Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek na badanie idź z mężem najlepiej, w razie czego pomoże, jakby Ci się słabo robiło.
Po badaniach zjedz obiadek i połóż się i odpoczywaj Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje ostatnie ze środy (25 tc) to:
BPD: 65mm
APAD: 58mm
FL: 43mm
W necie wyszukałam, że główka odpowiada 27 t.c, ale na zdjeciu USG mam 25, i lekarz powiedział, że główka duża, ale w normie.
I już zaczynam panikować. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do wagi to powiedział mi, że między 520- a 580gr. Jakie to szczęście widzieć bijące serduszko, które ciągle się powiększa:) Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się spytałam czemu tak dużo, to otrzymałam odpowiedź, czy wolę iść do szpitala...i że wszystkie te leki są bezpieczne w ciąży, na Furaginum akurat się załapałam, bo pod koniec ciąży nie wolno go zażywać. Odrazu po powrocie polknęłam wszystko i zaaplikowałam globulkę i już czuję ulgę, już nie boli tak bardzo.
A z dzidzią Ok waży już ok 600gr.taka mała kruszynka Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jadłam i piłam żurawinę, ale pewnie już za późno, bo już nie pomogła. Teraz będę profilaktycznie zakwaszać mocz.
U mnie to już Furagina, albo coś innego pomoże...
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Urosept i inne specyfiki jednak za słabe, ale mam stracha .... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
GRATULACJE!!!
a można wiedzieć, czemu CC ? bo pisałaś, że miałaś wysokie ciśnienie... Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro będę w zielarskim popytam o to, bo to sama wit.C i na bank zakwasi mocz.
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki fajny gość, miał 52 lata, i głowę pełną wiedzy, zawsze reprezentował naszą grupę, i ratował nas. Dzięki niemu udało mi się zdać na ostatnim roku kilka egzaminów.
Januszu...(*) Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.niam.p...a_zurawina_z_cytryna
Właśnie jak mi nie pomoże cytryna i Urosept, to zakupię sobie oryginalny sok z żurawiny do rozcieńczania. Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki dianek, bo jakaś dziś ślepa jestem..heh
i radzę Ci od 4- go miesiąca też coś stosować, bo mi się tak piersi powiększyły, o chyba spory rozmiar i niestety pod spodem wyskoczyły brzydkie rozstępy, których na początku po prostu nie zauważyłam, bo piersi mam teraz rozmiar jakieś D
Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A najlepsze jest to, że w aptece dziś promocja była na produkty Vichy 20% i spytałam się o coś z Vichy dla kobiet w ciąży, a dokładnie o krem na istniejące, i Pani zaproponowała mi Vichy ACTION INTEGRALE VERGETURES, patrzę, a tam cena 93zł i myślę sobie, że nawet te 20% rabatu mi nic nie pomoże, i poprosiłam o przeliczenie ile wyniesie, a babka mi mówi 31zł no i kupiłam, ale teraz szukam, czy faktycznie można w ciąży, bo on ma ważność do końca września, nie zdążę jeszcze urodzić heh Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przejdzie Ci, zawsze przechodzi początki są trudne, potem jest lepiej Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W dzień chyba się je kołysze, a w nocy imprezkę sobie urządzają, aż boję się pomyśleć, co będzie do listopada, czyba balanga Wyświetl w wątku >>
katrin22
Postów 5808
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super )))) Wyświetl w wątku >>