pharmaton Matruelle zamiast Femibionu. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam dziś jabłuszka, ale teraz boję się je jeśc, by nie namieszać. Jutro rano zetrę
dzięki zioleczko za radę. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zabronił dotykania brzuszka ciekawe. Mi czasem twardnieje i też jest jak skała, ale rzadko. Po ostatniej wizycie mam brać 1 magnez, i 2x żelazo. I od żelaza już 2 dzień nie byłam w WC... dziś już Activię wypiłam, chyba z 3 litry wody, zrobiłam pizze na otrębach i mące pełnoziarnistej i NIC!!! a na koniec siemię lniane wypiłam ( okropne) mam nadzieję, że jutro mnie pogoni. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już człowiek nie może napisać, że jest uczciwy?
Brawo dla wscieklego, za uczciwość, która w tych czasach jest bardzo rzadko spotykana
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nigdy nie przepadałam za ciastem, za to teraz mam takie napady na słodkie, chociaż herbatki, czy kawy nie słodzę, przynajmniej z tym spokój. Też się staram na wieczór owoce zjeść, ale w ten weekend było wiele innych smakołyków. Eh, trzeba przystopować. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie 24 leci, i tak samo, ciągle coś podjem, to ciasteczko, to loda. A najgorzej wieczorem, bo wtedy chodzę i coś podjadam, to płatki z mlekiem, to kanapeczkę, to zaraz ciasto. Koniec z pieczeniem, nie piekę już!! bo potem kusi. A wczoraj miałam karę, za dużo zjadłam na noc i miałam okropną zgagę.. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w którym miesiacu jesteś?
Ja po weekendzie też się boję, to ciasto, to sałateczka, to ziemniaczki Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więć koniec tematu o avatarach fftopic:
i POZDRO dla tych co mnie popierają
Zmykam nad jeziorko Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
03-06 Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też dostałam, wypełniłam, napisałam prawdę jakie znam i jakich bym nie wypróbowała, ciekawe czy szczerość się opłaci Wyświetl w wątku >>